X

Met deze drie beauty trends steel jij de show!

De meeste vrouwen vinden experimenteren met make-up geweldig. Ze zien het als een sport om nieuwe make-up producten te proberen en te kijken of het beloofde effect inderdaad wordt waargemaakt door het desbetreffende product. Het is echter lastig om op de pof goede producten te vinden: het duurt altijd een tijdje voordat je hebt ontdekt welke producten echt de moeite waard zijn en die je moet toevoegen aan je huidige beauty stash. Wat veel vrouwen echter lastig vinden, is om hun huidige make-up routine af te stemmen op de trends die er in beautyland bestaan. Dit lijkt op het eerste gezicht moeilijker dan het daadwerkelijk is. Wat je hiervoor nodig hebt, is een duidelijk overzicht van de leukste trends op modegebied. Gelukkig staan hieronder drie geweldige beauty trends waar jij je make-up naar een hoger niveau kan tillen. Straal nog meer dan je normaal gesproken al doet dankzij deze trends!

Kleur je lippen met een felle lipstick

Een felle lipkleur zorgt ervoor dat de aandacht meteen op jou gevestigd is als je de kamer binnenstapt. Deze aandacht lijkt natuurlijk een beetje eng, maar iedereen houdt wel van een beetje aandacht. Een lipkleur die er gelijk uitspringt, zet de toon en laat zien dat je een zelfverzekerde dame bent die op haar strepen staat. Als je hier onprettig bij voelt, is het geen probleem en kan je voor een wat minimalistischere en subtielere kleur kiezen. Want, als jij je goed voelt, dan straal je dit ook uit!

Accentueer je ogen met bruintinten

Je ogen zijn je belangrijkste zintuig. Uit onderzoek blijkt dat mensen het eerste naar iemand zijn ogen kijken als je degene voor het eerst ziet. Het is dus van cruciaal belang dat jij je ogen zo mooi mogelijk laat uitkomen. Een manier om dit te doen is door er bruine oogschaduw op aan te brengen. Bruine oogschaduw staat bij iedere oogkleur mooi: blauw, groen, grijs of bruin! Koop een nude oogschaduwpalet en kleur erop los!

Glowing skin

Een glimmende huid is zeker een trend die steevast elk jaar terugkomt. Vroeger was een mat gezicht helemaal hot, maar nu lijkt een glowy skin vooral populair te zijn. Op deze manier laat je zien dat je goed voor je huid zorgt, dat je huid goed gehydrateerd is en dat je gezond bent. Zorg goed voor jezelf, en je huid gaat zich hier ook naar gedragen. Geef je huid eens wat liefde: smeer elke dag een dagcrème met SPF op en doe eens in de zoveel tijd een maskertje. Als jij tijd vrijmaakt voor je huid, zal je merken dat je huid zich steeds meer zal verbeteren. Zeg gedag tegen puistjes en oneffenheden: hello perfect skin!

En, wanneer laat jij je gezicht stralen door een van bovenstaande trends op te volgen? Twijfel niet langer en maak jezelf nog mooier dan je al bent. Succes gegarandeerd!

Categories: Beauty
admin:
Related Post