TOP
leuk! waar word ik allemaal blij van?
Editorial Personal

Leuk! Waar word ik allemaal blij van?

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Voor degenen die hier net komen lezen, de about pagina niet gelezen hebben of toevallig passeren: 1) Welkom op Dejlig! Leuk dat je er bent. En 2) Dejlig betekent ‘leuk’ in het Deens. Om die naam eer aan te doen, verschijnt hier een keer in de zo veel tijd een lijstje met leuke dingen. Margo, dank voor de reminder. 😉 Dus kijk aan.. hier is mijn lijstje Leuk! Waar word ik allemaal blij van? Nummer 1 staat alvast niet op het lijstje want dat is dit soort lijstjes schrijven en lezen. Hopelijk vind jij dat ook…

leuk waar word ik allemaal blij van lijstje

En dat was al weer mijn lijstje. Staan er dingen op die jij zelf ook leuk vindt? Of wat vind jij zelf echt leuk? Ik ben benieuwd!

Wil je mijn oude lijstjes leuk nalezen? Dat kan:

En ik plaatste ook ooit een lijstje Stom!

Fijne dag vandaag!

Liefs,
Karen

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.