TOP
the best of maart dejlig
Editorial Personal

The Best of Maart 2015 + uitslag Winactie

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Oeps, er ging hier even iets mis met verhuizen, wifi en dan ook nog wordpress dat niet meewerkte en de getimede artikelen niet publiceerde. Dus nu staan alle thema’s van de weekdagen door elkaar. Zal je altijd zien. Maar goed, het is vandaag toch Eerste Paasdag en het maakt dus ook niet echt veel uit dat vandaag niet het artikel van vandaag geplaatst wordt. Vrolijk Pasen trouwens! Jullie hadden nog een The Best of Maart 2015 van me tegoed en een uitslag van de winactie van Masseuse aan huis, dus bij dezen. Benieuwd naar mijn Best of maart + de winnaar van de massage? Lees dan maar mee…

The Best of Maart 2015: Top 5 Dejlig

Let's Talk about

1. Let’s Talk: Wat is er stom aan bloggen?

2. Winactie: Maak kans op een gratis massage van Masseuse aan huis

3. Fit by Fie: Hoe train je ronde billen?

4. 8 mythes over gezond eten

5. Let’s Talk: Fashion Bloggers

Jullie vonden het leuk om te kletsen afgelopen maand. De Let’s Talks werden enorm goed gelezen en er werd ook veel op gereageerd. Vooral het artikel over Fashion Bloggers hield de gemoederen bezig want dat publiceerde ik op de laatste dag van maart en vervolgens staat het wel mooi in de top 5. Blijkbaar vonden veel mensen deze punten wel herkenbaar :).

The Best of Maart 2015: Collega Content

Femke Younique

In willekeurige volgorde:

1. Om Femke moet ik altijd enorm lachen. Zij heeft een mooie frisse blog waar ze met veel humor schrijft, maar ze geeft ook echt praktische tips. Bovendien zijn sommige dingen zo herkenbaar dat ze weer heel grappig worden. Dit artikel Irritante vragen die je als blogger nooit meer wil horen, is een voorbeeld daarvan.

2. Frederique vertelde in haar blog Throwbackthursday op Zondag: Oorlog en zo  prachtig over haar kinderjaren in Libanon waar het op dat moment oorlog was. Echt een aanrader om nog even te lezen en te beseffen dat opgroeien in vrede niet voor iedereen vanzelfsprekend is.

3. Beauty blogger Melissa schreef een open love letter aan de Clinique City Block Sheer Oil-Free Daily Face Protector SPF25 en daar moest ik heel hard om gniffelen.

4. Op de to do list: Zelf saucijzenbroodjes maken. Saucijzenbroodjes zijn voor mij puur jeugdsentiment en eigenlijk eet ik ze alleen rond kerst, maar door de blog van Eef bedacht ik me dat ik het best leuk is om ze binnenkort zelf eens te maken. Ik eet geen varkensvlees, dus wel met rundergehakt, maar dan zijn ze vast net zo lekker.

5. Natasja beschrijft in de blog Hoezo, sporten is gezond?  haar struggles die ze af en toe heeft met sporten. Hoezo, herkenbaar? Als ik geen doel heb, vind ik het soms ook lastig om weer te gaan sporten en waarom heb ik altijd last van kwaaltjes door het sporten? Misschien dat Sophie daar binnenkort antwoord op kan geven! 😉

The Best of Maart 2015: Persoonlijk

masseuse aan huis

1. Had ik al verteld dat ik ging verhuizen? Haha. Op 1 april zijn we dus verhuisd en maart stond een beetje in het teken van inpakken, spullen weggooien en ons mentaal voorbereiden op een nieuwe plek. Ik weet niet of het perse allemaal positief was (wel de nieuwe plek, niet de stress), maar ik heb er weer een hoop van geleerd. Laten we het daar maar op houden…

2. Je had het al kunnen zien in mijn Dejlig Diary; ik had in maart een paar superleuke feesten op de agenda staan. Wat is het soms ontzettend leuk om weer even terug in de tijd te gaan met oude vrienden.

3. Ook dit heb je al kunnen lezen; mijn vader werd in 70 in maart, maar ook mijn schoonmoeder bereikte deze mijlpaal. Het is zo fijn om dit soort gebeurtenissen met je familie te kunnen vieren.

4. In maart begonnen Esmee, Esmee en ik dus de Bloggersgroep 30+. Ook dit heb je al kunnen lezen, maar ik vermeld het toch nog een keer, want het was voor mij wel een persoonlijk hoogtepunt. Binnen een maand hebben we bijna 150 actieve leden en wat is het ontzettend leuk om nieuwe bloggers te leren kennen en daarmee te kunnen sparren! Hoera voor de social media!

5. In maart kreeg ik een heerlijke massage van Masseuse aan huis Mirjam en ik plaatste daar een artikel over. Bovendien kon een dejlige lezer ook nog een massage winnen en aan deze winactie deden 94 mensen mee. En de winnaar ga ik nu bekend maken! Hoe leuk is dat?

Jolanda Janssen uit Den Haag, jij hebt zo’n goddelijke massage van een masseuse aan huis gewonnen! Wij nemen contact met je op om alles kort te sluiten. Hopelijk kun je enorm genieten van deze heerlijke verwennerij!

Dat was de recap van maart al weer. Hele fijne paasdagen! Ga je nog wat leuks doen?

Liefs,
Karen

Facebook, Instagram & Bloglovin’ ♥t.

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.