TOP
What's in my Bag
Lifestyle Personal

What is in my Bag?

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

‘Laat me de inhoud van je tas zien en ik vertel je wie je bent’. Zo erg zal het wel niet zijn, maar er valt natuurlijk wel iets te vertellen over wat je met je mee zeult (of niet) in je tas en waarom. Misschien vind ik daarom dit soort artikelen altijd leuk om te zien op bijvoorbeeld Amayzine. Ik sleep best wel veel mee, weet ik van mezelf. Ik ben nog net geen crazy bag lady en het is al minder erg geworden, want vroeger zou ik op een onbewoond eiland kunnen overleven met de inhoud van mijn tas. Vandaag een What is in my Bag op Dejlig met een kleine analyse aan het eind. Benieuwd wat er allemaal in mijn tas zit? Kijk en lees maar mee…

1. De tas zelf is Givenchy en is van zwart leer en is rood van binnen, heel chique vind ik dat staan. Hij is lekker groot en kan er van alles in, zelfs mijn iPad, boek of tijdschrift gaat makkelijk mee. Ik heb meerdere tassen, maar deze is op dit moment mijn favoriet.

2. Mijn agenda is van Moleskine en het is de Le Petit Prince editie. Ik heb echt al meer dan 10 jaar agenda’s van Moleskine en qua agenda’s ben ik dus wel merktrouw. Overigens ben ik wel blij dat er de laatste jaren veel kleurtjes en thema’s bij zijn gekomen. Zwart is ook maar zo zwart. Hoewel ik ook een iPhone heb, ben ik fan van de papieren agenda. Het is zo lekker old school, ik hou ervan om te schrijven en je kunt hem tegelijkertijd als verzamelaar van visitekaartjes, bonnetjes en andere toestanden gebruiken.

What's in my bag lipsticks en haarolie spray

3. Een extra haarelastiekje is wel zo handig. Ik raak die dingen altijd kwijt. Ook omdat vriendinnen dan vragen of ik een extra elastiekje heb en ik die extra dan ook weer kwijt ben. Dit is er een zonder metaal, dat is beter voor je haar.

4. Ik heb nog al een lippenspulverslaving, er moet altijd wat op mijn lippen; lipbalm, lipgloss, lipvet of lipstick. Deze 2 lipsticks zitten altijd in mijn tas: de ene is van Chanel in de kleur Flirt (koraalkleurig met een glimmertje), de andere is van MAC en is Fashion Revival (een matte Berry achtige kleur).

5. Omdat ik krullen heb, krijg ik nog al last van pluizig haar. Deze Agadir Argan Oil Spray Treatment is een handige verstuiver die ik ooit van de kapper heb gekregen en nu overal mee naar toe neem, mocht mijn haar opeens bedenken dat het alle kanten op wil terwijl ik net een belangrijke afspraak heb.

6. Een pakje zakdoeken van Kleenex, ook altijd handig mocht ik ineens stante pede verkouden worden of een zielige film kijken. Je weet maar nooit!

7. Een kleine tube Elizabeth Arden 8hr Cream mag ook niet ontbreken in mijn handtas. Ideaal als je opeens een droog plekje hebt, je lippen wat extra vet en glans gebruiken of voor andere beauty noodgevallen. Eigenlijk ben ik niet dol op de geur, maar wel op de substantie. Ik denk dat er wel 4 tubes in mijn huis liggen, omdat als ik dit spul niet bij me heb, het soms onderweg koop omdat ik het zo mis. Belachelijk. Ik weet het.

8. Kiehl’s Lip Balm is One of my Faves en dus zit er standaard een tube in mijn tas. Punt.

9. Max Factor Creme Puff vind ik ideaal spul voor onderweg. Ik gebruik vloeibare foundation of BB cream maar dit poedertje breng ik op met dit pocket formaat kwastje van Priori als ik onverwacht ga glimmen of mijn foundation naar mijn kin is gezakt.

What's in my bag portemonnee Hermes

10. Had ik al verteld dat ik een lipspul verslaving heb? Dit is een potje met Crème de Rose balm van Dior voor op je lippen en dat is echt heerlijk spul.

11. Een fijne pen van Swarovski waar ik onderweg dingen mee kan opschrijven, want duuuh dat doe je met een pen.

12. Mijn portemonnee is van Hermès en die gaat vanzelfsprekend altijd mee. Hoe moet ik anders een back-up van de 8hr cream kopen?

13. Dit ieniemini zwarte potje dat je ziet op de foto heb ik gekregen van een lief meisje in de Lush winkel en daar doe ik Lemony Flutter Nagelriemcrème in voor onderweg. De gewone pot staat naast mijn bed, het kleine potje gebruik ik om mee te nemen. Je hebt al vaker kunnen lezen; ik zweer bij dat middel.

14. Mijn huissleutel hangt aan een Tod’s sleutelhanger. Die hanger heb ik ooit gekregen van mijn ex (laat de echtgenoot het niet horen ;0) en gaat al zo’n 8 jaar mee. De ex ging iets minder lang mee.

15. 2 verfomfaaide vochtige brillendoekjes. Ultra handig voor als je bril bijna niet meer schoon te krijgen is.

16. De Volkswagen Golf autosleutels. Die ik overigens niet altijd gebruik. Ik fiets ook veel of neem de trein.

17. Een pakje kauwgom van Sportlife. Ik ben geen 24/7 kauwgomkauwer, maar vind het wel lekker om kauwgom bij de hand te hebben voor als ik iets stinkends gegeten heb of zin heb om ergens op te kauwen.

18. Ook een heel handig dingetje, deze visitekaartjeshouder die ik ook als spiegeltje gebruik. Vaak vragen mensen mij naar mijn site en dan geef ik gewoon een kaartje. Hoef ik ook niet uit te leggen hoe je de naam spelt en uitspreekt…

what is in my bag zonnebril Tom Ford

19. Mijn zonnebril van Tom Ford en het zonnebrilbewaardoosje, gaat overal mee naar toe. Vooral tijdens het autorijden als het zonnig weer is, is die bril echt van levensbelang. Mijn vorige zonnebril was toevallig ook van Tom Ford; ik kom elke keer weer bij dat merk uit. Ik doe echt jaren met die brillen omdat ik ze mooi en tijdloos vind. Deze heb ik al 2 jaar en ik vind hem nog steeds prachtig.

Dingen die op wonderbaarlijke wijze niet op de foto staan, maar die ik normaal wel altijd bij me heb:

  • mijn iPhone
  • een kleine tube handcrème van l’Occitane
  • een mini mascara van Chanel

De analyse:

→ Had ik al verteld dat ik een lippenspulverslaving heb?

→ Ik ben best wel ijdel.

→ Ik houd best veel rekening met dingen die kunnen gebeuren.

→ Man, wat heb ik veel spullen met een merkje erop, ik schaam me er bijna voor. Tjonge jonge.

Wat zit er allemaal in jouw tas? Ik ben heel benieuwd!

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.