TOP
Things to do

Weekend Wie Wat Waar Week 11

Het is weer weekend! Dé dagen om lekker niets te doen, series te kijken, vrienden of familie te bezoeken, een bos- of strandwandeling te maken, te winkelen, de administratie weg te werken (brrr) of eindelijk eens dat museum te bezoeken dat eindeloos op de things to do lijst stond. Of misschien wil je wel wat gaan doen, maar weet je niet wat? Ik heb weer een aantal tips voor je.

Tefaf, Maastricht:

tefafKunstminnend Nederland kijkt hier het hele jaar naar uit en niet alleen uit ons eigen land trekt deze kunstbeurs bezoekers. De Tefaf is een van de grootste kunstbeurzen ter wereld en op de fair presenteren 275 toonaangevende galerieën uit 20 landen zich met hun stands.
Niet alleen voor kunst en antiek, kun je terecht op de beurs. Je kunt er bijvoorbeeld ook prachtige sieraden van Cleef & Arpels of Cartier bewonderen. Bovendien kun je er heerlijk eten en drinken en lopen er tussen de bezoekers ook veel bijzondere exemplaren.
De tickets kosten € 55,- per persoon, maar met zijn tweeën betaal je € 90,-. Voor kinderen betaal je maar € 20,-. Meer informatie over de Tefaf vind je op haar website.

Tentoonstelling Threads, Museum voor de Moderne Kunst in Arnhem:

aisha_khalid_kiss_d5329360hDe tentoonstelling Threads wordt zaterdag 15 maart geopend in het Museum voor de Moderne Kunst Arnhem. Ruim 25 kunstenaars en vormgevers laten werk zien waarin draad of textiel centraal staan. Je kunt zelf ook aan de slag: zet een steekje op het borduurraam Crossover Collective van Floor Nijdeken. Zondag is de Pakistaanse kunstenares Aisha Khalid aanwezig om een lezing te geven (vanaf 14:00 uur). Zij laat zich inspireren door islamitische ornamenten en textielpatronen. Kijk vooral even op haar pagina van Christie’s. Absoluut de moeite waard.
De Threads expositie is te zien vanaf vandaag tot 17 augustus 2014 in het Museum voor de Moderne Kunst in Arnhem.
Toegang is vanaf 11:00 uur tot 17:00 uur op alle dagen, behalve maandag. Ticket kost € 9,- voor volwassenen, kinderen kunnen gratis mee. Voor meer informatie kun je kijken op de website.

De Nationale Carrière beurs, Amsterdam RAI:

de-nationale-carrierebeursBen je bijna, of net afgestudeerd, zit je tussen twee banen in of ben je gewoon op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is De Nationale Carrièrebeurs misschien hét evenement voor jou!
Tijdens de beurs kun je gratis deelnemen aan veel verschillende vakinhoudelijke en carrièregerichte workshops, je kunt je cv laten checken, er zijn verschillende branche gerelateerde congressen, er zijn optredens van Ali B en Julia van der Toorn (the Voice) en je kunt je in de stand van Randstad ook nog laten fotograferen in een Formule 1 auto.
De beurs begon gisteren is vandaag van 9:30 tot 17:00 in de RAI in Amsterdam. Meer informatie over het programma, locatie etc. etc. vind je hier. Toegang is overigens gratis.

Als je naar een van deze evenementen toe gaat, laat dan even weten hoe het geweest is. Heb je zelf een leuk evenement waar je de lezers op attent wil maken, laat het dan weten met een reactie.

Heb een fijn weekend!

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in Zandvoort / getrouwd met Mark / mama van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / kat Bada Bing / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

laat je horen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Instagram

  • [ #throwback ] Grandma, baby sister and me. Apparently it was quite a disappointment not being an only child anymore 😂. But look how color coordinated we were and gender neutral was not an issue... 🚺🚹
.
.
.
#memory #family #instafamily #throwbacksaturday #sentimentalsaturday #familyphoto #youth #myyouth #childhood #seventies
  • Inspiratie op Unseen
.
.
. 
#photography #unseen #exhibition #art #amsterdam #pictureoftheday
  • Kijk mij eens hip zijn met mijn pannekoekenplant 🥞🌿! Maar hé... zuipen die planten bij jullie ook zo veel of heb ik weer net de alcoholistische versie te pakken?
•
•
• 
#plants #plantlover #instaplants #pilea #homedecor #minerals #stones #lovegreen
  • 'Joe peeps! Het is dat mijn mama een hekel heeft aan roze anders had ik nu een gender neutrale roze legging aan gehad. Who cares.... 👶🏼🤷🏻‍♀️💕
.
.
. 
#robinjameson #toddler #toddlerlife #toddlerfashion #coolbaby #liefde #toddlerootd #dreumes #kidsfashion #minirodini #oneinthefamily #luckyno7
  • || PERSONAL PEAKS ||
Dit was niet de leukste week van het jaar. Sterker nog.. ik ben blij dat 'ie voorbij is. 'When it rains it pours.' Herkenbaar?
Je leest er alles over in deze Peaks...👉🏼 directe link in bio
.
.
.
#personalpeaks #karenznl #lifestyleblogger #bloggerlife #familyblogger #instablogger #collage
  • | #THROWBACK | voor het eerst samen op de fiets met deze, toen nog, bollenwangenhapsnoet. We vonden het allebei wat spannend. Inmiddels fietsen we wat af... maar bellen, selfies of filmen op de fiets... dat zou ik NOOIT doen. En ik vind eigenlijk dat anderen dat ook niet zouden moeten doen. Wat vind jij? 👉🏼 directe link in bio
.
.
. 
#motherandson #memories❤ #momlife #instababy #bike #momentsidontwanttoforget #mothersofinstagram #firsttime
  • De gesprekken die wij hier aan tafel voeren... complete conversaties over zwaartekracht... 👶🏼🤓
-
-
-
#robinjameson #toddlerlife #toddlersofinstagram #firstwords #movieoftheday #dreumes #momlife #dinertime
  • Yes... we kunnen weer lachen. We hadden een vrij heftig weekend met mijn zusje die opeens werd opgenomen in het ziekenhuis, mijn ouders die op vakantie waren en terug moesten komen en wij die dus met spoed naar Arnhem moesten. Gelukkig gaat het nu weer iets beter 🙏🏼 Hopelijk is ze snel weer de oude. Wij zijn in ieder geval weer 'thuis' en een beetje van de schrik bekomen .
.
.
#motherandson #momlife #momstagram #ussie #toddlerlife #picoftheday #love #liefde #happy #happypic