TOP
Miss Etam Winactie
Editorial Fashion

Win een cadeaukaart van Miss Etam t.w.v. 100 euro

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Hieperdepiep HOERA!

Dejlig is deze week jarig en viert haar eerste verjaardag. Wie jarig is trakteert en dus maak je kans op een cadeaukaart van Miss Etam ter waarde van 100 euro! Hoe fijn is dat? Daar kun je een compleet nieuwe outfit mee shoppen! En in dit artikel kun je zien hoe leuk de collectie van Miss Etam is.

Hoe maak je kans op de cadeaukaart?

Dat is reuze simpel.

1. Je liket de Dejlig Facebookpagina en/of volgt Dejlig op Bloglovin’.

2. Je laat een berichtje achter bij het bericht op de Facebookpagina over deze winactie en/of savet het artikel op Bloglovin’.

3. Je verzendt het contact formulier hieronder met je gegevens en wat je hebt gedaan om te winnen.

4. Sharing is caring, dus als je deze winactie zelf nog ergens deelt, maak je me reuze blij!

Op 24 december (2014) maak ik de winnaar bekend, dus je hebt precies een week om mee te doen.

Succes!

LET OP: MENSEN DIE VALS SPELEN DOOR BIJVOORBEELD HET FORMULIER MEERDERE KEREN IN TE STUREN ONDER ANDERE NAMEN WORDEN GEDISKWALIFICEERD. 22 DECEMBER 2014 IS DE LAATSTE DAG DAT JE MEE KUNT DOEN.

De winactie is gesloten, dus je kunt geen formulier meer invullen.

Dejlig is 1 jaar

Nog even over Dejlig:

1 jaar geleden begon ik met Dejlig en mijn insteek was eigenlijk ‘ik zie wel waar het schip strandt’. Ik wist nog niet zo goed waar ik over wilde schrijven en hoe mijn site er uit moest zien, maar vond het wel weer leuk om te gaan bloggen. Inmiddels ben ik 240 artikelen verder, heb ik een soort van formule gevonden, heeft mijn rots in de webdesign branding Daniel Philipsen mijn lay out precies zo gemaakt, zoals ik het wil, heb ik een vaste groep lezers die nog elke dag groter wordt, word ik benaderd door pr bureaus en adverteerders, uitgenodigd voor events, krijg ik dingen thuis gestuurd om uit te proberen, ontmoette ik collega bloggers met wie ik o.a. tips uitwissel en kreeg ik ontzettend leuke reacties via de mail en mijn social media kanalen van lezers. En dat laatste is me nog het meest waardevol.

Toen ik begon met Dejlig, riepen mensen: ‘Dejlig?! Wat een rare naam!’ Inmiddels zeggen ze: ‘Oh ja, jij bent van die site met die originele naam. Hoe spreek je die naam nou uit en wat betekent het ook al weer?’ Ik ben geupgrade van raar naar origineel en dat vind ik hartstikke leuk. (Je spreekt Dejlig overigens uit als ‘dai lie’ en het betekent ‘leuk’.)

Ik wil iedereen bedanken die dit jaar op bezoek is gekomen op Dejlig, die een reactie heeft achter gelaten of een mail heeft gestuurd. Ik waardeer het allemaal enorm en jullie zijn de motivatie om door te gaan. Op naar nog veel meer Dejlig! Op naar het volgende jaar met nog veel meer leuke (Dejlig) artikelen!

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

26 COMMENTS
 • natasja emmen
  5 jaar ago

  geweldig leuke aktie, ik maak dolgraag kans
  follow en like op bloglovin
  like en share op facebook en de aktie even op twitter gedeeld

  • Karen
   5 jaar ago
   AUTHOR

   Volgende keer, want in het artikel staat ook al redelijk groot, dat de winactie tot gisteren was :)!

 • Anita
  5 jaar ago

  Ik volg Dejlig op Bloglovin en facebook en wens je alvast hele gezellige feestdagen toe.
  En natuurlijk gefeliciteerd met de eerste verjaardag.
  Ga zo door!
  Ik zou zo blij verrast zijn met de Miss Etam cadeaukaart
  Ik heb zulke mooie vesten gezien, dus dat wordt gezellig shoppen 😉

  • Karen
   5 jaar ago
   AUTHOR

   Leuk dat je zo enthousiast bent, alleen is de winactie al ‘gesloten’! Volgende keer beter!

 • Doortje Nicolai
  5 jaar ago

  Hartelijk gefeliciteerd met de 1e verjaardag van je Blog, Karen! Wat DEJLIG dat je dit heugelijke feit met ons wilt vieren en gaat trakteren op zo’n mooie
  Miss Etam cadeaukaart: ik vier het feestje graag mee!
  Mocht ik de gelukkige winnaar worden dan zou ik graag een mooi colbertje uitzoeken: die ontbreekt nog in mijn garderobe..
  Ik volg je op FB, heb het bericht geliked & gedeeld, volg op Bloglovin + hartje gegeven.

  Fijne feestdagen!
  Groetjes,
  Doortje

 • stefanie
  5 jaar ago

  gefeli met je blog!
  super prijs gun je ons!ik als mommy to be maak graag kans. Bij Miss Etam verkopen ze leuke positiekleding! groetjes

 • Carola Meyer
  5 jaar ago

  Wat ik allemaal gedaan heb om te winnen? Ik volg jou op fb en Bloglovin. Ik heb een berichtje op fb achter gelaten en geliked + gedeeld. Maar ik denk dat je beter kunt vragen wat ik ga doen als ik win!

  Als ik deze bon win maak ik niet alleen mijzelf heel erg blij maar ook mij vriend. Ik heb hem namelijk beloofd dat als ik deze prijs win, hij maar liefst 10 (!!!!) items uit mijn eigen kast naar het leger des heils mag brengen. Komt er meteen weer wat ruimte vrij voor mijn geshopte items van de Miss Etam!! Natuurlijk geef ik ook een deel van de bon (met de kerstgedachten) aan mijn moeder.

 • jenneke van maurik
  5 jaar ago

  wat een kans… bijna niet te geloven 100 euro… je zal maar de gelukkige worden… dan ga ik echt wel lekker neuzen en neem ik mijn tweelingzusje mee en die mag dan ook wat kiezen ♥ lieve groet jenneke

 • Sabine
  5 jaar ago

  Van harte met je blog-verjaardag 🙂 Ik heb meegedaan en hoop vurig om een kansje te maken op deze mooie prijs!! Hard duimen maar …..

  • Karen
   5 jaar ago
   AUTHOR

   Dank je Sabine! Leuk dat je meedoet!

 • elisabeth
  5 jaar ago

  miss etam is mijn favoriete winkel om leuke mode te shoppen

  • Karen
   5 jaar ago
   AUTHOR

   Wat leuk om te horen Elisabeth!

 • Dieuwertje
  5 jaar ago

  Ook zo nog even een berichtje met een felicitatie, want dat Is altijd leuk toch :). Kan alleen maar zeggen ga zo door!!

  Liefs

  • Karen
   5 jaar ago
   AUTHOR

   Ja heel leuk! Dat is toch wel wat gezelliger dan mensen die alleen het formulier inzenden om kans te maken op de prijs 😉

 • Lisanne
  5 jaar ago

  Super leuke winactie. Ik shop altijd heel graag bij Miss Etam, dus doe heel graag mee!

  • Karen
   5 jaar ago
   AUTHOR

   Leuk om te horen!

 • Nathalie Eline
  5 jaar ago

  Van harte gefeliciteerd! Wat een toffe winactie, ik doe graag mee! Ik heb je geliked op Facebook en Bloglovin en heb een commentje op Facebook achtergelaten. En nu maar duimen, hihi! 🙂

  • Karen
   5 jaar ago
   AUTHOR

   Dank je wel! Succes!

 • Suzanne
  5 jaar ago

  leuk ik doe zeker mee 😀

  • Karen
   5 jaar ago
   AUTHOR

   Leuk! Succes!

 • Mandy
  5 jaar ago

  Toffe winactie waar ik graag aan mee doe! Volg je nu op bloglovin en heb het artikel geliked/gesaved. En nu maar duimen….Ps nog gefeliciteerd met het 1 jarig bestaan van je blog! 😉 Xxx

  • Karen
   5 jaar ago
   AUTHOR

   Dank je wel Mandy! En leuk dat je meedoet.

 • Kiss & Make-up
  5 jaar ago

  Happy blog birthday! Mooie winactie, succes iedereen.

  • Karen
   5 jaar ago
   AUTHOR

   Dank Melissa!

 • Anne-Marie
  5 jaar ago

  Wat een leuke winactie Karen! Ik dacht dat je al veel langer bestond joh. Is natuurlijk een compliment, wegens zeer professioneel enzo!

  • Karen
   5 jaar ago
   AUTHOR

   Dat is echt een heel fijn compliment! Dank je!

Wil je meepraten?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.