TOP
Who are you?
Editorial Personal

Uitslag ICI Paris XL Winactie + vraag (gesloten)

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Lieve Dejlig(e) lezers,

Zoals beloofd vandaag de uitslag van de ICI Paris XL Winactie! Dit keer deden er 124 deelnemers mee en uit al die nummers heb ik met Random.org een nummer getrokken. Het werd nummer 43 en dat bleek Moon Bruijgom/Ramona Bruijgom te zijn. Moon, gefeliciteerd! Ik neem vandaag nog contact met je op over je adresgegevens. Voor degenen die niet gewonnen hebben, er komt volgende week weer een nieuwe winactie online, dus stay tuned! Sowieso bedankt voor jullie deelname en input!

Wat heel leuk was om te lezen bij deze winactie waren jullie opmerkingen. Ik had jullie gevraagd wat jullie favoriete artikelen waren en of je een voorbeeld kon geven. De antwoorden waren heel divers! Ik citeer er een paar:

‘Het artikel 10 simpele Kerstdecoratie Inspiratie vond ik een van de leukste heb hem zelf ook gebruikt met de naam bordjes met het takje er door heen’. – Shenna

‘De artikelen over food vind ik leuk, lekkere makkelijke recepten zoals de snelle bami’. – Nynke

‘Ik hou van de afwisseling op je kanaal en geniet van reviews zoals het Garnier Micellair Reinigingswater, maar ook 10 tips om meer water te drinken en waarom je je ontbijt niet moet overslaan’. – Anita

‘Ik vind op het moment je verhalen over sterke vrouwen erg leuk en inspirerend’. – Annette

‘Ik vind de beauty en vooral food artikelen (makkelijk bami, makkelijk hutspot) leuk, ook zou ik graag meer kids willen zien (kids fashion, traktatie ideeën of knutsel ideeën op thema) ! Mooi dat het geen UITSLUITEND food, beauty of kids is maar een leuke combi wat het net even anders maakt!!’ – Sabine

Het is echt heel erg leuk om te lezen wat jullie van Dejlig vinden en door het lezen van al die comments, schoot me opeens een vraag te binnen. Sommige van jullie ken ik inmiddels, omdat jullie zelf ook een blog hebben, anderen ken ik een beetje door de reacties op Facebook of Twitter, maar bij veel van jullie heb ik werkelijk geen idee wie jullie verder zijn?

Dus ik heb een vraag aan je. Wie ben jij? Hoe oud ben je? Waar woon je? Vertel eens wat over jezelf! Dat zou ik superleuk vinden. Ik ben wel de hele tijd over mezelf aan het vertellen, maar ik ben ontzettend benieuwd naar wie jullie zijn? Ik hoor het graag!

Liefs,

Karen

PS De komende tijd komen er op bepaalde dagen 2 artikelen online. Hopelijk vinden jullie dat leuk om te horen!

♥  FacebookInstagram & Bloglovin’ ♥

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.