TOP
the best of juli 2015
Editorial Personal

The Best of Juli 2015

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Whoop, whoop, het is al weer augustus. Nieuwe maand, nieuwe ronde, nieuwe kansen, maar laat ik eerst even mijn maandelijkse nabeschouwing doen in the Best of Juli 2015. Wat waren de 5 best gelezen artikelen afgelopen maand op Dejlig? Wat vond ik de beste/leukste/grappigste of interessantste blogs van collega bloggers? En wat waren mijn persoonlijke hoogtepunten? Ik ga het je allemaal vertellen in deze maandelijkse rubriek. Lees je mee?

The Best of Juli 2015: Dejlig

welke kruidenthee helpt tegen welke kwaal

1. Welke kruidenthee helpt tegen welke kwaal?

2. Gesprongen adertjes op je benen. Hoe kom je er aan en af?

3. Let’s Talk: Geld verdienen met bloggen

4. Fit by Fie: Afvallen doe je zo

5. Primark Herfst & Winter 2015

Vorige week plaatste ik het artikel over kruidenthee, maar dat is nu al het best gelezen artikel van deze maand. Verder staat er op 5 een artikel uit juni en op 2 een artikel uit april, maar die worden dus nog steeds ontzettend goed gelezen. Veel mensen googlen op die zoekwoorden en komen dan hier terecht. Zoals elke maand ook een column van Sophie in de top 5. Dat health thema’s nog steeds goed scoren, dat blijkt maar weer uit deze top 5.

The Best of Juli 2015: Collega Content

the best of juli 2015 collega content

In willekeurige volgorde:

1. Ze kwam vorige maand ook al voorbij, maar deze blog was weer zo herkenbaar, die moest in the Best of van juli. Diana van Eiland Meisje schreef over haar grootste ergernissen op vakantie; van hoteldansjes tot gillende kinderen en nog veel meer. En in mijn herinnering zie ik me weer met mijn spullen sjouwen, van zwembad naar zee en weer terug. Op zoek naar een rustig plekje omdat ik per ongeluk weer naast het meest vervelende gezin van het resort was gaan liggen of er net tijdens mijn dutje een hotel-en-alle-gasten-moeten-mee-doen-dansje werd ingestart.

2. Melissa van Kiss and Make-up Beauty Blog heeft een beauty blog, maar afgelopen maand tijdens haar vakantie werkte ze vooruit en kwamen er wat non beauty gerelateerde artikelen voorbij. Hoewel ik haar beauty artikelen super vind om te lezen, heb ik enorm van deze blogs genoten. De leukste vond ik Trend words: from selfie and sideboob to I litterally can’t even waarin zij een aantal veelgebruikte woorden uitlegt op haar gebruikelijke humorvolle manier. Aan welke trend words maak jij je schuldig en welke kende je nog niet?

3. Een minder ‘gezellige’ blog, maar Frederique’s (van SRSCK) oma overleed en zij schreef een prachtige ode aan haar grootmoeder: Dag None. De band met een oma kan zo bijzonder zijn, ik mis de mijne nog bijna elke dag, dus ik voelde met haar mee. De grootmoeder van Frederique was een bijzondere vrouw waar zo een boek over geschreven zou kunnen worden. Prachtig om te lezen, een mooi afscheid voor een mooi mens.

4. Mijn favoriete Amerikaanse blogger (en een grote inspiratiebron) Emily van Cupcakes and Cashmere legt in dit artikel een superleuke DIY uit; hoe je van gedroogde bladeren leuke kunstwerkjes maakt. Deze DIY heb ik natuurlijk opgeslagen en in de herfst wil ik het zelf ook eens gaan proberen. Het lijkt me namelijk ontzettend mooi om dit met gekleurde herfstbladeren te doen: Framed Leaf DIY. Overigens durf ik er vergif op in te nemen, dat ik na deze blog dit idee binnen een paar weken al bij een andere blogger voorbij zie komen. Wedden? Haha!

5. Marianne Nykjaer is plus-sizemodel en schrijft gastbijdrages op Great Body & Skin (ze heeft ook een eigen blog). In Mariannes brief aan haar lijf vertelt ze op een oprechte manier over wat ze vroeger van haar lijf vond en nu. Ik vond het een indrukwekkende brief en een goede eye-opener. Ik ben benieuwd of jij je hierin kan vinden?

The Best of Juli 2015: Persoonlijk

the best of juli 2015: persoonlijk

1. Ik dacht: ‘Ik doe het gewoon’ en ik deed het gewoon. Of eigenlijk deed hij het. Ik knipte mijn haar af! En ja, dat was voor mij dus best een persoonlijk hoogtepunt. Ze zeggen dat vrouwen soms een compleet nieuw kapsel nemen als er grote veranderingen plaats gaan vinden in hun leven en volgens mij klopt dat wel. Wordt vervolgd.

2. In mijn vriendengroep is er in een paar jaar tijd ontzettend veel veranderd. Er kwamen kindjes, er werd verhuisd, we gingen samenwonen of trouwen en ga zo maar door. Het wordt steeds moeilijker om echt een avondje te plannen, dus toen een van mijn BFF’s vroeg of ik een nachtje bij haar kwam logeren om lekker uit eten te gaan met de andere BFF en we ook last minute bleken te kunnen, was dat wel een klein hoogtepuntje. Loes en Loub waren beide getuige op mijn huwelijk en het werd een mooie lange avond vol met fijne gesprekken, veel gelach, oesters en iets te veel drank. Dit soort avonden zijn de kers op de taart en hoewel ze dus niet meer wekelijks plaatsvinden, is de vriendschap er niet minder op geworden. Het gaat om de kwaliteit, niet om de kwantiteit, toch?

3. Ik val in herhaling, maar juli was de meest succesvolle maand ooit. Eigenlijk was ik bang dat de cijfers zouden teruglopen in de zomer, maar het tegendeel bleek waar. De Facebookpagina bereikte meer dan 1.000 likes en er kwamen een record aantal unieke bezoekers hier even buurten. Ik ben daar enorm dankbaar voor. Dus een dikke vette bedankt voor het lezen en volgen. Ik hartje jullie!

4. Juli was ook de maand dat ik met een mediabureau ging werken. Dat heb je waarschijnlijk wel gezien, want er kwamen wat meer advertorials voorbij. Ook dat vind ik hartstikke fijn, want het waren advertorials die hier paste en door die advertorials wordt deze site alleen maar beter. Omdat Dejlig wat traag laadt, ben ik dus bezig met een redesign en ben ik ook van hosting partij gewisseld. Op naar een snelle site met een mooi design!

5. Ken je dat? Dat je ergens mee bezig bent, maar de ambtelijke instanties tegenwerken? Ik had me er al bijna bij neer gelegd, maar heb toen toch nog maar even gebeld. En wat bleek? In plaats van september of oktober mochten we twee dagen later al komen en nu zitten we midden in een proces dat eigenlijk pas drie maanden later zou plaatsvinden en waar ik je hopelijk volgende maand of de maand er op ECHT wat meer over kan vertellen. Wordt vervolgd.

En hiermee sluit ik the Best of Juli 2015 af. Met een glimlach kijk ik terug op deze maand vol met zonnige dagen, een heftige zomerstorm, gezellige familie etentjes, een familie reünie, zakelijke succesjes, fijne vriendschappen, leuke persoonlijke contacten met andere bloggers (Kumbaya dansjes in de bloggersgroep) en nog veel meer waar ik weer heel dankbaar voor ben. Count your blessings gallore! Augustus bring it on!

Hoe was jouw maand? Heb je nog iets leuks mee gemaakt? Wat vind je van de artikelen van mijn collega bloggers? Ik ben reuze benieuwd!

Fijne dag vandaag!

Liefs,
Karen

Benieuwd naar de rest van The Best of artikelen. Hier vind je ze:

♥  Facebook, Instagram & Bloglovin’ ♥

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.