TOP
unboxing l'occitane premium advent calender
Beauty

Unboxing l’Occitane Premium Advent Calender 2017 (nog 55 dagen tot Kerst!)

Oh ik hou toch zo van advent kalenders. Ik kan het niet vaak genoeg zeggen, maar ik voel me echt altijd weer even kind als ik zo’n kalender mag uitpakken. Vorig jaar schreef ik uitgebreid over de advent kalender van l’Occitane, dit jaar nam ik een heus filmpje op: Unboxing l’Occitane Premium Advent Calender 2017. Ik had op Instastories gevraagd of jullie een blog artikel of een filmpje wilden en de keuze voor een youtube film won glorieus, dus bij deze! Veel plezier met het kijken! En als je nou niet wilt kijken, onder het filmpje vertel ik ook nog wat meer over de box in dit artikel..

Unboxing l’Occitane Premium Advent Calender 2017

Klik hier als je de video niet ziet.

l'occitane premium advent calender 2017

Er zijn dit jaar dus 2 advent kalenders van l’Occitane. Dit is, zoals ik al zei, de l’Occitane Premium Advent Calender. Je vindt in elk laatje een nieuwe verrassing en dat maar liefst 24 dagen lang. Denk bij voorbeeld aan de Immortelle Precious Cream of het Arlésienne Eau de Parfum.

Zelf vind ik het ontzettend leuk. Echt een waanzinnig cadeau voor jezelf of voor iemand anders. De cadeautjes zijn ideaal om nieuwe producten te leren kennen, of om mee te nemen op reis. Er zitten best grote verpakkingen tussen, dus soms zijn het niet eens miniaturen.

De Premium Advent Calender vind je o.a. in de webshop van l’Occitane en kost €99,-. De totale waarde van de box is €131,- dus je krijgt ongeveer een derde cadeau.

l’Occitane Advent Calender Classic

l'occitane advent calender classic

En dan is er ook nog de L’Occitane Advent Calendar Classic verkrijgbaar. Dit is een zelfde soort doos als die van vorig jaar. Deze is iets platter dan de premium box. Ook hier vind je achter elk vakje een cadeautje. Je ziet op de foto hierboven precies wat je kunt verwachten. Dat zijn meer zeepjes en handcrèmes dan bij de premium box, waar echt wat luxere items in zitten.

De classic advent kalender is te koop in de webshop van l’Occitane. Je betaalt er €49,- voor en de totale waarde is €84,- dat betekent dat je bijna 70 procent extra cadeau krijgt!

Het is nog 55 dagen tot Kerst, dus als je na het zien van dit filmpje, enthousiast bent over een van deze boxen… dan heb je nog tijd om ‘m in huis te halen! Maar ik zou wel snel zijn, want ze vliegen elk jaar over de toonbank.

Ben jij ook zo dol op advent kalenders? Lijkt deze je leuk om te krijgen/kopen? Ik ben benieuwd!

Fijne dag vandaag!

Liefs,
Karen

* Dit product heb ik opgestuurd gekregen.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in Zandvoort / getrouwd met Mark / mama van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / kat Bada Bing / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

2 COMMENTS
 • Annette
  4 maanden ago

  Leuk leuk ik heb een hekel aan hand crème’s en dat is de enige redden waarom ik deze niet koop, te veel hand crèmes naar mijn smaak 🙂 Ik heb een Engelse beauty adventkalender gekocht en die staat me al twee weken aan te staren…. maar ik houd me netjes in en ga vanaf December elke dag een vakje openen. Heb alle spoilers en unboxings weten te vermijden dus ik weet echt niet wat erin zit. Heb ik vorig jaar ook gedaan en vond dat zo tof.

  • Karen
   4 maanden ago
   AUTHOR

   In deze zitten niet zo veel handcrèmes hoor. In de platte doos wel.

Wil je meepraten?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Instagram

 • About last night... 🍸🍾🍹🥂
.
.
.
#friends #love #instafriends #party #girlsnightout #funfunfun #nikkiemoments #friendshipgoals
 • Deze kleine wijsneus zette vandaag zijn eerste stappen. Ik had geen idee dat ik ZO trots kon zijn. En hij, denk ik, ook niet ♥️🙌🏻🐴
.
.
.
#robinjameson #firststeps #dreumes #toddlerlife #instatoddler #proudmom #minirodini
 • L♥️VE
Fijne Valentijnsdag! Ik doe even een #throwback naar onze honeymoon in 2012 toen we nog jong waren en konden uitslapen... maar hé... wat is het ontzettend prachtig en machtig om onze liefde nu te kunnen delen met meneertje knuffelbeertje.... 👪 want liefde is toch nóg mooier als je het kan delen?
Op de blog vertel ik vandaag waarom wij een goede match zijn in de liefde!
.
.
.
#love #liefde #valentinesday #valentijnsdag #throwback #honeymoon #couplegoals #instalove
 • 5 maanden slik ik een aantal beauty supplementen van Oenobiol. Vandaag vertel ik je hoe me dat bevallen is! 🙍🏻‍♀️👉🏼 directe link in bio
.
.
.
#beauty #beautysupplement #revealyourinnerbeauty #instabeauty #naturalbeauty #selfportrait #organic #oenobiol #karenzpartner
 • Wij wilden naar buiten, maar het is hier aan het sneeuwen. En dus spelen we maar een beetje binnen, nemen we bewogen ussies terwijl we lekker aan het twinnen zijn 👯‍♀️👯‍♂️
Goed weekend alvast peeps!
#liefde #anecdote #motherandson #motherhood #momlife #toddlerlife #moederenzoon #robinjameson
 • 🔆 is shining! Het belooft weer zo’n mooie wintersport dag te worden. En er staat een nieuwe Personal Peaks online met dreumes dingen, het huisvrouwen examen en overstekend wild 🦌🦌🦌Fijne dag! En 👉🏼 directe link in bio
.
.
.
#personalpeaks #karenznl #lifestyleblogger #motherandson #toddler #toddlerlife #momlife #motherhood #robinjameson
 • ‘MAY YOUR COFFEE BE STRONGER THAN YOUR TODDLER’
Als je tenminste tijd hebt om je koffie te drinken... 🤦🏻‍♀️☕️ Vandaag was zo’n dag. Zo’n dag waar ik overmorgen heel hard om kan lachen. Maar als je dan die glimlach ziet, dan is het het toch allemaal wel driedubbel en dwars waard. Al kon ik ‘m vandaag wel even achter het behang plakken 🙄😣 #toddlerlife #dreumes #robinjameson #liefde #minirodini
 • Stoer is ‘ie hè? Mijn nieuwe horloge. Ik was al tijden op zoek naar een sportief én chique horloge. Op Karenz. vertel ik je over de zoektocht en keuzestress 😊 👉🏼 directe link in bio
.
.
.
#watch #selfportrait #karenznl #victorinox #swisswatch #anecdote #lifestyleblogger #karenzpartner