TOP
vliegensvlugge vlog 2
Personal

Vliegensvlugge Vlog #2: Mijn eerste Moederdag & Update Smulweb

Jaaaa! Vliegensvlugge Vlog #2 staat online. Dat had nog al wat voeten in aarde, want ik was gistermiddag al lang en breed klaar, maar vervolgens lukte het niet met exporteren… ๐Ÿ™ Maar goed… als alles loopt zoals het zou moeten lopen, kun jij vandaag de vlog bekijken. Er is alleen een dingetje dat ik moet bekennen…

Vliegensvlugge Vlog #2

Want weet je nog dat ik vorige week riep dat ik de vlogs zo ongeveer 5 minuten lang wilde laten duren? Ja? Je herinnert het je nog? Bummer.. want dat is deze week alvast niet gelukt. Dat komt ook een beetje omdat ik vorige week minder dagen liet zien. Plus in deze vlog hebย ik een belangrijke update over Smulweb gate. Verder laat ik je mijn Moederdag cadeaus zien, zie je heel veel Robin en vertel ik je wat ik deed. En ik laat je ook nog van ons uitzicht genieten.

Hoorde jij nou bij die mensen die vorige week vertelden dat ze 5 minuten lang genoeg vonden. Dan heb ik een mooie deal voor je. Stop maar met kijken na 5 minuten. Dikke vette prima. Mis je alleen de perfecte Moederdag ๐Ÿ™‚

Maar als je de vlog helemaal wilt afkijken, je wilt abonneren op mijn kanaal en het duimpje omhoog wilt gooien, is dat nog beter natuurlijk! Veel kijkplezier.

Fijne dag vandaag!

Liefs,
Karen

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in Zandvoort / getrouwd met Mark / mama van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / kat Bada Bing / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

15 COMMENTS
 • Sonja
  5 maanden ago

  Wat fijn dat smulweb iets er aan gaat doen!
  Mijn postbode doet ook onder de tuinstoel pakjes leggen, maar dat is met mijn toestemming.

  • Karen
   5 maanden ago
   AUTHOR

   Dan mag het. Wij wonen naast een pension, dus geen zin dat vreemden dat zien.

 • Anne-Marie
  5 maanden ago

  Leuk om te kijken hoor, met het mooie Zandvoort en lieve Robin is er genoeg om van te genieten

  • Karen
   5 maanden ago
   AUTHOR

   Ah lief! Dank je!

 • Esmeralda
  5 maanden ago

  Leuk weer! Zo grappig hoe Robin met zijn hoofdje beweegt, en wat een toffe koffer/kist van je grootouders. Mooi dat je die hebt met een aardige geschiedenis erachter zo te horen.

  • Karen
   5 maanden ago
   AUTHOR

   Ben er ook heel blij mee! Met Robins hoofdbeweging en de kist ๐Ÿ˜‰

 • Melissa
  5 maanden ago

  Ze zijn echt leuk, je vlogs. Alsof je het al jaren doet ๐Ÿ˜‰ Bijzonder die kist, mooi verhaal erachter! En hier ging het precies hetzelfde met de telefoon, alhoewel, hier nam de man mijn oude en ik zijn nieuwe ๐Ÿ˜‰ En ook aan de Fitbit dus! Sporty!

  • Karen
   5 maanden ago
   AUTHOR

   Wat grappig Melis! Hoe bevalt de Fitbit jou? En dank voor het compliment ๐Ÿ™‚ Ik heb altijd al een loopbaan voor de camera geambieerd ๐Ÿ˜‰

 • Aah, lieve Robin <3. Leuk om te zien weer hoor! Wat een prachtig beeld van al die vliegers op het strand! En wat goed van smulweb, ik ben benieuwd wat er verder uit gaat komen. Ik heb nog wel een verbeterpuntje: het geluid is niet overal hetzelfde. Soms kan ik niet horen wat je zegt en als ik volume omhoog zet, knalt het muziekje er ineens achteraan :-). Misschien had je je hand voor de microfoon met filmen?

  • Karen
   5 maanden ago
   AUTHOR

   Ja ik weet het Loes, ik verontschuldig me ook in de subtitles. Denk dat dat aan filmen met mijn mobiel ligt. Want als ik met de camera film, gaat het wel goed?

 • Desirรฉe
  5 maanden ago

  Wat enorm leuk om te zien weer, je doet het leuk! Leuk! (Zeg ik vaak leuk? :P)

  • Karen
   5 maanden ago
   AUTHOR

   Ik vind het leuk dat je dat zegt ๐Ÿ˜‰

 • Marije
  5 maanden ago

  Ben bang dat ik je vlog nog niet kan zien :(. Hij staat niet in je blog of op je kanaal

  • Karen
   5 maanden ago
   AUTHOR

   Goedemorgen! Dank voor het melden. Hij staat nu wel online. Fijne dag Marije! X

  • Marije
   5 maanden ago

   Hij doet het idd!

   Super leuk om te zien weer. Wat is ons dorpje toch mooi! Heerlijk uitzicht vanaf jouw huis.

Wil je meepraten?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Instagram

 • || HUISHOUDEN ||
Hou jij van schoonmaken, of heb je er net als ik eigenlijk een hekel aan? ๐Ÿค” Ik wil graag dat het snel gebeurt, doeltreffend en met milieuvriendelijke producten. Ik geef je 5 tips en laat je in de video zien hoe ik de keuken schoonmaak! ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ directe link in bio
.
.
.
#karenznl #lifestyleblogger #schoonmaaktips #karenzpartner #bluewonder #cleaning #picoftheday #cleaningtips #instablogger
 • Twinning is vandaag winning. En ach... doe eens gek... #chinning ook.. #ouch #realitycheck ๐Ÿ˜Š๐Ÿ™„๐Ÿค”
.
.
.
#motherandson #liefde #love #instalove #fun #momstagram #toddlerlife #robinjameson #meandmyson
 • || VRIENDSCHAP ||
Het waren de tijden van de ballonrok, de legging en de beenwarmers. Van grijs en fuchsiarose. Wij waren pubers en hits als Papa donโ€™t preach, Ti sento en More than words kleurden onze puberlevens...
Ik schreef een column over de vriendschap met mijn jeugdvriendin J. Heb jij ook zo'n vriendschap van vroeger? ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ directe link in bio
.
.
.
#friends #throwback #karenznl #lifeblogger #instablogger #vriendschap #vroeger #jeugd #childhood #tripdownmemorylane
 • Kun jij je ook zo ergeren in het verkeer? ๐Ÿš—๐Ÿš™๐ŸšŒ๐Ÿš’๐Ÿš“ Ik deel vandaag 10 van mijn grootste verkeersergernissen. Wat is de jouwe? ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ directe link in bio
.
.
.
#karenznl #traffic #carfie #lifestyleblogger #instacar #bloggerlife #lifeblog #instablogger
 • Kusje... ๐Ÿ’‹Om het zonnige weekend in stijl af te sluiten, hebben wij een diner date bij het pannekoekenhuis ๐Ÿฅž. Hoe was jouw zondag? .
.
.
#motherandson #robinjameson #liefde #instafamily #lovemakesafamily #momstaysinthepicture #momlife #toddlerlife
 • || BEAUTY ||
Een parfum waarmee je je Marilyn Monroe of Elizabeth Taylor waant? Een glamorous, luxueze, tijdloze en vintage geur in een prachtig flesje? Ik vertel je er alles over in deze review... (๐Ÿ‘‰๐Ÿผdirecte link in bio)
Wat is jouw favoriete parfum? ๐Ÿ’•๐Ÿ’ฎ๐Ÿ™Œ
.
.
.
#karenznl #bblogger #instaperfume #clinique #loveperfume #beautyaddict
 • || HOME ||
Ben je benieuwd hoe ik woon? Vandaag laat ik je ons zitgedeelte zien. Er is namelijk best veel veranderd sinds de home tour van vorig jaar. Als je geen zin hebt om te lezen, dan kun je ook kijken op Youtube! Laat je me weten wat je ervan vindt? Zou je het zelf ook zo inrichten? En heb je nog tips voor de muur en kabels? ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ directe link in bio
.
.
.
#instahome #karenznl #homeinterior #homedecor #homedesign #homestyle
 • #throwbackthursday naar dikke pret, twinnen in army green en Robin nog een kale baby was ๐Ÿ‘ถ๐Ÿผ
.
.
.
#tripdownmemorylane #blurrybutperfect #motherandson #momlife #babylife #ussie #instababy #funfunfun