TOP
tips schoonheidsspecialiste
Beauty Beauty Tips

5 tips van de schoonheidsspecialiste (die ik leerde over een vetarme huid, rimpels en lijntjes en nog veel meer)

Ga jij wel eens naar de schoonheidsspecialiste? Ik ga eigenlijk veel te weinig, maar ik probeer wel in ieder geval vier keer per jaar te gaan. Om mijn huid even goed te reinigen, te kijken hoe het ervoor staat met mijn huidconditieΒ en om wat tips en tricks te leren. De afgelopen jaren heb ik namelijk behoorlijk wat fijne dingen geleerd waar ik echt wat aan heb. Mijn huid begint nu echt wat rimpeltjes te krijgen, ik heb last van pigmentvlekjes en couperose, een slapper wordende huid, een slechte doorbloeding, rokerslijntjes om mijn lippen en ik heb ook nog eens een vetarme huid. In dit filmpje deel ik dus 5 tips van de schoonheidsspecialiste en helaas zul je als je hier benieuwd naar bent, echt het filmpje moeten kijken, want ik laat je ook wat tips zien die ik niet goed kan omschrijven. Kijken dus!

5 tips van de schoonheidsspecialiste

Klik hier als je de video niet ziet.

Wat extra achtergrondinformatie

In deze video deelde ik dus een aantal tips, maar dan vind ik ook dat ik de credits moet geven. Ik ben bij een heleboel schoonheidsspecialistes geweest, maar ik heb van twee dames echt wat geleerd :). Allereerste was dat Jacqueline die werkte bij Soap in Amsterdam op de van Baerlestraat. Toevallig zie je haar nog in dit artikel voorbij komen. Maar Jacky is Zuid-Afrikaans en emigreerde terug naar haar homeland, waar ze ook nog eens meedeed aan the Voice. Heel erg jammer, want Jacqueline was echt mijn wenkbrauw godin.

De tweede schoonheidsspecialiste is Anit van Skinpoint in Heemstede. Als je daar in de buurt woont, zou ik echt een keer een afspraak maken. Want dat is een cadeautje voor jezelf en je huid.

Over de producten die ik in de video bespreek:

 • Visolie kun je op verschillende plekken kopen, zelfs in de supermarkt. Zelf vind ik capsules erg prettig. Bij Holland & Barrett zijn er nu verschillende aanbiedingen.
 • In de Peaks van Oktober 2017 vertel ik meer over deze twee producten: De Rejuvenating Face Oil van Babor, vind je hieren de Hannah Skin Conditioner, is hier te koop.
 • Over de L’Occitane Immortelle Divine Cleansing Balm, vind je hier meer informatie. En dit is de cream in foam cleaneser uit die lijn.
 • In dit artikel vertelde ik je uitgebreid over OenobiolΒ en waar dit mooie Franse merk allemaal te koop is. Overigens lees je hier over een kleine maand nog veel meer over. Want dan ga ik je nog veel uitgebreider vertellen wat de producten voor me gedaan hebben en wat mijn tussenstand oordeel is.

Voor nu hoop ik dat je de video leuk vindt om te kijken.

Heb je nog een vraag en/of een opmerking over de video? Stel ‘m gerust! Ga jij wel eens naar de schoonheidsspecialiste? Is er een tip waar jij echt wat aan hebt gehad en die je wilt delen? Ik ben benieuwd!

Fijne dag vandaag!

Liefs, Karen

* Dit artikel bevat producten die ik heb opgestuurd gekregen.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in Zandvoort / getrouwd met Mark / mama van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / kat Bada Bing / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Wil je meepraten?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Instagram

 • Vanmiddag was ik uitgenodigd om te komen lunchen met Weight Watchers en Olcay Gulsen.
Dit omdat het programma van Weight Watchers vernieuwd is. Daar ga ik je vanzelfsprekend binnenkort meer over vertellen en ik kan je alvast melden dat ik helemaal zin heb om het te gaan uitproberen omdat het nog makkelijker is geworden qua punten tellen. Olcay is er al een paar maanden mee bezig en kijk eens hoe smashing zij er uitziet! Vrouw naar mijn hart trouwens.. Toen haar gevraagd werd wat haar valkuil was, antwoordde ze met: Gin tonics 🍸 Weight Watchers, bedankt voor de fijne middag. Olcay zei het ook al: 'Het leek net alsof ik met vriendinnen ging lunchen'. En dat voor maar 2 punten! .
.
.
#lifestyleblogger #weightwatchers #pressevent #uitgenodigd
 • β€˜Let it snow let it snow let it snow’ β„οΈβ˜ƒοΈπŸŒ¨ Iedereen die nog de weg op moet... sterkte! .
.
.
#winterwonderland #zandvoort #snow #amsterdamsewaterleidingduinen #letitsnow #deanmartin
 • πŸ’™πŸ’™πŸ’™ Kijk dit lieve gingerbread mannetje nou met zijn mooie nieuwe schoenen van Bunnies. In de PERSONAL PEAKS van vandaag laat ik o.a. foto’s zien van Sinterklaas, veel leuke events, een nieuwe verslaving (ja heus) en nog veel meer πŸ‘‰πŸΌ directe link in bio
.
.
.
#personalpeaks #karenznl #lifestyleblogger #toddlerlife #instatoddler #gekregen #robinjameson
 • Oeh la la... oesters on a school night! Dat vraagt om een gek kijkende selfie. Bedankt @kroonophetwerk @foodyboxkroonophetwerk πŸŽ„Kerst is nu echt aan! ✨🌟πŸ’₯
.
.
.
#selfie #lifestyleblogger #gekregen #foodyboxkerst #oysters #lifestyleblogger
 • Ik klaagde vanmorgen dat we alleen maar motregen hadden in plaats van de beloofde sneeuw. Daar kom ik wel een beetje op terug β„οΈβ˜ƒοΈπŸŒ¨
.
.
.
#winterwonderland #snow #zandvoort #amsterdamsewaterleidingduinen
 • ✨Heb jij ook een kerstbal waar een mooi verhaal achter zit? πŸŽ„ Deze kerstbal die Robin van vrienden van ons kreeg, is voor ons heel bijzonder. Op de blog vertel ik je er meer over en vertellen ook @suuz_ @aukjeswereld en Eline mooie anekdotes over hun kerstbal πŸŒŸπŸ‘‰πŸΌ directe link in bio
.
.
.
#kerst #christmasornaments #christmasdecorations
 • Kijk dan wat een fijn gezelschap om kerst mee te vieren bij HEMA! πŸ’šπŸ’₯πŸŽ„πŸŽπŸŽ‰
.
.
.
#hemakerst #bloggers #bloggersunited #instabloggers #collegas #mycrew #friends
 • That face πŸ’™πŸ’™πŸ’™
Groot succes trouwens de knikkertoren van @lidlnederland .
.
.
#nospon :) #pakjesavond #sinterklaas #dutchtradition #gifts #toddlerlife #robinjameson