TOP
veilig rijden met anwb
Gadgets Lifestyle

Veilig rijden met ANWB. Ga je met mij mee op cursus?

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Oooh, ik heb toch zoiets leuks voor je (en voor mezelf)…ANWB heeft een nieuwe tool om je rijveiligheid te verbeteren en waarmee je dan korting kan verdienen op je verzekering en ik mag het uitproberen. Daarnaast ga ik op een cursusdag ‘veilig rijden’ en mag ik 5 van jullie (gratis) meenemen. Hoe tof is dat? Ik ga je er vanzelfsprekend ALLES over vertellen in dit blog artikel: Veilig rijden met ANWB. Ga je met mij mee op cursus? Wil jij korting op je autoverzekering én veiliger rijden? Dan zou ik zeker even verder lezen… stay tuned

Hoe het werkt?

Een paar dagen geleden heb ik een stick/dongel thuis gestuurd gekregen. Die stick heb ik eenvoudig zelf in mijn auto geïnstalleerd. De dongel meet mijn rijstijl op vier onderdelen: snelheid, remmen, optrekken en hoe ik de bochten neem. Elke 10 dagen krijg ik via een app een overzicht met mijn rijstijl resultaten en ik krijg ook meteen tips hoe ik mijn score en dus ook rijstijl kan verbeteren. Enorm confronterend, maar tegelijkertijd natuurlijk oh zo handig om te weten. Bovendien is het niet alleen handig, het kan me ook nog eens geld opleveren! Hoe dan? Nou… heel simpel: Een keer in de drie maanden wordt de gemiddelde rijscore over mijn rijstijl bepaald en omgezet naar een (eventuele) persoonlijke korting op mijn premie. Die rijscore is natuurlijk een gemiddelde van die drie maanden, dus het is niet zo dat bij een onverwachte situatie zoals dat je opeens moet uitwijken of heel hard moet remmen voor een kikker op de weg, dat je rijscore dan meteen naar beneden zakt. Je kunt nog compenseren!

Ik vind het best spannend, maar ook ontzettend leuk! Want zo leer je echt veilig rijden en als je dat uiteindelijk doet, ga je ook nog eens goedkoper rijden. Wat een uitvinding is dat? Als je veiliger rijdt, krijg je natuurlijk ook minder ongelukken, dus 1 + 1 = 2. Natuurlijk ga ik je de komende tijd op de hoogte houden van mijn rijgedrag en vorderingen. Dus dat is ook best confronterend, maar tegelijkertijd ook waanzinnig leuk. Wie weet kan jij wat van mijn updates leren?

veilig rijden met anwb dongel

Cadeautje voor jou?

Nu we het toch over leren hebben…Je kunt ook met mij mee op cursus. 29 oktober ga ik in Rosmalen een ‘Veilig Rijden’ cursus volgen en ik mag 5 van jullie meenemen. Na die cursus schiet mijn rijscore natuurlijk omhoog! En hoe hoger je rijscore, hoe meer korting op je autoverzekering! Je kunt tot maximaal 30% korting ontvangen. Ik heb al bijna 10 jaar mijn rijbewijs (ja, ik was wat laat) en ik denk dat ik echt goed kan rijden, maar of dat ook daadwerkelijk zo is?

Ben jij daar ook benieuwd naar? Geef je dan op in de comments en wie weet mag jij wel met mij mee? Dat is natuurlijk niet alleen nuttig, maar ook nog eens bere gezellig!

Ruben Nicolaï ging me in ieder geval voor en hoe dat eruit zag, zie je hier:

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Lijkt je het leuk om met mij op cursus te gaan? Wil je mee? Ik ben benieuwd!

Wil je meer informatie over de autoverzekering Veilig Rijden? Klik dan op de link.

Fijne dag vandaag!

Liefs,
Karen

* Dit artikel is geschreven in opdracht van ANWB. Degenen die mee op cursus mogen, krijgen binnen een week bericht!

 

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.