TOP
vliegensvlugge vlog #3
Personal

Vliegensvlugge Vlog #3: 11 maanden (prik) & wat voor weer is het nou?

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Daar is ‘ie dan: de Vliegensvlugge Vlog #3. Stiekem vind ik het elke keer best spannend om een vlog te publiceren. Met foto blogs… geen probleem. Maar met bewegend beeld vraag ik me dan toch elke keer weer af hoe ik dan overkom. Volgens een van mijn blog BF’s Andrea moet je daar niet meer over nadenken, dus dat neem ik maar mee….ergens in mijn achterhoofd…

Vliegensvlugge Vlog #3

Overigens is het wel zo dat ik dat hele ‘vliegensvlugge’ misschien maar moet laten varen. Deze vlog is ook weer net wat langer dan 10 minuten en het is gewoon echt heel lastig om een hele week in 5 minuten te communiceren. Dus zullen we afspreken dat ik de vlogs zo ongeveer rond de 10 minuten probeer te houden? Als het 20 minuten wordt, danĀ mag je me aan mijn staart trekken.

Hoewel ik zelf inmiddels 20 minuten vlogs van andere bloggers ook best leuk begin te vinden šŸ˜‰

Wat zie je in deze niet zo Vliegensvlugge Vlog #3? Een heleboel. Ik ging met Robin naar de huisarts, het consultatiebureau, fietsen en nog veel meer. Verder ging ik zelf naar de tandarts, moet ik misschien een beugelĀ en was het chaos in het dorp door het Max Verstappen circus.

Maar dat was natuurlijk niet alles. De rest kun je gewoon hier zien:

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Ik zou het hartstikke leuk vinden als je je abonneert op mijn kanaal.

Wil je iets kwijt over de vlog? Graag! Ik ben benieuwd.

Fijne dag vandaag.

Liefs,
Karen

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.