TOP
basenl hello kitty lamp
Baby Home Kids

Winactie BaseNL Hello Kitty lamp (een kleine huishoudelijke mededeling over de winactie)

Zoals je gisteren gezien en gelezen hebt in de home tour van de babykamer van Robin, mag ik de prachtige BaseNL Hello Kitty lamp weggeven aan een van de volgers van Karenz. Ik heb alleen een kleine mededeling over die winactie. Voor de mensen die alleen deze blog lezen, vertel ik je in het kort ook nog over de mooie kinderkamer lamp…

BaseNL Hello Kitty Lamp

home tour de babykamer

Robin heeft deze mooie en leuke Hello Kitty Lamp cadeau gekregen. Het is echt dé blikbanger op zijn slaapkamertje. De lamp is groot, maar omdat ‘ie wit is, is ‘ie niet te prominent aanwezig. Dit soort Design kinderlampen kan je eigenlijk met elk interieur combineren. De lamp staat geweldig op de babykamer of op een kinderkamer, maar je zou ‘m ook in een volwassen inrichting kunnen neerzetten. Bijvoorbeeld als lamp op een dressoir voor een inrichting met een knipoog. Want wie is er nou geen fan van Hello Kitty?

home tour baby kamer hello kitty lamp

Zoals ik al zei, is de BaseNL Hello Kitty Lamp een aanwinst voor elke kamer. En in het donker kan het ook nog eens verschillende kleuren licht geven! Er zit een afstandsbediening bij en de lamp en je kan ‘m zelf 16 verschillende kleuren laten schijnen. Maar je kunt ‘m ook gewoon dimmen, zodat ‘ie zacht avond of nachtlicht geeft. Als de lamp uit is, is ‘ie wit. Het is natuurlijk niet alleen een lamp, maar ook echt decoratie.

Het formaat van de lamp is 46x38x30 cm. Verder is ‘ie gemaakt van kunsstof, kan de lamp niet breken en je kunt ‘m hartstikke makkelijk schoonmaken. Ideaal voor op de baby- en kinderkamer!

De nieuwwaarde van de Hello Kitty lamp is €125,-.

Winactie BaseNL Hello KItty Lamp

De winactie had ik gisteren ook al gecommuniceerd, maar er gaat op mijn site bij sommige mensen wat mis met reageren. Ik ben er nog niet achter wat het probleem is, dus tot die tijd wil ik de winactie aanpassen qua voorwaarden. Want ik wil wel iedereen een gelijke kans geven.

Dit moet je doen om kans te maken:

 1. Je volgt de Facebookpagina van MisterDesign.
 2. Volg de Facebookpagina van Karenz.
 3. Je reageert onder het Facebook bericht op de pagina van Karenz. of op de Youtube pagina van Karenz. dat je meedoet en waarom je deze Hello Kitty lamp zou willen winnen. Als het je lukt, mag je ook onder de blog reageren.
 4. Extra winkans? Je deelt het bericht door op je eigen pagina met de hashtag #hellokittykarenz
VOORWAARDEN:
 • Over de uitslag wordt niet gecommuniceerd.
 • De winactie loopt tot 19 mei 2017. In de loop van week 21 wordt op Facebook de winnaar bekend gemaakt.
 • Er zullen de komende tijd meer winacties voorbij komen. Je mag aan alle winacties meedoen en ook als je al een keer gewonnen hebt, kun je gewoon weer deelnemen.
 • Positieve verhalen worden gewaardeerd. Geen tranentrekkende berichten of gedichten graag. Die worden niet zo gewaardeerd 😉
 • Mensen die mijn pagina al eerder geliked en ontvolgd hebben, worden uitgesloten van deelname.

Meer inspiratie met Items voor een heuse Design kinderkamer vind je hier. En hier vind je een ruime keuze aan Design lampen voor baby-, kinder en elke andere kamer!

Ook het filmpje bekijken? Dat kan hier:


Doe je mee met de winactie? Ik ben benieuwd!

Fijne dag vandaag!

Liefs,
Karen

* Dit blog artikel bevat producten die ik heb toegestuurd gekregen en is geschreven in samenwerking met MisterDesign.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in Zandvoort / getrouwd met Mark / mama van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / kat Bada Bing / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

7 COMMENTS
 • Shanna
  9 maanden ago

  Ik kwam zojuist op je homepage terecht terwijl mijn oudste zoon naast me zat te spelen. Ineens werd zijn oog naar het beeldscherm getrokken toen ik voorbij de foto van de Hello Kitty lamp scrolde. Hij riep: ‘Oh mama, die is leuk. Een poezenlamp!’ Dus dan kan ik natuurlijk niets anders dan een kansje wagen 🙂

 • marjolein goedhardt
  9 maanden ago

  Supertof, mijn dochterlief heeft zo een bonte benoeming op haar kamer dat deze lamp een hippe toffe verademing al zijn. Een baken van licht die naast cool ook nog eens de favoriet van mij meiske is. Toffe actie en doe heel graag mee, liefs marjolein

 • Marian Zw
  9 maanden ago

  Super schattig lampje. Ik doe graag mee voor mijn meisje! Ze heeft nog geen lampje op haar kamer en als dat deze Hello kitty wordt is dat natuurlijk helemaal te gek

 • Linda Post
  9 maanden ago

  Hoi hoi,

  Super leuk kamertje!
  Ik maak graag kans op deze toffe Hello Kitty lamp voor mijn dochtertje Fenna!
  Ze heeft de ienieminie versie van dit lampje en de grote zou deze mama wel erg tof vinden! Owja Fenna natuurlijk ook 😉

 • Tamara V
  9 maanden ago

  Wauw,ik ben feliefd.Wat een supergave lamp.Wat zou het een mooie eyecatcher zijn op het kamertje voor ons eerste kleine mannetje .Naast de schommelstoel zodat ik er zelf ook ademloos naar kan blijven kijken.(Eindelijk een “lichtpuntje”)

 • Rosalinda Bosma Wolf
  9 maanden ago

  Supergave actie van de Hello Kitty lamp ik wil heel erg graag kans maken voor Cira 5 jaar en Gioia 3 jaar .Ze hebben een eigen kamertje bij mij en komen regelmatig logeren. Deze lamp zullen ze zo geweldig vinden en dan slapen ze vast heerlijk in. Ik blijf je lekker volgen want ik zie genoeg leuke dingen en volg je blog wat fijn is te lezen. Top 🖒🖒🖒🖒🖒 ps: hoop dat het nu wel wil lukken 🤗

 • Josine
  9 maanden ago

  HELLO KITTY! Number one fan meld zich! Toffe winactie en ik doe heel graag mee. In dit geval geen minder kamer maar gewoon mijn eigen kamer 🙂
  PS reageren lukt mij wel? X

Wil je meepraten?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Instagram

 • About last night... 🍸🍾🍹🥂
.
.
.
#friends #love #instafriends #party #girlsnightout #funfunfun #nikkiemoments #friendshipgoals
 • Deze kleine wijsneus zette vandaag zijn eerste stappen. Ik had geen idee dat ik ZO trots kon zijn. En hij, denk ik, ook niet ♥️🙌🏻🐴
.
.
.
#robinjameson #firststeps #dreumes #toddlerlife #instatoddler #proudmom #minirodini
 • L♥️VE
Fijne Valentijnsdag! Ik doe even een #throwback naar onze honeymoon in 2012 toen we nog jong waren en konden uitslapen... maar hé... wat is het ontzettend prachtig en machtig om onze liefde nu te kunnen delen met meneertje knuffelbeertje.... 👪 want liefde is toch nóg mooier als je het kan delen?
Op de blog vertel ik vandaag waarom wij een goede match zijn in de liefde!
.
.
.
#love #liefde #valentinesday #valentijnsdag #throwback #honeymoon #couplegoals #instalove
 • 5 maanden slik ik een aantal beauty supplementen van Oenobiol. Vandaag vertel ik je hoe me dat bevallen is! 🙍🏻‍♀️👉🏼 directe link in bio
.
.
.
#beauty #beautysupplement #revealyourinnerbeauty #instabeauty #naturalbeauty #selfportrait #organic #oenobiol #karenzpartner
 • Wij wilden naar buiten, maar het is hier aan het sneeuwen. En dus spelen we maar een beetje binnen, nemen we bewogen ussies terwijl we lekker aan het twinnen zijn 👯‍♀️👯‍♂️
Goed weekend alvast peeps!
#liefde #anecdote #motherandson #motherhood #momlife #toddlerlife #moederenzoon #robinjameson
 • 🔆 is shining! Het belooft weer zo’n mooie wintersport dag te worden. En er staat een nieuwe Personal Peaks online met dreumes dingen, het huisvrouwen examen en overstekend wild 🦌🦌🦌Fijne dag! En 👉🏼 directe link in bio
.
.
.
#personalpeaks #karenznl #lifestyleblogger #motherandson #toddler #toddlerlife #momlife #motherhood #robinjameson
 • ‘MAY YOUR COFFEE BE STRONGER THAN YOUR TODDLER’
Als je tenminste tijd hebt om je koffie te drinken... 🤦🏻‍♀️☕️ Vandaag was zo’n dag. Zo’n dag waar ik overmorgen heel hard om kan lachen. Maar als je dan die glimlach ziet, dan is het het toch allemaal wel driedubbel en dwars waard. Al kon ik ‘m vandaag wel even achter het behang plakken 🙄😣 #toddlerlife #dreumes #robinjameson #liefde #minirodini
 • Stoer is ‘ie hè? Mijn nieuwe horloge. Ik was al tijden op zoek naar een sportief én chique horloge. Op Karenz. vertel ik je over de zoektocht en keuzestress 😊 👉🏼 directe link in bio
.
.
.
#watch #selfportrait #karenznl #victorinox #swisswatch #anecdote #lifestyleblogger #karenzpartner