TOP
persoonlijk dierendag boekje hondenboek
Books Kids Pets

Winactie: Maak kans op een persoonlijk Dierendag boekje

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Volgende week zondag is het al weer Dierendag! Heb jij, net als ik, een hond of een kat waar je heel erg dol op bent? Of misschien heb je wel een paard, een konijn, een chinchilla of een komodo varaan en luister je naar de naam Freek Vonk? Of je kent iemand die heel dol is op zijn/haar huisdier en die je graag een keer zou verrassen met een leuk persoonlijk presentje dat in het teken van Dierendag staat? Want het is toch hartstikke leuk om een blijvende herinnering aan een favoriet dier te hebben? Heb ik dan even goed nieuws voor je in de aanbieding? Want wil je kans maken op een persoonlijk Dierendag boekje? Ik mag er twee cadeau geven! Benieuwd wat voor soort boekjes dat zijn en hoe jij er een kunt winnen? Ik ga het je vertellen. Lees je mee?

Dierendag Boekje

persoonlijk dierendag boekje kattenboekje inhoud

Belmondo.nl heeft een nieuwe collectie boeken voor Dierendag gelanceerd. De boeken zijn gepersonaliseerd en je kunt je eigen foto’s en teksten toevoegen in een kader. Bijvoorbeeld: Wat is jouw hond’s beste trucje? Waar slaapt je kat het liefst? Hoe ben je op de naam van je paard gekomen? Door de leuke designs die specifiek per dier gemaakt zijn, kun je in een handomdraai je eigen complete boek maken. Bewaar de leukste verhalen en je favoriete foto’s in het Hondenboek, het Kattenboek, het Paardenboek! Heb je een ander favoriet dier? Er is ook een Dierenboek voor alle andere dieren! Hier vind je een overzicht van alle Dierendag cadeau boeken: * klik *. Een perfect cadeau voor Dierendag; voor een ander of voor jezelf.

Belmondo.nl

persoonlijk dierendag boekje paardenboekje

Heb jij herinneringen die je voor altijd wil bewaren? De boeken van Belmondo bieden je een uniek concept waarmee je persoonlijke boeken kunt ontwerpen. De vooropgestelde vragen geven je inspiratie voor het maken van een bijzonder fotoboek en dankzij het grote aanbod van themafotoboeken is er voor elk moment of persoon een geschikt boek. Bijvoorbeeld het Zussenboek als je zus jarig is, een Collegaboek als afscheidscadeau of een Kookboek voor je moeder. Bekijk alle fotoboeken op Belmondo.nl.

Hoe maak je kans op een Dierendag Boekje?

persoonlijk dierendag boekje alle boekjes

Meedoen is reuze simpel. Vertel me in de reactiebox waarom jouw dier of het dier van een ander zijn/haar persoonlijke Dierendag Boekje verdient. Verder hoef je niets te doen, al is het natuurlijk wel leuk als je de facebookpagina van Belmondo liket en Dejlig volgt via een van de social mediakanalen (zie de linkjes onder dit artikel). Maandag 28 september (2015) maak ik de twee winnaars bekend, zodat je voor Dierendag je eigen persoonlijke boekje t.w.v. €15,- inclusief verzendkosten in huis kunt hebben.

Heb jij een huisdier? Of ken je iemand met een huisdier die een boekje verdient? Ik ben heel benieuwd! 

Veel succes!

Fijne dag vandaag!

Liefs,
Karen

* Dit artikel is in samenwerking met Belmondo.nl geschreven. Lees ook mijn disclaimer.

♥  Facebook, Instagram & Bloglovin’ ♥

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

28 COMMENTS
 • Kim van der Laars
  4 jaar ago

  Ik ben zo erg benieuwd!!

  • Karen
   4 jaar ago
   AUTHOR

   Je kunt het lezen in de Dejlig Diary van vandaag 🙂

 • Anita te Gussinklo
  4 jaar ago

  Wij hebben 2 katten, eigenlijk 1 kat en 1 poes.
  Het zijn broer en zus en morgen worden ze 5 jaar.
  Ze heten Gozer (kater) & Bink (ie) (poes)
  Wij hebben behoorlijk veel foto’s van hun en een speciaal dierendagboekje lijkt me geweldig.
  Ik like Belmonde nu op Facebook en heb deze actie ook gedeeld op Facebook.

 • Wij hebben sinds anderhalf jaar een Poes geadopteerd die als kitten mishandeld is geweest. Na ongeveer 5 maanden begon ze ons eindelijk te vertrouwen en nu is ze de meest lieve en trouwe kat die je je maar kan wensen. Die liefde die ze aan ons nu geeft is echt immens groot (soms iets té groot, ze volgt je overal naar toe en laat je nooit alleen xD ). Ik zou daarom graag een boekje over onze lieve Nessa hebben 🙂

  • Karen
   4 jaar ago

   Ach gos. Wat fijn dat ze een goed plekje bij jullie gevonden heeft.

 • Kim van der Laars
  4 jaar ago

  Wat super leuk!
  Ik zou heel graag willen winnen, omdat ik 3 onwijs lieve caviaatjes heb!
  De jongste heet Bobby en is heel speciaal voor mij. Ik werk als bijbaan in een dierenwinkel en daar was een heel klein ziek caviaatje binnen gekomen. Bobby kon niet zelfstandig drinken en had meerdere infecties. Ik heb geen moment getwijfeld en Bobby meteen mee naar huis genomen. Het heeft 6 maanden geduurd voor dat dit kleine mannetje eindelijk beter was, maar de band die ik met Bobby heb is heel speciaal. Hij zit nu bij mijn andere twee dames en is heel gelukkig, maar als ik hem op pak kan hij het toch niet laten om heel mijn gezicht af te lebberen. Ik zou heel graag een boekje willen maken van dit bijzondere jaar met dit bijzondere beestje!!

  • Karen
   4 jaar ago
   AUTHOR

   Wat lief! Dieren beseffen dat echt hè? Ik heb hier ook een heel dankbaar hondje zitten.

   • Kim van der Laars
    4 jaar ago

    Jaa echt onwijs speciaal, maar jij weet dan precies wat ik bedoel als je ook zo n lief dankbaar hondje heb!(:

 • Marit
  4 jaar ago

  wat leuk,ik heb net een kitten dus zo,n fotoboekje is erg leuk

  • Karen
   4 jaar ago
   AUTHOR

   Wat leuk! Hoe heet je kitten?

 • Dana
  4 jaar ago

  Leuke winactie! Ik heb een Maltezer die Lola heet, en ze verdient het omdat ik haar supergraag zie! En dit is haar 2de werelddierendag!

  • Karen
   4 jaar ago
   AUTHOR

   Wat een leuke naam voor een hondje!

   • Dana
    4 jaar ago

    Bedankt Karen, Lola is nog maar 2 jaar oud. Ze valt kleiner uit dan een normale Maltezer. Ze weeg maar 2kg en ze is wel een heel actieve. Ze houd me vaak wakker s’nachts maar dat vind ik helemaal niet erg tot nu toe 🙂 Het is een schatje! <3 Als je eens een foto wil zien van mijn kapoen, dat kan op mijn facebookpagina: http://www.facebook.com/paradiseofdana

 • Lesley
  4 jaar ago

  Wat een leuke winactie! Ik zou graag mee doen voor mijn Chihuahua Zoe. Ze heeft al het nodige meegemaakt in haar kleine leventje, borstkanker en een aantal keer gebeten door andere honden. Het is een sterke rakker dus verdient dit gewoon! Ik volg je op bloglovin en insta 🙂

  • Karen
   4 jaar ago
   AUTHOR

   Wat zielig voor haar!

 • Godelieve
  4 jaar ago

  Leuke winactie met zo’n persoonlijk dierenboekje van je huisdier Karen 🙂
  Ik wens alle deelnemers veel succes!

  • Karen
   4 jaar ago
   AUTHOR

   Ja leuk hè? Het wordt moeilijk kiezen als ik het zo zie.

 • joelle
  4 jaar ago

  erg leuk idee!

  • Karen
   4 jaar ago
   AUTHOR

   Heb jij zelf ook een huisdier?

 • Kiss & Make-up
  4 jaar ago

  Aw, als Lenka nog leefde zou dit echt iets voor mij geweest zijn 🙂

  • Karen
   4 jaar ago
   AUTHOR

   Je kunt ook een herinnering voor Lenka maken?

 • Els
  4 jaar ago

  Wat een leuke boekjes! Ons labrador meisje roxy word volgende maand alweer 4 jaar en ik zou het super leuk vinden om zo’n boekje voor haar te gaan maken

 • Annelies
  4 jaar ago

  Wat leuk! Een boekje speciaal met foto’s van je huisdiertje. Ik doe graag mee met je winactie. Ik heb 2 poezenbeesten. Pixie en Noodle. Ze zijn superlief, maar het zijn ook echt 2 kleine kattekopjes. Ze halen allerlei streken uit, verstoppen zich op de gekste plaatsen en komen altijd even bij me kijken als ik iets aan het doen ben. Ze houden erg van knuffelen. Ja, ik hou van mijn huisdiertjes. Hoe heten jouw beestjes eigenlijk?

  • Karen
   4 jaar ago
   AUTHOR

   Wat een leuke namen! Bij mij heten ze Cookie en Bada Bing. Vroeger had ik ook een kater Mr. Bojangles, maar die is helaas veel te vroeg overleden.

 • Nynke
  4 jaar ago

  Wij hebben net een jong katje gekregen en de kids zijn er dol op. Het zou hardstikke leuk zijn om een boekje te maken met onze kast in de hoofdrol.

  • Karen
   4 jaar ago
   AUTHOR

   Oh wat leuk! Hoe heet jullie katje?

   • Nynke
    4 jaar ago

    Hij heet Bobbie, moesten we lang over nadenken en samen uit zien te komen…

Wil je meepraten?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.