TOP
winactie win 100 euro shoptegoed van Kaya Sieraden
Fashion

Winactie: Win 100 euro shoptegoed van Kaya Sieraden

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Afgelopen maandag kondigde ik het al aan in de Personal Peaks; er zou deze week een ontzettend leuke winactie op Dejlig verschijnen. Vandaag presenteer ik ‘m dan ook met trots! Een tijdje geleden ontving ik een ontzettend lief en leuk mailtje van Tanja van Kaya Sieraden of ik wat sieraden wilde uitzoeken op haar website en of ik het leuk vond om een van mijn lezers een shoptegoed aan te bieden. Ja natuurlijk vond ik dat leuk! En jij vast ook?! Toch? Wat ik heb uitgezocht, wat het verhaal erachter is en wat Kaya Sieraden precies voor juweeltjes biedt en natuurlijk alles over de Winactie: Win 100 euro shoptegoed van Kaya Sieraden, lees je allemaal in deze post. Stay tuned

winactie kaya sieraden karen

Kaya Sieraden

Tanja Rakhou van Kaya Sieraden ontwerpt persoonlijke sieraden voor Op haar website vind je verschillende prachtige items, voor verschillende gelegenheden. De focus ligt op mama’s en kinderen, maar ben je (nog) geen moeder, dan kun je er zeker ook wat vinden want er is voor ieders smaak wat in de collectie. Of je maakt een mooi sieraad met je eigen moeder of beste vriendin. Aan de meeste sieraden kun je een persoonlijke touch mee geven, zoals bijvoorbeeld je naam of die van je kind(eren). Er zijn sieraden verkrijgbaar voor ballerina’s, voor je bruidsmeisjes of getuiges, voor je partner en ga zo maar door. Wat ik al schreef, er is voor elk wat wils!

Omdat Tanja ook kinderen in Gambia wil laten stralen, doneerde ze ruim €6.000 aan het Giving Back Project Gambia, zodat 10 kinderen al een aantal jaar naar school kunnen. Met je bestelling doe je dus ook iets goeds.

winactie kaya sieraden ketting en armband

Wat ik uitzocht?

Tanja’s mailtje kwam bij mij op een prachtig moment binnen. Wij waren net terug uit de VS met Robin en hoe leuk is het dan om juist op dat moment een mama sieraad te kunnen uitkiezen. Omdat ik meer een goud type ben, zocht ik twee gouden sieraden uit. Een lief armbandje met een hartje met daarin Robin’s naam en een waanzinnig mooie bar ketting met daarin het woordje ‘love’ en Robin’s geboortedatum gegraveerd. Helaas komt die elke keer niet zo mooi uit op de foto, maar neem maar van mij aan, dat het een pronkstuk is dat ik dagelijks met trots draag :).

Het leuke aan de armband is dat ‘ie aan twee kanten gegraveerd is, maar wat er aan die andere kant staat, verklap ik nog even niet…

De sieraden worden trouwens bezorgd in een lief roze sieradenzakje en er zit ook een fijn poetsdoekje bij. Dat maakt het geheel ook meteen een superleuk cadeautje.

winactie kaya sieraden

Winactie Kaya Sieraden

 1. Je volgt Dejlig op Facebook en/of Instagram. Graag even vertellen waar je me (al) volgt.
 2. Je volgt Kaya Sieraden op Facebook.
 3. Je laat weten wat jouw top 3 van favoriete sieraden zou zijn en waarom je deze zou uitkiezen. Geen zielige verhalen graag! Positieve verhalen worden gewaardeerd.
 4. Extra winkans: Je deelt dit bericht op je eigen social media kanaal. Laat dan ook even weten dat je het gedeeld hebt.
 5. Extra winkans: Wat denk je dat er op de andere kant van het hartje op de armband staat?

Voorwaarden:

 • Lees deze Let’s Talk nog even door voordat je reageert.
 • Lees sowieso ook even dit artikel voordat je reageert :). Elke winactie zijn er weer mensen die niet goed lezen wat er van ze verwacht wordt en dan maak je dus ook geen kans…
 • Het is de winactie van Kaya Sieraden en Dejlig, dus het zijn ook onze voorwaarden ?
 • Mensen die frauderen op wat voor manier, of mensen die al tig keer hebben mee gedaan en Dejlig continu weer ontvolgen om vervolgens weer te gaan volgen bij een nieuwe winactie zijn gediskwalificeerd. En ja, ik heb bij de vorige winacties bijgehouden wie ermee doet, dus ik weet wie jullie zijn….
 • Heb je al een keer gewonnen? Gewoon weer meedoen. Je maakt net zo veel kans als de vorige keer (tenzij je je niet aan de voorwaarden houdt).
 • De winactie loopt tot 2 oktober. Op 3 oktober maken we de winnaar bekend.

Doe je mee aan de winactie? Wat zou jij graag willen winnen en waarom? Ik ben benieuwd!

Fijne dag vandaag!

Liefs,
Karen

* Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking met Kaya Sieraden.

 

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

18 COMMENTS
 • Sophie
  3 jaar ago

  Leuke winactie zeg en ook is je blog leuk geschreven. Spreekt enorm aan! Succes!!

  Groetjes, Sophie

 • Jantine
  3 jaar ago

  Wat een mooie sieraden hebben ze 😀
  Ik volgde je al op allebei de kanalen 😉 De sieraden die ik zou kiezen … die vond ik nog best lastig, er is zoveel moois! Ik zou voor de zilveren generatiekettingen met verstrengelde hartjes gaan, omdat ik het een mooi idee vind om mijn oma en moeder er ook een te kunnen geven. En twee paar oorbellen: zilveren hartjes en zilveren knotjes. Zoals je merkt ben ik van het zilver, en ik houd van sieraden die mooi zijn, en toch niet te opvallend, zoals deze.

  Ik heb je winactie trouwens gedeeld op facebook en twitter. En mijn gokje voor de achterkant van je armband is de naam van de vrouw die jullie je mooie zoontje gegeven heeft 🙂

 • Evelien De Vos
  3 jaar ago

  Heel erg mooie inscripties heb je gekozen! Ik volgde je al op instagram en zag daar de actie voorbijkomen. Ik volg jou en Kaya nu ook op Facebook. Ik hou erg van sentimentele sieraden, dus deze webshop is een gevaarlijke ontdekking voor mij 🙂
  Mijn favorieten:
  De wenskaart moeder en dochter infinity (met twee infinitykettingen om te delen!)
  Wenskaart ‘Mom, i love you’ met ketting met subtiel zilver hartje
  Zilveren Ketting ‘Handschrift’ hartje 12 x 12 mm met een mooie parel

  Gokje voor de extra kans: de datum dat jullie thuiskwamen met Robin uit de VS?

 • Julia...
  3 jaar ago

  Ik ben dol op sieraden en doe dan ook graag mee aan deze actie.
  Ik volg je op twitter, facebook en instagram.

  Ik zou kiezen voor deze mooie ketting met de J (van Julia) http://www.kayasieraden.nl/nl/zilveren-ketting-big-initial.html
  En een bedel met de naam van mijn hondje met een mooie ketting. http://www.kayasieraden.nl/nl/zilveren-graveer-bedeltje-naam-woord-of-datum.html

  ik heb gedeeld op facebook.

  ik denk dat er aan de andere kant van hartje Love staat.

 • Anita Diepeveen
  3 jaar ago

  Wat zou het leuk zijn om iets moois uit te mogen zoeken
  mijn top 3:

  1-Gepersonaliseerde zilveren jasseron damesarmband Ik heb gekozen voor de armband, omdat hij al heel lang op mijn verlanglijstje staat, want ik kan daar bedels aan doen die voor mij een bijzondere hebben.

  2-Zilveren oorbellen ‘Love you to the Moon & Back’ voor mijn lieve “kleine” Fytje en wat zou ze stralen

  3-Zilveren hanger ‘Love you to the Moon & Back’ met ketting omdat ik zoveel liefde voel voor mijn lieve schatten en dat mag iedereen zien…

  Ik denk dat aan de achterkant de geboortedatum van Robin staat: 19-06-2016

 • Sabine
  3 jaar ago

  Wat een ontzettend lief setje heb je uitgekozen! Heel fijntjes, I like it 🙂
  Doe niet mee met de winactie, gun het iemand anders van harte <3 Maar ga zeker even een kijkje nemen op de site, altijd leuk om nieuwe shops te ontdekken.

 • YuStSoMe
  3 jaar ago

  Erg mooi en wat leuk dat je nu dit geschenk voor jezelf mocht uitzoeken! En het armbandje is zo lief! Ik word nu ook wel Aagje, maar ik snap dat je dit nog lekker voor jezelf en gezinnetje houd.

  Ik ben ook dol op sieraden, knutsel ze zelf, maar kan andere designs zeer zeker waarderen.
  Als ik mag shoppen, dan koos ik voor mijn zwangere vriendin een moeder en zoon setje uit. En voor mijzelf een ketting met hartjes en de namen van mijn kinderen, daar kan dan later mijn kleinkind bij ?

 • Desirée
  3 jaar ago

  Wat een prachtig setje zo samen <3 En je maakt me ERG nieuwsgierig naar wat er op de andere kant van het hartje staat..

 • Anita H.
  3 jaar ago

  Ik hou van edelstenen (vanwege de heilzame werking en omdat ik ze mooi vind) en van roze. Daarom heb ik deze top-3 samengesteld:

  1. Zilveren ketting ‘Rozenkwarts Stone
  http://www.kayasieraden.nl/nl/sale-zilveren-ketting-rozenkwarts-stone.html

  2. Edelsteen ketting ‘Rozenkwarts
  http://www.kayasieraden.nl/nl/sale-edelsteen-ketting-rozenkwarts.html

  3. Rozenkwarts armbandje op elastiek
  http://www.kayasieraden.nl/nl/sale-rozenkwarts-armbandje-op-elastiek.html

  Bericht gedeeld via Facebook.

 • Annette
  3 jaar ago

  Prachtig dus ik doe graag mee. Ik volg je al via FB en IG en ook Kaya volgde ik al 🙂 Ik heb het bericht via FB gedeeld. De leukste items (moeilijk, moeilijk maar komt ie:) de zilveren monogram armband. Ik wil al een tijdje een tattoo met een monogram zo zou ik er echt even meer naar kunnen kijken of het wat is. De zilveren oorbellen in star 5mm te leuk, shine bright! en als derde de stalen tekstring omdat ik nu eenmaal een zwak heb voor stoere ringen. Wat er op de achterkant van het hartje staat? ik denk 2016 <3

 • Anita
  3 jaar ago

  Wat een mooie winactie Karen. Ik volgde je nog niet op FB, shame on me, dus meteen gedaan. En natuurlijk volgde ik je al op IG. Ik ga graag voor zilveren sieraden en mijn top 3 is:
  – zilveren Infinity Ketting ‘forever’ omdat ik de naam van mijn kindje met trots wil gaan dragen
  – vintage hanger met een edelsteen omdat edelstenen mij kracht geven
  – zilveren kinder armbandje ‘cherry rose’ omdat de kleine meid ook een mooi sieraad verdiend

  Ik denk dat op de andere kant de adoptiedatum staat of een mooi symbool wat staat voor je liefde voor Robin.

 • Marijke
  3 jaar ago

  Ik volg je op Facebook en Instagram.
  EN ik zou ook voor een gouden sieraad kiezen, met de namen van beide kinderen erop. Ik heb nu wel een hoofdje met de naam van de oudste (die is eigenlijk van haar, maar draag ik), maar nog geen een met beide kinderen erop. En dat zou erg leuk zijn.
  Ik ben er nog niet uit welke het dan moet worden. DE infinity ketting met 2 namen of die met hartjes……

  Ik gok de adoptiedatum als extra winkans

 • Anne-Wil Kraan
  3 jaar ago

  Ik volg je op Facebook en instagram, op Facebook heb ik het gedeeld.
  mijn top 3 is:
  Cadeaudoosje Zilveren armbandjes ‘Infinity’ Familie (voor me moeder en mij)
  Zilveren oorbellen ‘infinity crystal’
  Zilveren oorbellen ‘Love you to the Moon & Back’

 • Oeh, wat een leuke actie! Ik doe ook graag mee! Ik volg jou op Instagram en Facebook, en volg Kaya Sieraden ook op Facebook. Ik zit overigens al een half uur te neuzen op de site van Kaya Sieraden (sorry baas!), wàt een leuke sieraden zeg! Mijn top 3 tot nu toe (haha, keuzestress!!!):
  1. Zilveren geboorteketting Little Wing
  2. Gouden ketting bar
  3. Zillveren Infinity Armband ‘twee voorletters’

  Waarom ik dit gekozen heb? Ik vind het ontzettend symbolisch om ‘iets’ van je kinderen zo dicht bij je te dragen. Daarom de ketting op nummer 1: dat is de plek die het dichtst bij je hart is!

  En stiekem vind ik de edelstenen-collectie voor dames ook echt super leuk!!

  Over de achterkant van het hartje: ik denk ook dat je iets met het infinity symbool hebt gedaan. Misschien met de naam van je man er bij?

 • Nynke B
  3 jaar ago

  Wat mooi zeg. Ik denk dat op de achterkant van het hartje 4-ever staat. Ik volg beide FB-pagina’s en heb het bericht gedeeld. Ik zou zelf gaan voor 3 kettingen voor mijn nichtjes met I love you to the moon of die infinity bracelets vind ik ook geweldig of een hockeygirl bedel voor mijn nichtje dat net gestart is met hockey. Ik kan gewoon niet zo goed kiezen.

 • Anouk
  3 jaar ago

  Oke, eens kijken of ik een keer geluk heb! Leuke actie! Ik heb jouw blog en Kaya sieraden gevolgd op facebook, ik ben een van de zeldzame mensen die niet op instagram zit.

  Mijn top 3:
  Silver bracelets Mom & Me ‘Infinity’ Pearls
  Een super leuk cadeau voor mijn moeder die ik veelste weinig zie omdat ik in India woon. Mijn ouders komen eind oktober op bezoek, super timing dus met de prijsvraag.
  Vintage pendant ‘Blissfull Stone Multi Color
  Die kleuren… Wow!
  Silver earrings bun
  Ik draag de laatste tijd nooit meer oorbellen, maar deze lijken me leuk om daar verandering in te brengen! Past overal bij, maar toch uniek.

  Extra winkans: Wat denk je dat er op de andere kant van het hartje op de armband staat?
  Ik heb werkelijk waar geen idee. Toevallig kwam ik je blog over winakties laatst tegen op bloglovin en ik volg je sindsdien. Een nieuwe volger dus!

 • Ling Choi
  3 jaar ago

  Wat een leuke actie! Ik volg jullie op Facebook en heb je bericht openbaar gedeeld. Mooie webshop waar ik goed kan slagen, bedankt voor de tip!

  Mijn top 3:
  – Silver Creoles ‘white crystal hearts’ oorbellen
  – Silver Ladies Bracelet ‘Sparkles Love’ armband
  – Silver Necklace ‘Pink Beaty’ oval ketting

  Sieraden met hartjes daar ben ik er fan van en ik ben ook meisjesachtig, deze passen goed bij mij. Ik heb binnenkort een bruiloft en zou deze sieraden graag willen dragen.

  Op de achterkant staat de initalen van je dierbaren.

  Liefs, Ling

 • Lisette Kleiweg
  3 jaar ago

  Leuke actie weer! Ik doe graag mee, jou volg ik op Bloglovin en Facebook en Kaya sieraden volg ik op Facebook .
  Als ik zomaar zou mogen kiezen bij Kaya, zou ik deze drie graag willen :
  Zilveren Jasseron Armband met drie hartjes
  Zilveren Ketting ‘My Little stars’
  Zilveren ketting ‘Eternity Trio’
  Deze sieraden kies ik want ik heb drie prachtige zoons waar ik heel trots op ben, en zilver staat me beter dan goud dus draag ik dat liever 🙂
  Ik denk dat je de namen van jou en je man met het infinity symbool op de achterkant hebt laten graveren, zelden is een kindje zo gewenst en geliefd als Robin door jullie, dat soort liefde is eeuwig.

Wil je meepraten?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.