TOP
Miss Etam Winactie
Editorial Fashion

Win een cadeaukaart van Miss Etam t.w.v. 100 euro

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Hieperdepiep HOERA!

Dejlig is deze week jarig en viert haar eerste verjaardag. Wie jarig is trakteert en dus maak je kans op een cadeaukaart van Miss Etam ter waarde van 100 euro! Hoe fijn is dat? Daar kun je een compleet nieuwe outfit mee shoppen! En in dit artikel kun je zien hoe leuk de collectie van Miss Etam is.

Hoe maak je kans op de cadeaukaart?

Dat is reuze simpel.

1. Je liket de Dejlig Facebookpagina en/of volgt Dejlig op Bloglovin’.

2. Je laat een berichtje achter bij het bericht op de Facebookpagina over deze winactie en/of savet het artikel op Bloglovin’.

3. Je verzendt het contact formulier hieronder met je gegevens en wat je hebt gedaan om te winnen.

4. Sharing is caring, dus als je deze winactie zelf nog ergens deelt, maak je me reuze blij!

Op 24 december (2014) maak ik de winnaar bekend, dus je hebt precies een week om mee te doen.

Succes!

LET OP: MENSEN DIE VALS SPELEN DOOR BIJVOORBEELD HET FORMULIER MEERDERE KEREN IN TE STUREN ONDER ANDERE NAMEN WORDEN GEDISKWALIFICEERD. 22 DECEMBER 2014 IS DE LAATSTE DAG DAT JE MEE KUNT DOEN.

De winactie is gesloten, dus je kunt geen formulier meer invullen.

Dejlig is 1 jaar

Nog even over Dejlig:

1 jaar geleden begon ik met Dejlig en mijn insteek was eigenlijk ‘ik zie wel waar het schip strandt’. Ik wist nog niet zo goed waar ik over wilde schrijven en hoe mijn site er uit moest zien, maar vond het wel weer leuk om te gaan bloggen. Inmiddels ben ik 240 artikelen verder, heb ik een soort van formule gevonden, heeft mijn rots in de webdesign branding Daniel Philipsen mijn lay out precies zo gemaakt, zoals ik het wil, heb ik een vaste groep lezers die nog elke dag groter wordt, word ik benaderd door pr bureaus en adverteerders, uitgenodigd voor events, krijg ik dingen thuis gestuurd om uit te proberen, ontmoette ik collega bloggers met wie ik o.a. tips uitwissel en kreeg ik ontzettend leuke reacties via de mail en mijn social media kanalen van lezers. En dat laatste is me nog het meest waardevol.

Toen ik begon met Dejlig, riepen mensen: ‘Dejlig?! Wat een rare naam!’ Inmiddels zeggen ze: ‘Oh ja, jij bent van die site met die originele naam. Hoe spreek je die naam nou uit en wat betekent het ook al weer?’ Ik ben geupgrade van raar naar origineel en dat vind ik hartstikke leuk. (Je spreekt Dejlig overigens uit als ‘dai lie’ en het betekent ‘leuk’.)

Ik wil iedereen bedanken die dit jaar op bezoek is gekomen op Dejlig, die een reactie heeft achter gelaten of een mail heeft gestuurd. Ik waardeer het allemaal enorm en jullie zijn de motivatie om door te gaan. Op naar nog veel meer Dejlig! Op naar het volgende jaar met nog veel meer leuke (Dejlig) artikelen!

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.