TOP
the Best of Oktober 2015
Editorial Personal

The Best of Oktober 2015

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

November is al bijna een week bezig, maar ik wil oktober nog even met je nabespreken. Want die is natuurlijk niet compleet op Dejlig zonder het artikel The Best of Oktober 2015. Het was een hele drukke maand, niet alleen op Dejlig, maar ook in mijn persoonlijke leven en bij mijn collega bloggers. Maar goed, laten we beginnen met de nabeschouwing. Wat waren de best gelezen artikelen op Dejlig? Wat vond ik de beste/leukste/grappigste of interessantste blogs van collega bloggers? En wat waren mijn persoonlijke hoogtepunten? Ik ga het je allemaal vertellen in deze maandelijkse rubriek. Lees je mee?

The Best of Oktober 2015: Dejlig

the best of oktober 2015 reload the perfume mini-spray

1. Reload the Perfume Mini-Spray

2. PureLime SportBH van Womoda.nl + winactie

3. Recept: Pompoensoep met Geitenkaas

4. Recept: Boerenkoolchips

5. 5 veelgestelde vragen over adoptie

Kijk, dat is nou grappig, er staat een keer een beauty artikel bovenaan. Dat is me, denk ik, nog nooit gebeurd. Nummer 2 had ik wel verwacht, want het was natuurlijk ontzettend interessant om mij in mijn bh te zien * kuch *.

De recepten blijven populair en dan met name de gezonde recepten. Nou is dat voor mij niet zo lastig want wij eten hier ook vrij gezond, dus die recepten zijn ook echt Kaat. Maar ik ga binnenkort wel eens een lekker taartrecept delen. Gewoon om te kijken hoe dat bevalt.

En ja, dat het adoptie artikel goed gelezen zou worden, dat had ik ook wel verwacht eigenlijk. Het tweede artikel staat ook in de top 10 en binnenkort komt nummer drie er aan.

Ik vind het overigens leuk om te zien dat de verschillende categorieën hier ongeveer net zo veel bezoekers te trekken. De een komt voor een health artikel en de ander vindt lifestyle weer interessanter. Het blijft evenredig verdeeld.

Overigens vond ik zelf het mooiste artikel van afgelopen maand de Spot On met Manon Hanssen-Meyering. Ik ben echt trots op haar mooie bijdrage aan mijn blog.

The Best of Oktober 2015: Collega Content

The best of oktober 2015 Manon Hanssen-Meyering

In willekeurige volgorde:

1. Ik stipte haar net al een beetje aan, maar Manon heeft op haar website ook een journal waarin ze vertelt over haar persoonlijke leven. Die journals zijn de moeite van het kijken waard, alleen al omdat ze prachtige foto’s maakt. Bovendien word ik er blij van. Misschien jij ook wel?

2. Sunny Mama heeft een ontzettend leuke blog met, net zoals ik, verschillende thema’s. Ik volg haar nog niet zo lang, maar inmiddels hoort ze bij mijn vaste rijtje bloggers die ik dagelijks met een bezoekje ‘vereer’. Ik leer haar steeds beter kennen en ik vond het dan ook leuk om haar artikel 5 healing stones die kracht geven en ook…een beetje liefde te lezen. Zelf houd ik enorm van de natuur en stenen en ik ben er van overtuigd dat we daar veel meer kracht uit kunnen putten dan veel mensen denken. Je moet er voor openstaan, maar als dat zo is, dan weet je wat ik bedoel.

3. Het is eigenlijk een recept van september, maar toen ben ik het vergeten te melden. Terwijl ik het wel had opgeschreven notabene. Maar goed, beter laat dan nooit. Judith deelde in september het recept voor Pulled Chicken. Ik ben ontzettend blij met dat recept, want ik eet geen varkensvlees. Ik moet alleen nog tijd vinden om het recept te maken, maar dat ga ik binnenkort zeker een keer doen.

4. Tessa verzon een haar tag en tagde mij. Vroeger had je stokjes in blogland en nu heten die stokjes heel hip tags. En ik vind tags (meestal) leuk om te lezen bij anderen, maar ik vind het niet leuk om ze in te vullen. Tenzij het natuurlijk een tag is als de charitag ;). Maar misschien vind iemand anders het wel leuk om Tessa’s leuke tag over te nemen?

5. Judith (er zijn er twee in mijn blogleven) maakt me vaak aan het lachen. Haar artikel 8 x waar een kind mee wegkomt en jij niet zag ik helemaal voor me (ik ben nog al goed in visualiseren) en ik moest er hardop om lachen. Jij vast ook. Lezen dus.

The Best of Oktober 2015: Persoonlijk

The best of oktober 2015 selfie in de duinen

1. We kochten een huis en de financiering kwam rond. Mark en ik zijn beiden zelfstandig qua werk, dus dat was wel even spannend. Hoera dat het is gelukt. En toen het gelukt was, verkochten we ook nog ons huis in Amsterdam. Op het huizenfront was oktober dus een topmaand.

2. We hadden de officiële intake bij het adoptiebureau. Dat betekent dat we weer een stapje dichterbij zijn. Momenteel zijn we alle documenten aan het verzamelen en als dat zo ver is, gaat ons dossier naar de VS. Dan zijn we nog een stap dichterbij.

3. Afgelopen maand is Dejlig ontzettend gegroeid. Daar was ik zelf zelfs wat verbaasd over. Ik had bijna 40% meer unieke bezoekers dan vorige maand. Wat ik ontzettend leuk vind om te zien, is dat er ook echt meer gereageerd wordt op artikelen. Het is wel zo, dat echt maar een heel klein percentage van mijn bezoekers echt reageert, maar er komen de laatste tijd wel steeds vaker reacties binnen. En ik krijg ook echt heel veel mailtjes van bezoekers. De laatste tijd helemaal, omdat mensen veel vragen over adoptie hebben. Mailtjes vind ik trouwens net zo leuk als reacties. Blijf dus vooral mailen. Niet elk onderwerp leent zich ook voor een publieke reply.

4. Als ik terugkijk naar mijn agenda, dan zie ik dat ik echt ontzettend veel leuke events in de agenda had staan. Oktober is blogtechnisch sowieso een drukke maand met pr dingen. Ik heb weer allemaal leuke nieuwe blogcollega’s ontmoet en volop inspiratie. Daar ben ik dankbaar voor.

5. En ik ben sowieso dankbaar voor mijn leven. Ik weet, daar heb ik vorige maand ook mee afgesloten, dus ik val in herhaling, maar soms is herhaling goed, toch? Ik heb een leuke man, een lieve familie, fijne vrienden, leuk werk en leuke collega’s. Ik woon op een mooie plek, ik ben gezond en binnenkort wordt een van mijn grootste wensen werkelijkheid. Geen idee wanneer, maar misschien sneller dan ik denk. Misschien wel in november? 😉

En hiermee sluit ik the Best of Oktober 2015 af. Ik vond het weer een leuke maand, maar ik heb ook zin in de maanden die komen gaan. Binnenkort wordt het winter, misschien gaat het wel vriezen en sneeuwen? Ik ben dol op schaatsen, dus ik kijk daar naar uit. En hallo hé, de feestdagen zijn al volgende maand en Sinterklaas komt deze maand aan. Laat de festiviteiten beginnen!

November, ik ben er klaar voor. Let’s go!

Hoe was jouw maand? Heb je nog iets leuks mee gemaakt? Wat vind je van de artikelen van mijn collega bloggers? Ik ben reuze benieuwd!

Fijne dag vandaag!

Liefs,
Karen

Benieuwd naar de rest van The Best of artikelen. Hier vind je ze:

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in Zandvoort / getrouwd met Mark / mama van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / kat Bada Bing / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

20 COMMENTS
 • Wat leuk dat mijn pulled chicken er tussen staat ☺!
  Gefeliciteerd met met jullie huisje. Blijven jullie in Amsterdam? Veel leuke en spannende dingen afgelopen maand!

  • Karen
   4 jaar ago
   AUTHOR

   En terecht hoor. Zo origineel tussen al die pulled pork 😉
   We wonen al twee jaar niet meer in Amsterdam. We wonen nu in Zandvoort en daar blijven we.

 • Godelieve
  4 jaar ago

  Wat heerlijk om te zien dat jouw blog zo lekker groeit, Karen 🙂 Het is ook altijd gezellig om hier even te lezen over allerlei uiteenlopende onderwerpen.
  De maand oktober is voorbij gevlogen, ook bij jou zo te zien.

  • Karen
   4 jaar ago
   AUTHOR

   Dank je wel Godelieve. Ik vind het leuk jou op bezoek te hebben 🙂

 • Judith
  4 jaar ago

  Wat een super maand weer! Ik ben blij dat ik je aan het lachen heb kunnen maken. En het recept van andere Judith is ook heeeerlijk!! Wat goed dat je cijfers zo gestegen zijn, het is je enorm gegund!!!

 • diana
  4 jaar ago

  leuk om te lezen dat het zo goed gaat, en vooral dat je dat zelf ook zo mooi waardeert. daar hou ik van 🙂 en zow, je blog gaat echt hard! gefeliciteerd, je verdient het!

  mijn oktober was ook best wel leuk. lekker op vakantie geweest, goede deal gesloten voor mn blog, veel leuke dingen gedaan met vrienden, en veel te vaak sushi gegeten.

  • Karen
   4 jaar ago
   AUTHOR

   Jaaaa! En jij bent ook zo lekker gegroeid. Ik denk toch dat mensen dat interessant vinden, dat er een grote verandering op de agenda staat. Bij jou is dat de emigratie en bij mij de adoptie. Het is weer eens wat anders 😉

 • Kiss & Make-up
  4 jaar ago

  Waauw, da’s inderdaad een flinke groei op een maand tijd, wat goed!

  • Karen
   4 jaar ago
   AUTHOR

   Dat komt echt door die adoptie artikelen. Leuk om te zien hoe interessant mensen dat vinden.

 • Es
  4 jaar ago

  Oktober was dus een top maand! Whoohoo! Dat er nog maar veel van zulke maanden mogen volgen lieve Karen!
  X

  • Karen
   4 jaar ago
   AUTHOR

   Jaaa, ik hoop het ook lieve Es! <3

 • sunny mama
  4 jaar ago

  Ik dacht: Ik laat je weten welke blogpost van oktober mijn favoriete was, maar dat is ondoenlijk! Als ik ze hier zo op een rijtje zie, dan lukt het me niet om er eentje uit te kiezen. Bij veel posts denk ik: Oh ja, die was ook leuk; en die vond ik interessant; en die… etc.

  Benieuwd wat november ons hier verder nog gaat brengen!

  • Karen
   4 jaar ago
   AUTHOR

   Aaah, dank je! Dat heb ik bij jouw blog dus ook (getuige dat je ook in mijn favoriete lijstje van oktober staat).

   • sunny mama
    4 jaar ago

    Oh wat vreselijk… daar heb ik gisteren met mijn verwarde slaapkop dus blijkbaar helemaal overheen gelezen.

    Ontzettend bedankt voor de waardering en voor de link!
    (Ik vroeg me al een beetje af hoe het kwam dat het betreffende blogbericht ineens weer zo ‘popiejopie’ was…)

    • Karen
     4 jaar ago
     AUTHOR

     Haha geen probleem hoor. Ik vond het al niets voor jou daar verder niets over te zeggen 😉 Dat was dus een subtiele reminder hierboven.

 • Chris
  4 jaar ago

  Leuk dat je in oktober zoveel positieve dingen hebt meegemaakt om op terug te kijken. Ik volg je blog met veel plezier.

  • Karen
   4 jaar ago
   AUTHOR

   Fijn om te horen Chris! Dank je!

 • debby
  4 jaar ago

  Ik volg je nog niet zo lang, maar ik kom iedere dag hier met veel plezier. Ik vind je blogs over de adoptie super om te lezen. En je verdient het echt dat je blog zo groeit.

  • Karen
   4 jaar ago
   AUTHOR

   Dank voor je leuke reactie Debby. Heel lief en leuk om te lezen.

Wil je meepraten?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.