TOP
Editorial Lifestyle

Women who changed the World

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Vorige week zag ik ergens een discussie voorbij komen. Het ging over een power vrouwen diner en veel mensen hadden een mening wie daar wel of juist niet toe behoorde. Ik las de pittige discussie en dacht: ‘Dat is een leuke nieuwe rubriek. Een rubriek over power vrouwen’. Maar dan echte power vrouwen, niet dames die bij wijze van spreken een bedrijf hebben opgericht waar ze alleen zelf beter van zijn geworden. Maar vrouwen die echt wat betekend hebben (of betekenen) voor de wereld. Vrouwen door wie je je kunt laten inspireren. En dus komt er binnenkort elke week een bijzondere dame aan bod hier op Dejlig. Een dame die valt onder de categorie Women who changed the World. Een power vrouw 2.0. Gelukkig zijn er genoeg dames waar ik uit kan kiezen, maar ik trap af met Helena Rubinstein. Omdat zij de wereld een beetje kleur heeft gegeven.

Waarom vind jij iemand een power vrouw? Waar moet ze aan voldoen? En wie mag er volgens jou echt niet missen in deze nieuwe rubriek? Ik hoor het graag!

Liefs,
Karen

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

5 COMMENTS
 • Annette
  5 jaar ago

  Onze voormalige koningin Beatrix? Our own Queen B 🙂

 • Kiss & Make-up
  5 jaar ago

  Wat een leuk idee voor een blog post. Er zijn zoveel vrouwen die iets betekend hebben voor de wereld! Wie mag er volgens mij niet ontbreken. Hmm. Virginia Woolf misschien?

  • Karen
   5 jaar ago
   AUTHOR

   Jaaaa zeker een goeie voor deze rubriek. Dank je!

 • Frederique
  5 jaar ago

  Hahaha jij en ik zitten wel vaker op 1 lijn valt me op. Er staat al een tijdje een rubriek op mijn agenda “sterke moeders” omdat ik soms vrouwen tegenkom waar ik ontiegelijk veel bewondering en respect voor heb, omdat die wel alles combineren maar dat succesvol doen en er nooit over zeuren. Twee dames in mijn rijtje, die volgens mij niet mogen ontbreken, zijn Sigrid Kaag en Angelina J. Ik ga in ieder geval je rubriek zeker volgen, leuk!!

  • Karen
   5 jaar ago
   AUTHOR

   Wat toevallig zeg! Dit zijn zeker dames die voorbij zullen komen. Dank voor de tip!

Wil je meepraten?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.