TOP
uitslag winactie Expresso Fashion
Editorial Fashion

Uitslag Expresso Fashion Winactie

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Lieve dejlig(e) lezers,

Zoals beloofd vandaag de uitslag van de Expresso Fashion Winactie. Wie o wie heeft er 100 euro shoptegoed gewonnen? Dat ga ik jullie zo vertellen, maar eerst wil ik alle 122 deelnemers bedanken voor het meedoen! Superleuk dat jullie zo enthousiast waren over deze winactie. Alleen één kleine opmerking, van alle deelnemers had maar ongeveer de helft ook echt gedaan wat er gevraagd werd. Dus dat is een beetje onhandig, want dan doe je wel mee, maar ook weer niet! En er komt binnenkort wéér een winactie online, dus misschien is het dan wel slim om eerst goed te lezen :). Hoeft niet hoor, het is maar een advies…

Maak kans op 100 euro shoptegoed bij Expresso

Maar wie heeft er nou gewonnen? Horen jullie het tromgeroffel al? …… Marianne Scholten…. Gefeliciteerd, jij mag online gaan shoppen en ik wens je veel plezier met een van de jurkjes die je hebt uitgekozen. Wordt het de Leroy, Valera of Hazel? Ik ben heel benieuwd welke je gaat kiezen en ik neem vandaag nog contact met je op!

Voor alle deelnemers die dit keer niet hebben gewonnen, nogmaals bedankt voor het meedoen en stay tuned…. binnenkort een leuke Valentijnswinactie op Dejlig!

Fijne dag! En neem gerust vanmiddag ook nog een kijkje hier, want dan komt de eerste column van Sophie online!

Liefs, Karen

Credits foto: pixabay.com

 FacebookInstagram & Bloglovin’ ♥

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

9 COMMENTS
 • Marianne
  5 jaar ago

  Net heerlijk geshopt bij Expresso Fashion​.
  En eigenlijk dubbel prijs. Boven op de sale kreeg ik ook nog 23% korting.
  Ik heb twee heerlijke vesten gescoord. Eén in de kleur die ik precies nodig had. Zo kan ik mijn jurkje met 3/4 mouwen mooi door dragen in de winter.
  Daarnaast nog een vest in het zwart met halflange mouwen.
  Nog een blouse en een stoer mouwloos hes/vest.

  Dit kon niet allemaal van de bon. Maar ik zag zoveel leuks, en heb mezelf maar extra verwend.

  Dank je wel Dejlig Daily Magazine​! Ik kijk uit naar mijn bestelling. Ik ben er zo ontzettend blij mee!

  • Karen
   5 jaar ago
   AUTHOR

   Wat leuk Marianne! Dank voor je update!

 • Marianne
  5 jaar ago

  Dank je wel Karen. Heerlijk om een jurkje uit te mogen kiezen!
  Ik ben er erg blij mee!

  • Karen
   5 jaar ago
   AUTHOR

   Heel fijn dat je er zo blij mee bent! Nogmaals van harte!

 • Kiss & Make-up
  5 jaar ago

  Aw, lucky duck! Gefeliciteerd.

 • Lisette Kleiweg
  5 jaar ago

  Gefeliciteerd Marianne ! Ik benijd je deze heerlijke prijs, maar er kan er maar een winnen, geniet ervan

  • Karen
   5 jaar ago
   AUTHOR

   Wat sportief en aardig Lisette!

 • Delphine
  5 jaar ago

  Spijtig dat ik je nu pas heb ontdekt en niet kon meedoen. 100 EUR shoppen is wel zotjes. Ik kijk al uit naar de volgende actie!

  • Karen
   5 jaar ago
   AUTHOR

   Fijne prijs hè? Het is al de tweede keer zelfs dat er zo’n grote prijs wordt weg gegeven hier.

Wil je meepraten?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.