vliegensvlugge vlog

Vliegensvlugge Vlog #1: Mijn allereerste vlog & content gejat!

Doodeng vind ik het… maar mijn allereerste vlog staat online. Vorige week kondigde ik al aan dat ik een en ander wilde veranderen. En tja.. dat doe ik dan ook maar meteen. Ik vertel je zo iets meer, maar ik heb mijn vlog de Vliegensvlugge Vlog genoemd, want ik ga proberen de vlogs niet langer dan 5 minuten te maken. Tenminste dat is mijn intentie, maar misschien werkt dat niet. Ik ga het zien.

Vliegensvlugge Vlog #1

Zoals ik net al zei, wil ik de vlogs niet lang maken. Ik ga proberen om ze ongeveer 5 minuten te laten duren, maar misschien mis ik dan wel dingen die ik niet kan laten zien. Dus ik ga bekijken of dat werkt of niet. Ook ga ik niet stoppen met de Peaks. Die blijven gewoon. Ik twijfel of ik een keer in de twee weken de Peaks publiceer en de andere week een vlog of dat de vlog gewoon on top off wordt. Ook daar moet ik nog een weg in vinden.

De vlogs wil ik graag zo echt mogelijk laten zijn, dus ook Toos make-uploos op beeld, en gewoon de rotzooi in huis filmen. Niet al te geëdit, geen flitsende toestanden, gewoon ik. Afgelopen week was een vrij saaie week, waarin niet heel spectaculaire dingen gebeurde, maar goed. Zo zag mijn week er dus gewoon uit.

Het was voor mij best een drempel om te gaan vloggen, maar ik merk dat ik toe ben aan iets nieuws. Toen ik mijn vorige filmpje ging monteren, bleek ik dat eigenlijk heel leuk te vinden om te doen. Het is toch weer een soort nieuw creatief proces. Hoewel ik er nog helemaal niet goed in ben, heb ik toch de stap genomen. Je leert door te doen.

Bovendien lagen er wat verzoeknummers voor me klaar, met of ik nou ook ooit eens wilde gaan vloggen en je weet… jij vraagt… ik draai.

Dus hierboven zie je mijn eerste vlog. Het zou hartstikke leuk zijn als je je op mijn Youtube kanaal wil abonneren en het filmpje wil liken.

Ik sta open voor feedback. Zolang je maar niet gaat zeggen dat ik make-up op moet of niet te vaak ‘echt’ moet zeggen, want dat weet ik heus wel. 😉

En ik ben benieuwd wat jij leuk vindt? Elke week een vlog of om om de week afgewisseld met de Peaks? Ik ben benieuwd.

Veel kijkplezier en een fijne dag vandaag!

Liefs,
Karen

Karen

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in Zandvoort / getrouwd met Mark / mama van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / kat Bada Bing / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

9 Reacties

 • Esmeralda
  08/05/2017 21:42

  Leuk! Ik denk dat 5 minuten zat is, met misschien af en toe een uitzondering… Je hebt een fijne stem om naar te luisteren en je bent ook leuk om naar te kijken. Snap wel dat je het doodeng vind, ik durf ook niet XD

 • Josine
  08/05/2017 21:19

  Ik vind vlogs altijd leuk! Helaas maak ik altijd make up of beauty vlogs, en zelden every day life vlogs.. Denk altijd dat niemand daar op zit te wachten als oud wijf haha! Leuk gedaan. Ik heb wel een paar tips voor je (bijv. hoe je het geluid instelt ten opzichte van de muziek etc). Maar verder, leuk gedaan! xx

 • Sonja
  08/05/2017 18:45

  Aaaaah wat gezellig! En rommeltjes van kindertjes is leuke rommel! Ook zo weer opgeruimd! Na 7 uur in de avond was het huis weer van mij zei ik dan.
  En smulweg, ik kijk er niet meer op! Boycot!

 • Loes | Gewoon iets met Loes
  08/05/2017 12:59

  Jaaa! Leuk gedaan hoor, je vliegensvlugge vlog! 5 minuten vind ik net ‘kort’ genoeg om even tussendoor te kijken :-).

 • Emmelou
  08/05/2017 12:13

  Superleuk vlog Karen! En onwijs NIET tof van Smulweb. Ik weet niet of mijn recepten ook gebruikt worden maar laten we vooral met meerdere bloggers een statement maken en zeggen dat dit écht niet zomaar mag. User generated… Pff! Smulweb is stom!

 • Melissa
  08/05/2017 10:28

  Leuk Karen, doe je goed!!!

 • Anneke
  08/05/2017 10:12

  Erg leuk, maar vind vijf minuten lang genoeg.
  Wat smulweb betreft ga daar echt wat aan doen, belachelijk

 • Anne-Marie
  08/05/2017 07:22

  Ik ben eerlijk gezegd niet zo’n vlog kijker, heb er gewoonweg het geduld niet voor. Wat dat betreft vind ik 5 minuten dan ook meer dan genoeg. Maarrrrr vond het erg leuk om te zien!

 • marije
  08/05/2017 06:50

  Leuk zeg on vlogs van je te zien! Zeker vaker doen.

Laat een reactie achter