vliegensvlugge vlog 2

Vliegensvlugge Vlog #2: Mijn eerste Moederdag & Update Smulweb

Jaaaa! Vliegensvlugge Vlog #2 staat online. Dat had nog al wat voeten in aarde, want ik was gistermiddag al lang en breed klaar, maar vervolgens lukte het niet met exporteren… 🙁 Maar goed… als alles loopt zoals het zou moeten lopen, kun jij vandaag de vlog bekijken. Er is alleen een dingetje dat ik moet bekennen…

Vliegensvlugge Vlog #2

Want weet je nog dat ik vorige week riep dat ik de vlogs zo ongeveer 5 minuten lang wilde laten duren? Ja? Je herinnert het je nog? Bummer.. want dat is deze week alvast niet gelukt. Dat komt ook een beetje omdat ik vorige week minder dagen liet zien. Plus in deze vlog heb ik een belangrijke update over Smulweb gate. Verder laat ik je mijn Moederdag cadeaus zien, zie je heel veel Robin en vertel ik je wat ik deed. En ik laat je ook nog van ons uitzicht genieten.

Hoorde jij nou bij die mensen die vorige week vertelden dat ze 5 minuten lang genoeg vonden. Dan heb ik een mooie deal voor je. Stop maar met kijken na 5 minuten. Dikke vette prima. Mis je alleen de perfecte Moederdag 🙂

Maar als je de vlog helemaal wilt afkijken, je wilt abonneren op mijn kanaal en het duimpje omhoog wilt gooien, is dat nog beter natuurlijk! Veel kijkplezier.

Fijne dag vandaag!

Liefs,
Karen

Karen

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in Zandvoort / getrouwd met Mark / mama van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / kat Bada Bing / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

15 Reacties

 • Sonja
  21/05/2017 09:25

  Wat fijn dat smulweb iets er aan gaat doen!
  Mijn postbode doet ook onder de tuinstoel pakjes leggen, maar dat is met mijn toestemming.

  • Karen
   22/05/2017 19:55

   Dan mag het. Wij wonen naast een pension, dus geen zin dat vreemden dat zien.

 • Anne-Marie
  21/05/2017 07:08

  Leuk om te kijken hoor, met het mooie Zandvoort en lieve Robin is er genoeg om van te genieten

 • Esmeralda
  19/05/2017 16:30

  Leuk weer! Zo grappig hoe Robin met zijn hoofdje beweegt, en wat een toffe koffer/kist van je grootouders. Mooi dat je die hebt met een aardige geschiedenis erachter zo te horen.

  • Karen
   22/05/2017 19:58

   Ben er ook heel blij mee! Met Robins hoofdbeweging en de kist 😉

 • Melissa
  19/05/2017 13:00

  Ze zijn echt leuk, je vlogs. Alsof je het al jaren doet 😉 Bijzonder die kist, mooi verhaal erachter! En hier ging het precies hetzelfde met de telefoon, alhoewel, hier nam de man mijn oude en ik zijn nieuwe 😉 En ook aan de Fitbit dus! Sporty!

  • Karen
   22/05/2017 20:00

   Wat grappig Melis! Hoe bevalt de Fitbit jou? En dank voor het compliment 🙂 Ik heb altijd al een loopbaan voor de camera geambieerd 😉

 • Loes | Gewoon iets met Loes
  19/05/2017 10:15

  Aah, lieve Robin <3. Leuk om te zien weer hoor! Wat een prachtig beeld van al die vliegers op het strand! En wat goed van smulweb, ik ben benieuwd wat er verder uit gaat komen. Ik heb nog wel een verbeterpuntje: het geluid is niet overal hetzelfde. Soms kan ik niet horen wat je zegt en als ik volume omhoog zet, knalt het muziekje er ineens achteraan :-). Misschien had je je hand voor de microfoon met filmen?

  • Karen
   19/05/2017 10:23

   Ja ik weet het Loes, ik verontschuldig me ook in de subtitles. Denk dat dat aan filmen met mijn mobiel ligt. Want als ik met de camera film, gaat het wel goed?

 • Desirée
  19/05/2017 09:17

  Wat enorm leuk om te zien weer, je doet het leuk! Leuk! (Zeg ik vaak leuk? :P)

 • Marije
  19/05/2017 06:57

  Ben bang dat ik je vlog nog niet kan zien :(. Hij staat niet in je blog of op je kanaal

  • Karen
   19/05/2017 07:06

   Goedemorgen! Dank voor het melden. Hij staat nu wel online. Fijne dag Marije! X

  • Marije
   19/05/2017 07:25

   Hij doet het idd!

   Super leuk om te zien weer. Wat is ons dorpje toch mooi! Heerlijk uitzicht vanaf jouw huis.

Laat een reactie achter