TOP
best of september 2015
Editorial Personal

The Best of September 2015

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

En het is oktober. Pats boem, zo maar ineens. We gaan richting de feestdagen en er is al weer driekwart van het jaar voorbij. Het gekke is, dat ik het momenteel niet zo erg vind dat de tijd snel gaat, want er staan bij ons natuurlijk wat leuke dingen op de planning en ik kan niet wachten tot het daadwerkelijk zo ver is. Al wil ik mezelf dit nog wel eens horen zeggen, als ik straks gefrustreerd van het wachten ben ;). Maar goed, het is dus oktober en dus is het tijd voor een nabeschouwing van september. Wat was The Best of September 2015? Wat waren de 5 best gelezen artikelen afgelopen maand op Dejlig? Wat vond ik de beste/leukste/grappigste of interessantste blogs van collega bloggers? En wat waren mijn persoonlijke hoogtepunten? Ik ga het je allemaal vertellen in deze maandelijkse rubriek. Lees je mee?

The Best of September 2015: Dejlig

the best of september 2015 pittige geroosterde kikkererwten
1. Recept: Pittige Geroosterde Kikkererwten

2. Recept: Omelet met Gerookte Zalm en Hüttenkäse

3. 9 dingen waar je je oude mascara borsteltje voor kunt gebruiken

4. Redesign Dejlig

5. Unexpected Fashion Battle van het Stadshart Amstelveen

Als ik naar de top 2 kijk, dan zou ik me kunnen afvragen waarom ik geen foodblog ben begonnen? Deze maand kwamen er ontzettend veel mensen de recepten bekijken en het is gewoon nog steeds zo, dat gezonde recepten het beter ‘doen’. Sowieso krijg ik zo’n 2.000 bezoekers per week via Mytaste, dus dat tikt lekker aan.

Verder is het artikel over het oude mascara borsteltje ontzettend goed gelezen en dat vind ik grappig, want dat had ik helemaal niet verwacht. Dat inspireert me wel om vaker life hacks te delen, want blijkbaar ben ik niet de enige die dat interessant vind om te lezen.

Leuk om te zien dat jullie nieuwsgierig waren naar mijn redesign en dat jullie mee leefden met de Unexpected Fashion Battle. Die laatste is trouwens terecht gewonnen door de talentvolle en leuke Roxanne van TheNewBlack.nl, maar dat had ik al een beetje voorspeld. Roxanne is zo goed (en lief, leuk en gezellig)!

The Best of September 2015: Collega Content

Marieke Brouwer

In willekeurige volgorde:
1.  Marieke stond in de allereerste Spot On in de spotlight op Dejlig. Maar eind augustus stond ze helemaal in de spotlight want toen zei ze ‘ja’ tegen haar Johan. Marieke en Johan hebben elkaar op Twitter leren kennen en dus vonden ze het wel leuk om hun video met hun volgers te delen. Marieke plaatste hem ook op haar blog en omdat ik een sucker ben voor huwelijksvideo’s (ik kijk zelfs filmpjes van volslagen onbekenden), vond ik dat een van de leukste blogs van vorige maand.

2. En nog meer huwelijksnieuws! Ook Melissa kwam al een keer voorbij op Dejlig. Zij liet toen zien hoe haar gemiddelde dag eruit zag. In augustus beleefde ze een enorm bijzondere dag, haar huwelijksdag. Ook Melissa deelde op haar blog een aantal prachtige foto’s met haar lezers, dus voor mij was dat genieten geblazen. Hoe prachtig zagen beide dames eruit?

3. Om nog even in de feeststemming te blijven: mijn blogvriendinnetje Angela (die ook al voorbij kwam in de Spot On) werd mama van een prachtige zoon genaamd Jim. Hij liet even op zich wachten, want hij zat nog wel lekker in de buik, maar wat lang op zich laat wachten, is bijzonder, heb ik me laten vertellen ;).

4. Blogs in opdracht hoeven helemaal geen vervelende artikelen te zijn. Desiré kreeg van Stokke een GoPro actiecamera te leen en maakte daarmee een superleuk filmpje van een dag uit haar leven met haar mooie dochtertje Shae. Ik heb dit filmpje echt met veel plezier bekeken. Hoewel ik normaliter helemaal geen fan van vlogs e.d. ben, vond ik dit wel heel leuk om te zien.

5. Stefanie heeft echt een prachtige food blog en maakt zulke mooie foto’s, dat ik bijna een hap uit mijn beeldscherm wil nemen. Deze springrolls staan inmiddels bij mijn favorieten en ga ik binnenkort een keer maken. Elke keer als ik de foto zie, loopt het water in mijn mond.

The Best of September 2015: Persoonlijk

the best of september 2015 persoonlijk

1. Op de laatste dag van de maand kregen wij de officiële toestemming van het Ministerie om te adopteren. Toevallig belde ik net ’s ochtends naar de stichting om te vragen waar de toestemming bleef. Het moet er namelijk binnen 4 weken zijn en het was inmiddels al 5 weken geleden dat het voor ons was aangevraagd. ‘Gefeliciteerd’, antwoordde de medewerkster. ‘Het is gisteren verstuurd. Het gaat nu écht gebeuren’. Hoewel ik al wist dat het echt gaat gebeuren, kreeg ik toch even een brok in mijn keel.

2. Een van de hoogtepunten deze maand vond ik toch wel het redesign van Dejlig. De site is nu veel sneller geworden en ik vind het nog elke dag een feestje mijn eigen site te bekijken. Daniël en ik hebben er best lang aan gewerkt en er zijn nog steeds wat kleine dingetjes die ik anders wil, maar dan heb je ook wat. Een site om trots op te zijn! Riep ik, geheel onbescheiden.

3. In het artikel met mijn persoonlijke doelen kon je lezen dat ik weer gezonder wilde gaan leven. Dat is gelukt. Ik ben begonnen met sporten met een personal trainer en daarnaast sport ik nog zo’n 2 tot 4 keer per week zelf. Als je dan zo goed bezig bent, dan vraag je je altijd af waarom je dat niet eerder bent gaan doen. Je plukt er zo de vruchten van: Ik slaap beter, heb meer energie, ik werk veel effectiever en ik voel me beter. Hoera!

4. Nog iets wat ik heel graag wilde gaan doen, was een fotocursus. En ja, ook daar ben ik aan begonnen. Samen met een van mijn besties heb ik nu een keer in de twee weken op maandagavond cursus. Terug in de schoolbanken, opdrachten doen, huiswerk maken en weer (creatief) geprikkeld worden. Ik vind het fantastisch.

5. Aan het eind van de maand blader ik altijd door mijn agenda om te kijken wat ik allemaal gedaan heb. Afgelopen maand stond mijn agenda bomvol events, zakelijke afspraken, feestjes, afspraken met vrienden en familie en sportafspraken. Ik heb niet echt tijd gehad me te vervelen en als ik naar al die leuke agenda notities kijk, dan besef ik me maar al te goed, dat ik een ontzettend fijn leven heb.

En hiermee sluit ik the Best of September 2015 af. Ik vond het weer een leuke maand, maar ik heb ook zin in de maanden die komen gaan. De herfst deed haar intrede, de wintertruien mogen weer van zolder en de feestdagen komen in zicht.

Oktober, ik ben er klaar voor. Let’s go!

Hoe was jouw maand? Heb je nog iets leuks mee gemaakt? Wat vind je van de artikelen van mijn collega bloggers? Ik ben reuze benieuwd!

Fijne dag vandaag!

Liefs,
Karen

Benieuwd naar de rest van The Best of artikelen. Hier vind je ze:

♥  Facebook, Instagram & Bloglovin’ ♥

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.