TOP
uitgeruster wakker worden
Home

Met minder slaap toch uitgeruster wakker worden? Het lukt mij tegenwoordig!

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Een van de allerbelangrijkste dingen voor een mens is een goede nachtrust. Door een goede nachtrust kun je zo veel meer aan. Slecht slapen staat garant voor een waardeloos humeur, concentratieproblemen, geen fut en ga zo maar door. Persoonlijk heb ik ECHT mijn slaap nodig. Niet een al te beste combinatie als je net moeder bent geworden. Want echt hoor… zeg maar gedag tegen je nachtrust. Het was leuk je gekend te hebben. Toch heb ik een manier gevonden: Met minder slaap toch uitgeruster wakker worden? Het lukt mij tegenwoordig! En ik deel graag mijn geheim…stay tuned

My bedtime story

uitgeruster wakker worden met bing

Toen wij trouwden, kregen wij een nieuw bed. Een heuse echtelijke sponde grapten we. Daarvoor hadden we op een antieke boxspring van Ikea geslapen, maar die begon op een of andere rare manier schuin naar mijn kant te hangen. Vraag me niet waarom. Dolblij waren we dan ook dat we een nieuw bed konden uitzoeken en we kozen voor een boxspring die automatisch omhoog kon met een knopje, maar dan moesten we wel elk een apart matras nemen. Vrij onromantisch, maar wel zo praktisch. Dachten we toen… Want dat bleek dus niet zo te zijn mét kind. Het is voor Robin namelijk helemaal niet zo lekker om in een spleet te liggen. En zoals ik al zei…voor ons zelf ook niet bijster fijn qua romantiek. Bovendien vond ik onze boxspring eigenlijk helemaal niet zo lekker. Ja, wel een verbetering na de glijbaan van hiervoor, maar niet de slaaphemel waar ik toch een beetje op gehoopt had.

Kattenkrabpaal

uitgeruster wakker worden Bada Bing

Zie je deze lieve jongen wiens ogen perfect matchen bij de gordijnen? Ja? Lief hè? Echt de leukste en liefste kat van de wereld. Altijd aanhankelijk, kletst de oren van je hoofd, spint al als je naar hem kijkt en maakt nooit iets kapot. Nou ja, nooit… dat is niet helemaal waar. BEHALVE ons mooie nieuwe bed, want de boxspring matrassen daarvan hadden een soort magische aantrekkingskracht op Bada Bing en begonnen al snel als krabpaal te fungeren. ‘Nou ja… we kopen wel eens een keer een nieuw bed’, vertelden wel elkaar. Maar dat bleek toch een project te zijn dat we maar voor ons uit bleven schuiven.

Een mailtje met een fijn aanbod

uitgerust wakker worden emma matras 1

Dus toen ik een mailtje kreeg of ik een nieuwe matras wilde uitproberen, was ik echt teleurgesteld. ‘Wij hebben een boxspring’, mailde ik terug. ‘Dus dat kan helaas niet’. Nou jawel hoor, dat bleek dus ook te kunnen. Net zo goed, net zo makkelijk. Echt.. ik kan niet in woorden brengen hoe fijn ik het vond om de nieuwe matras te mogen uitproberen.

Te klein?

personal peaks 49 pakketten

Intens gelukkig bestelde ik een matras formaat 180×200 en vrij rap kwam de postbezorger al langs om de doos te brengen. Maar wat schetste mijn verbazing? Dat was toch een veel te kleine doos voor zo’n grote matras? Dat kon toch nooit gaan passen? Hoe kon het mogelijk zijn dat er een enorm dikke matras van dat formaat in zo’n kleine doos zou passen?

Emma Matras

uitgeruster wakker worden emma matras 2

Maar ik had het dus best wel mis. Want nadat we de doos hadden opengemaakt, de folie van de matras hadden verwijderd en we hem uitgerold hadden, moest je de matras nog even laten liggen. De matras begon zich langzaam te ontpoppen en simsalabim hocus pocus pilates paf, na een minuut of wat lag er een volwaardige matras in onze slaapkamer.

Zoals je ziet, is de matras best wel dik. Maar niet zonder reden, want Emma past zich aan je lichaam aan. Door de combinatie van een drukverlagende Hypersoft-laag, malvormend traagschuim en ondersteunend koudschuim lijkt het alsof de matras speciaal voor jou op maat gemaakt is.

Uitgeruster wakker worden

uitgeruster wakker worden karen

Dus nu als ik in bed ga liggen, ben ik ongeveer meteen weg. De beddenhemel waar ik zo op gehoopt had bij ons vorige bed, blijkt dus wel degelijk te bestaan. Ze heet Emma. Emma Matras. Omdat de matras zich aan je lichaam aanpast, zak je letterlijk en figuurlijk weg en lijkt de matras je te omarmen. Kom maar in de zachte armen van een diepe slaap…En zoef… daar lig ik al te snurken. Ik heb geen last van Mark die zich omdraait want die heeft zijn eigen stuk lichaamsvormende matras. Hoewel ik een stuk minder slaap dan een jaar geleden, slaap ik wel veel effectiever en pak ik meer rust. HEEL BELANGRIJK voor een nieuwe moeder. Uitgeruster wakker worden is echt de bomb!

De slaapkamer

uitgeruster wakker worden bada bing uitzicht

De slaapkamer was bij ons al een van mijn favoriete kamers in huis, omdat we er zo’n prachtig uitzicht over de duinen hebben, maar nu is het zo ongeveer mijn lievelingsplek. Net zoals die van Bada Bing die er heerlijk in het zonnetje ligt naar buiten te staren. Hij vindt Emma net zoals wij ook heerlijk liggen en blijkbaar is de liefde voor hem net zo groot of misschien wel groter, want hij heeft haar nog niet als krabpaal gebruikt…

En dat is best wel een opluchting….

Zelf een Emma Matras bestellen?

Dat kan natuurlijk! De beddenhemel is voor jou ook binnen handbereik! De Emma Matras is in veel verschillende formaten beschikbaar en als je er een bestelt, heb je ‘m al binnen een paar dagen in huis. Bovendien krijg je alle rust (letterlijk en figuurlijk) om Emma uitgebreid uit te proberen, want Emma geeft je maar liefst 100 dagen om proef te liggen. En als de matras dan niet bevalt, stuur je ‘m gratis retour en krijg je je volledige aankoopbedrag terug. Maar ik kan je bijna garanderen dat je daar geen gebruik van gaat maken.

Als je nu een Emma Matras bestelt, dan krijg je met de speciale kortingscode Karenz20 ook nog eens 20% korting op alle Emma producten t/m 3 maart 2017.

Wil je meer informatie over de producten? Op de website van Emma Matras kun je alles vinden.

Is een goede nachtrust voor jou ook zo belangrijk? Heb jij een lekker bed of denk je dat zo’n matras ook iets voor jou kan zijn? Ik ben benieuwd!

Fijne dag vandaag!

Liefs,
Karen

* Ik heb dit product opgestuurd gekregen. Dit heeft mijn mening echter niet beïnvloed, maar dat had je vast wel door ;).

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.