TOP
vliegensvlugge vlog #3
Personal

Vliegensvlugge Vlog #3: 11 maanden (prik) & wat voor weer is het nou?

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Daar is ‘ie dan: de Vliegensvlugge Vlog #3. Stiekem vind ik het elke keer best spannend om een vlog te publiceren. Met foto blogs… geen probleem. Maar met bewegend beeld vraag ik me dan toch elke keer weer af hoe ik dan overkom. Volgens een van mijn blog BF’s Andrea moet je daar niet meer over nadenken, dus dat neem ik maar mee….ergens in mijn achterhoofd…

Vliegensvlugge Vlog #3

Overigens is het wel zo dat ik dat hele ‘vliegensvlugge’ misschien maar moet laten varen. Deze vlog is ook weer net wat langer dan 10 minuten en het is gewoon echt heel lastig om een hele week in 5 minuten te communiceren. Dus zullen we afspreken dat ik de vlogs zo ongeveer rond de 10 minuten probeer te houden? Als het 20 minuten wordt, dan mag je me aan mijn staart trekken.

Hoewel ik zelf inmiddels 20 minuten vlogs van andere bloggers ook best leuk begin te vinden 😉

Wat zie je in deze niet zo Vliegensvlugge Vlog #3? Een heleboel. Ik ging met Robin naar de huisarts, het consultatiebureau, fietsen en nog veel meer. Verder ging ik zelf naar de tandarts, moet ik misschien een beugel en was het chaos in het dorp door het Max Verstappen circus.

Maar dat was natuurlijk niet alles. De rest kun je gewoon hier zien:

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Ik zou het hartstikke leuk vinden als je je abonneert op mijn kanaal.

Wil je iets kwijt over de vlog? Graag! Ik ben benieuwd.

Fijne dag vandaag.

Liefs,
Karen

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

6 COMMENTS
 • Hennie
  2 jaar ago

  Nou, je hebt het voor elkaar hoor. Ik heb de hele vlog uitgekeken en ik ben absoluut geen vlog kijker wegens chronisch gebrek aan tijd. Dus: steek in je zak! Robin is een heerlijk mannetje met zalige babypootjes. Je komt erg leuk over op camera, sympathieker dan ik had verwacht. 🙂

  Gecondoleerd met het verlies van je broek. Mijn innige deelneming.

  • Karen
   2 jaar ago
   AUTHOR

   Haha, nou ik ben echt vereerd hoor Hennie! 🙂 Dank voor je medeleven. En fijn dat ik op beeld sympathieker ben. Beter dan andersom, lijkt me!

 • Sonja
  2 jaar ago

  Aaaaah een draagzak! Ik heb daar zo veel plezier van gehad.

  • Karen
   2 jaar ago
   AUTHOR

   Ik vind het ook heel fijn! En Robin ook.

 • Marije
  2 jaar ago

  Irritant was die drukte met Max Verstappen he? Ik ben maar gewoon lekker thuis gebleven ?

  • Karen
   2 jaar ago
   AUTHOR

   Heel irritant. Maar wel goed voor ons dorpie! 🙂

Wil je meepraten?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.