TOP
the best of juni 2015 dejlig
Editorial Personal

The Best of Juni 2015

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Welkom in juli! Het is eindelijk zomer! En hoe! Hittegolf galore. Lekker van genieten. Dat doe ik ook, maar ik ga eerst even juni nabeschouwen. Tijd voor een recap in The Best of Juni 2015. Wat waren de 5 best gelezen artikelen afgelopen maand op Dejlig? Wat vond ik de leukste blogs van collega bloggers? En wat waren mijn persoonlijke hoogtepunten? Ik ga het je allemaal vertellen in deze maandelijkse rubriek. Lees je mee?

The Best of Juni: Top 5 Dejlig

the best of with locals

1. Uit eten Withlocals

2. Let’s Talk: 10 Hypes

3. Let’s Talk: Bizarre mailtjes die je als blogger krijgt

4. Hoe overleef je een hittegolf?

5. Filodeegpakketjes  met feta, munt, peterselie en pistache

Met stip op 1; Uit eten Withlocals, maar dan moet ik er misschien wel even bij vertellen dat dit artikel ook door Withlocals zelf is gedeeld op hun Facebook en zij hebben bijna 120.000 likes, dus dat tikt lekker aan. De Let’s Talks vonden jullie deze maand ook weer heel interessant. Die artikelen krijgen ook elke keer weer de meeste reacties. Ik denk dat de tips over hoe je een hittegolf moet gaan overleven aan het eind van het jaar in mijn top 10 staat. Ik poste dit artikel afgelopen maandag en het staat dus al in mijn top 5. Gelukkig siert er ook weer een recept dit lijstje, want voedsel blijft hier populair.

The Best of Juni 2015: Collega Content

the best of great body & skin

In willekeurige volgorde:

1. Angela is een van mijn favoriete bloggers. Ze is al 16 jaar model, maar is ook een Master of Science en zelfstandig gezondheidsvoorlichter. Zelf ben ik dol op haar blog omdat ik die ontzettend interessant vind en professioneel in elkaar steekt. Ik vroeg Angela dan ook de Charitag in te vullen en dit is haar bijdrage. Ook weer supergoed om te lezen trouwens. Goed nieuws voor de overige fans van Great Body & Skin, volgende week zit Angela in de Spot On op Dejlig.

2. Ook een van mijn andere favoriete bloggers (die elke maand weer in the Best of zit 😉 ) vulde de Charitag in. Esmée van Es-Factory. Heel bijzonder vind ik dat, want Esmée is een food blogger en deelt normaal alleen maar recepten en reviews van kookboeken e.d. Haar mooie Charitag lees je hier.

3. Nog een blog van Great Body & Skin in deze top 5, maar dan een van de hand van Marianne Nykjaer. Marianne is plus size model en vertelt in dit artikel over haar angst om in bikini te stappen en hoe haar zelfbeeld veranderde. Zeker een artikel dat het lezen waard is. Heel inspirerend! De link vind je hier.

4. Even wat schaamteloze zelfpromotie, maar Diana van Eiland-Meisje vroeg mij of ik een bijdrage wilde leveren aan haar Bloggers Life rubriek. Ik vind dat een ontzettende leuke terugkerende rubriek op haar site, dus dat wilde ik wel. Een overzicht van de Bloggers Life blogs vind je hier en mijn bijdrage lees je in de laatst twee artikelen.

5. En nog een bijdrage van Diana in deze best of, want zij deelde reuze handige Inpak tips voor op reis die zeker van pas moeten komen als je binnenkort op vakantie gaat.

The Best of Juni 2015: Persoonlijk

the best of juni 2015 persoonlijk

1. De zomer is begonnen en ik woon aan het strand. Joehoe! Ik geniet er met volle teugen van. Ik zit elke dag wel even op het strand en ’s avonds maken we een wandeling met het Cookie monster. Ik geniet zo erg dat ik heb besloten de zomermaanden iets minder artikelen te plaatsen. Je vind hier in juli en augustus nog ongeveer 4 tot 5 artikelen per week in plaats van dagelijks een verse. Maar hé, er staan meer dan 430 artikelen in het archief die ook de moeite van het lezen waard zijn.

2. Er stonden afgelopen maand weer wat leuke events op de agenda en ontmoette IRL weer wat leuke bloggers. Ik vond het bijvoorbeeld echt heel leuk om Josan te in het echt tegen het lijf te lopen en even met haar te kletsen.

3. Er gebeurde iets heftigs in mijn omgeving en op dat soort momenten kom je toch weer even terug op aarde. Vriendschappen worden (nog) verder uitgekristalliseerd en hoewel het allemaal ontzettend naar was, is het ook weer een waardevolle levensles.

4. Naarmate Dejlig blijft groeien, weten de pr bureaus me ook steeds beter te vinden. Er worden hier wekelijks behoorlijk wat pakketjes bezorgd. Ik blijf me er over verbazen en ik blijf dankbaar. Het is ontzettend fijn dat ik kan doen wat ik het leukst vind en daar ook in word gewaardeerd.

5. Ik had weer een aantal hele fijne feestjes en bijzondere dinertjes met oude vrienden. Het is zo mooi dat sommige mensen al bijna 30 jaar in je leven zijn en blijven. Ook daar ben ik enorm dankbaar voor.

En hiermee sluit ik deze the Best of Juni 2015 af. Overall was het voor mij persoonlijk weer een fijne maand met mooie momenten, fijne mensen en heerlijk weer. Juli, ik ben er weer helemaal klaar voor!

Hoe was jouw maand? Ga je binnenkort op vakantie? Heb je verder nog een opmerking? Ik ben reuze benieuwd!

Fijne tropische dag vandaag!

Liefs,
Karen

Benieuwd naar de rest van The Best of artikelen. Hier vind je ze:

♥  Facebook, Instagram & Bloglovin’ ♥

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.