TOP
Editorial Personal

The Best of Mei 2015

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Welkom in juni! Dat mei is wel echt voorbij gevlogen zeg. Voor een maand met 31 dagen ging ‘ie verbazingwekkend snel. Tijd voor een recap dus in The Best of Mei 2015. Wat waren de 5 best gelezen artikelen afgelopen maand op Dejlig? Wat vond ik de leukste blogs van collega bloggers? En wat waren mijn persoonlijke hoogtepunten? Ik ga het je allemaal vertellen in deze maandelijkse rubriek. Lees je mee?

The Best of Mei: Top 5 Dejlig

fit by fie 2

1. Fit by Fie: Onmisbare voedingsmiddelen voor een sporter

2. Recept: Overnight Oats

3. Is bevroren fruit net zo gezond?

4. Let’s Talk: Bloglovin’ ja of nee

5. 5x DIY Inspiratie met pallets

Ja, daar is ‘ie weer hoor, helemaal bovenaan de column van Sophie Uljee. Jullie reageren er bijna niet op, maar goed gelezen dat ‘ie wordt… Grappig trouwens om te zien dat mijn top 3 uit food gerelateerde onderwerpen bestaat. Op nummer 3 staat trouwens een golden oldie, dat artikel heb ik geplaatst in augustus 2014, maar dat wordt nog zo veel gelezen en gegoogled. Superleuk om te zien. Overigens staan elke maand er een aantal ‘oudere’ blogs in de top 10. Het zijn elke maand weer dezelfden dus die staan aan het eind van het jaar zeker in de top 5.

The Best of Mei 2015: Collega Content
club sandwich gerookte kip es factory

In willekeurige volgorde:

1. Sommige bloggers blijven terugkomen in mijn best of artikelen, dan weet je dat alvast. Van sommige food posts loopt het water in mijn mond. Deze club sandwich gerookte kip van Esmée deed mij watertanden. Club sandwiches doen mij altijd denken aan chique hotels waar je dan in zo’n marmeren lobby met uitzicht op een prachtige binnentuin een heerlijke club besteld. Waarschijnlijk is dat zo, omdat vooral hotels vaak een goede sandwich op de kaart hebben staan en ik het daar dan ook meestal bestel. Deze van Es is echt perfect! Vooraal met die chippies erbij. Helemaal af! (Al ik zelf de bacon vervangen door avocado want ik eet geen varken).

2. Kim woont in Groningen en ik ben geen fashion blogger. Wat deze twee dingen met elkaar te maken hebben? Nou… in deze blog vraagt Kim mede bloggers uit Groningen zich te melden zodat Kim outfitfoto’s kan schieten en zelf kan oefenen met fotograferen. Een hartstikke leuk idee vind ik dat. Twee vliegen in één klap en als ik in de buurt van Groningen zou wonen, zou ik het wel weten. Sowieso leuk om collega’s te leren kennen en om daar dan ook nog eens mooie foto’s aan over te houden!

3. Een heftige blog: Judith van Pinkpress kreeg een miskraam en vertelt over de bizarre reacties die  daarop volgden. Echt verschrikkelijk wat voor een domme dingen mensen kunnen uitkramen. Hopelijk staan mensen door dit soort blogs wat meer stil bij de keuze van hun woorden. Het leven is niet alleen maar rozengeur en maneschijn dus waarom zou je altijd doen of dat wel zo is?

4. Deze blog van Charlotte van Charlotteslaw.nl is al aan de orde gekomen in de Let’s Talk: Bloglovin’ ja of nee en dat artikel staat zelfs in mijn eigen top 5. Charlotte vertelt een aantal interessante dingen en haar blog is voor elke blogger sowieso een must read. Charlotte is juriste en schrijft op haar site over juridische vraagstukken die vooral bloggers treffen.

5. Laura van Blogaholic.nl is ook al veel vaker langs gekomen op Dejlig, maar nu kwam ik zelf ook voorbij op Blogaholic en stiekem ben ik daar dan best trots op! Ik heb het al vaker gezegd, maar ik vind het nog steeds zo, Blogaholic is de beste blog voor blog tips.

The Best of Mei 2015: Persoonlijk

Dejlig diary voor foto kapper

1. Je kon het ook al lezen in de Dejlig Diary, maar ik kwam er dus achter dat Dejlig op Mytaste.nl bijna in de top 100 van food blogs staat. Ik stond zelfs even in de top 100 (thanks Eef voor het melden). Niet dat dat er toe doet, maar het is wel leuk om te weten dat er momenteel meer dan 1500 bezoekers per week via Mytaste komen om mijn recepten te bekijken. Dat is best veel toch?

2. Afgelopen maand heb ik aan een paar leuke opdrachten gewerkt en ook krijg ik voor mijn blog steeds meer opdrachten. Ik zie veel beginnende bloggers leuren bij bedrijven; ik benader zelf eigenlijk bijna nooit bedrijven voor opdrachten. Dat doe ik echt alleen maar als ik iets heel erg vind passen en dat heb ik tot nu toe 2 keer gedaan. Alle commerciële opdrachten op Dejlig daar word ik zelf voor benaderd of ze komen uit mijn netwerk. Misschien moet ik zelf ook eens de stoute schoenen gaan aantrekken en bedrijven vragen om leuke winacties e.d.?

3. Ook hier val ik in de herhaling, maar hallo hé, het blijft ook echt leuk om te zien dat Dejlig blijft groeien. Afgelopen maand waren er weer meer unieke bezoekers hier, en vorige maand wist ik trots te melden dat mijn Facebookpagina al 800 likes had bereikt. Op het moment van dit schrijven zijn dat er al bijna 900!

4. Er wordt een nieuw portal opgezet waar ik nog niet te veel over mag vertellen, maar ik ben gevraagd om daarvoor te komen schrijven. Ik denk er nog over na, want ik vind het nu al lastig om alles te combineren en ik wil wel op alle fronten kwaliteit blijven leveren. Maar dat je gevraagd wordt, is natuurlijk ook al heel cool.

5. Soms zou ik hier iets echt heel persoonlijks willen vertellen, maar helaas ben ik door mijn vorige blog daar wat voorzichtiger in geworden. Ik heb jarenlang een digitale stalker gehad waardoor ik nou eenmaal niet alles meer wil delen. Vandaar ook dat ik alle sporen met mijn vorige blog heb gewist en eigenlijk ook nooit meer de naam van die site noem. Maar goed, lang verhaal, kort verhaal, er staat op het persoonlijke vlak echt iets heel leuks op stapel, maar daar wil ik pas over vertellen als het allemaal in kannen en kruiken is. En dat is heel jammer, want het liefst zou ik jullie daar al meer in willen betrekken, maar dat kan dus niet. Hopelijk kan ik er binnenkort wel verder over uitweiden, want eigenlijk heb ik zelf ook een hekel aan dit soort cryptische berichten en wil ik jullie ook niet laten gissen of zo, dat is niet mijn bedoeling. Dan weten jullie dat… en dan weten jullie ook alvast dat er iets belangrijks te gebeuren staat :).

En met dit hele mysterieuze verhaal sluit ik de recap van mei af. Juni bring it on! Ik heb zin in je! Aan het einde van deze week wordt het in ieder geval stralend weer. Hoe fijn is dat?

Hoe was jouw maand en kijk je uit naar juni? Ik ben benieuwd!

Liefs,
Karen

♥  Facebook, Instagram & Bloglovin’ ♥

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.