TOP
vernieuwde douche producten van Etos
Beauty

de vernieuwde douche producten van Etos

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Etos heeft haar douche producten een compleet nieuwe branding gegeven. Nieuwe producten, nieuwe geurtjes, een veel uitgebreider assortiment met een fijne nieuwe look en feel. Ik vind het er lekker retro uit zien en heel aantrekkelijk. De kleurtjes, het lettertype, ik ben daar gevoelig voor want ze zien er hartstikke leuk uit in de badkamer. Of het ook nog echt fijne producten zijn, dat ga ik je vertellen, want ik testte 4 items voor je uit. Maar eerst laat ik je de complete lijn zien. Kijk en lees je mee?

de vernieuwde douche producten van Etos:

vernieuwde douche producten etos ontspannend gevoelig verzorgendZoals je ziet, is er een ontspannende lijn met twee shower gels en een Dode Zee badzout. Er zijn twee intensieve voeding producten met olie en er is één shower gel voor de gevoelige huid.

vernieuwde douche producten etos verfrissend extra romig Dan zijn er nog twee verfrissende shower gels, en 4 extra romige douche crèmes in fijne pastelkleurige verpakkingen.

vernieuwde douche producten etos shower scrubAls kers op de taart is er ook nog een shower scrub. Hier was even wat gedoe over omdat er werd beweerd dat de scrubdeeltjes van plastic zouden zijn en dus belastend voor het milieu. Maar dat is helemaal niet waar. De scrubdeeltjes zijn volledig natuurlijk en worden dan ook op een natuurlijke en milieuvriendelijke manier afgebroken.

De lijn met de vernieuwde douche producten is behoorlijk uitgebreid en de prijzen variëren van €1,49 tot €2,99. Lekker betaalbaar dus!

Zoals ik al vertelde, ik heb 4 producten uitgeprobeerd waaronder 1 product dat hierboven niet tussen staat, namelijk een shower foam. Ik ga je vertellen wat ik van deze 4 producten vind.

Etos Shower Cram Milk & Honey

Etos Shower Cream milk & honey

Deze shower crème vind ik ten eerste heerlijk qua geur, ik ben dol op het zoet, maar het is ook niet té zoet. Net goed (en dat rijmt). De shower cream voedt je huid tijdens het douchen en als je de douche uitstapt, voelt je huid heerlijk zacht aan.

Van de ingrediënten moet je niet al te veel verwachten, er zitten sulfaten in, parfum en SLES, maar als je naar de prijs kijkt (€1,79), kun je ook niet anders verwachten. Overigens geldt voor alle producten hetzelfde, op het badzout na.

Etos Shower Foam Silk & Smooth

Etos Shower Foam Silk & Smooth

Zal ik maar meteen een bekentenis doen? Ik vind shower foams eigenlijk een beetje overbodige producten, maar dat is natuurlijk geheel persoonlijk. Ze zouden je huid verzorgen, maar ze maken de huid niet schoon, dus ik smeer liever gewoon een conditioner of olie na het douchen of badderen. Deze shower foam bevat zijde proteïne en zou dus zorgen voor een rijke verzorging. Dat klopt op zich ook wel, maar dit is dus niet mijn favoriet uit de lijn. Qua geur is hij wel prima te doen trouwens, een beetje zoet.

Etos Shower Scrub

vernieuwde douche producten etos shower crub

Over deze scrub ben ik heel enthousiast. De substantie is prima en voelt lekker aan op de huid. De scrub deeltjes zijn niet te groot en je huid voelt na het scrubben heerlijk glad aan. De geur is mild zoetig en ik ruik een klein beetje citrus. Zoals je hierboven hebt kunnen lezen, zijn de scrubdeeltjes dus ook biologisch afbreekbaar en dus milieuvriendelijk. Prijs kwaliteit technisch vind ik deze scrub een absolute aanrader, voor €2,99 heb je een prima product in huis.

Etos Dode Zee Badzout

Etos dode zee badzout

Dit badzout komt uit de dode zee en past dus ook in een detox programma. Ik heb het badzout uitgeprobeerd voor een voetenbadje en het is ook zeker een aanrader het daarvoor te gebruiken. Mijn voeten werden heerlijk zacht en voelde achteraf niet te droog aan. De geur van het zout is een gewoon een beetje zoutig, zoals het product al doet vermoeden.

Conclusie:

De vernieuwde douche producten van Etos zijn wat mij betreft uitstekende items voor in de badkamer. De prijs is heel schappelijk en de kwaliteit overall heel goed. De geuren zijn prettig en substanties ook. In de crèmes, gels en foams zitten dus wel alcohol, sulfaten en SLES, maar ik heb daar zelf overigens geen problemen mee. Mocht je dat soort bestanddelen willen vermijden, dan moet je deze producten overslaan.

Zoals ik ook al schreef vind ik de rebranding heel geslaagd, de verpakkingen zien er mooi uit, ik hou van de kleuren en ik vind de Shower Scrub zelfs iets van Clinique weghebben. Op de foams en het badzout na zitten op alle producten klikdoppen, zodat je geen los slingerende doppen in de douche hebt. Wel zo makkelijk.

Ik wil zelf nog graag de olie proberen, omdat ik douchen met een olie altijd heerlijk vind.

Alle vernieuwde douche producten van Etos liggen nu in de filialen, of zijn online verkrijgbaar.

Waar douche of badder jij zelf mee? Zou je producten uit deze lijn willen proberen? Zo ja welke?

Fijne dag vandaag!

Liefs,
Karen

* Deze review bevat producten die ik heb opgestuurd gekregen.

♥  Facebook, Instagram & Bloglovin’ ♥

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.