TOP
the Best of januari 2016
Editorial

The Best of Januari 2016

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Zo, dat was een bijzondere maand dat januari. De uitkomst van deze The Best of Januari 2016 was voor mij persoonlijk een behoorlijke eye opener waardoor ik een beslissing nam met betrekking tot Dejlig, daarover ga ik je straks meer vertellen. Maar eerst…Wat waren de best gelezen artikelen? En om welke zoektermen moest ik stiekem heel hard lachen of fronzen? Ik ga het je vertellen…

The Best of Januari 2016 op Dejlig

the best of januari 2016 welke voedingsmiddelen bevatten veel eiwitten
1. Welke voedingsmiddelen bevatten veel eiwitten?

2. 12 voedingsmiddelen voor een vol gevoel

3. Moeite met slapen? Laat dan deze 8 voedingsmiddelen staan

4. Hoe voorkom je een blaasontsteking?

5. 7 Day Recharge

Okay… zie je de link? Alle artikelen hierboven zijn health en food gerelateerd. Normaal staat er nog wel een Let’s Talk in het rijtje, of een recept, maar nee, deze maand was het health dat de klok sloeg. Nou komt dat denk ik, omdat mensen die hier voor het eerst komen, vaak maar meteen alle artikelen over gezondheid gaan lezen. Ik krijg ontzettend veel feedback over deze blogs en veel vragen. Dat vind ik superleuk om te zien natuurlijk. Overigens kwam het artikel over eiwitten tot stand door Nicole. Ik was met haar aan het mailen over goede voeding voor tijdens het afvallen en vertelde haar dat ik het zelf ook lastig vond om voeding met veel eiwitten te eten. Want waar zitten nou veel eiwitten in? En die vraag had ik zelf notabene al zo vaak gekregen, dat ik besloot maar eens een heel compleet lijstje te gaan maken. Blijkbaar vonden meer mensen dat handig. Het artikel werd echt enorm goed gelezen en gedeeld.

Een grappig weetje: Op 1 januari waren mijn best gelezen artikelen Wat is het beste anti-kater voedsel? en Waarom wordt een kater erger als je ouder wordt? Fijn om te zien dat die gouden oudjes toch nog van pas kunnen komen.

the best of januari 2016 rare zoektermen

Ik heb even geknipt, geplakt en geknutseld, zodat je het met eigen ogen kunt zien :):

1. ‘Inspuratie met bloemen’

Okay, het is heel fout, maar ik moet soms een beetje gniffelen om typefouten. Of ze nou bedoeld of onbedoeld zijn. Overigens kwam jij, verdwaalde googler of hier of hier terecht. Ik weet het niet zeker?

2. ‘Welke 5 zwarte hebben een oscat gewonnen’

Hmmm…. okay. Wat moet ik hier nou weer van zeggen? Ik denk overigens dat je op zoek was naar dit artikel. Maar ik weet niet of ik jou eigenlijk wel zo aardig vind…

3. ‘Is rode linzen goed voor je haar’

Ja hoor, dat zijn ze. En er zitten ook best veel eiwitten in trouwens.

4. ‘Wie kan mij vertellen wat de beste hang pelargoniums zijn’

Nou… ik in ieder geval niet. Want ik weet niet eens wat het zijn. Maar ik gok op planten.

5. ‘Na hoelang groeit je bil door maca pil’

Oepsiedaisy! Als je maca pillen slikt met die intentie, dan wens ik je veel sterkte en misschien dat dit artikel voor jou van toepassing is. Note: Maca zorgt voor een verhoogd libido, een hogere vruchtbaarheid (yes, ik weet dat soort dingen) en kan er voor zorgen dat je anticonceptiepil niet meer werkt, dus ik hoop dat je dat weet verdwaalde googler.

En dat was al weer het overzicht van januari 2016. Misschien leuk om te weten dit al weer de 12e was. Ik heb het jaar dus rond gemaakt :).

Wat was nou die eye opener? Dat was je misschien al opgevallen. De meeste mensen komen hier voor health gerelateerde artikelen. Ik heb het ooit al gezegd: Ik wil me niet puur op health gaan focussen, omdat ik het ook leuk vind om over beauty, fashion, blogdingen etc. etc. te schrijven. Maar ik heb wel besloten de focus iets meer op health te gaan leggen en daarom verschijnt er hier vrijdag ook een gloednieuwe rubriek! Als je naar mijn logo kijkt, is het al aangepast in Dejlig Happy Healthy Lifestyle Magazine. Er blijft ruimte voor andere onderwerpen, dus geen zorgen als jij die gezondheidsartikelen nou net helemaal niet interessant vindt.

Wat vind je van de nieuwe focus van Dejlig? Heb je nog een opmerking? Toevoeging? Wil je iets anders kwijt? Het mag allemaal! Ik ben benieuwd.

Fijne februari! Fijne dag vandaag!

Liefs,
Karen

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.