TOP
the Best of januari 2016
Editorial

The Best of Januari 2016

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Zo, dat was een bijzondere maand dat januari. De uitkomst van deze The Best of Januari 2016 was voor mij persoonlijk een behoorlijke eye opener waardoor ik een beslissing nam met betrekking tot Dejlig, daarover ga ik je straks meer vertellen. Maar eerst…Wat waren de best gelezen artikelen? En om welke zoektermen moest ik stiekem heel hard lachen of fronzen? Ik ga het je vertellen…

The Best of Januari 2016 op Dejlig

the best of januari 2016 welke voedingsmiddelen bevatten veel eiwitten
1. Welke voedingsmiddelen bevatten veel eiwitten?

2. 12 voedingsmiddelen voor een vol gevoel

3. Moeite met slapen? Laat dan deze 8 voedingsmiddelen staan

4. Hoe voorkom je een blaasontsteking?

5. 7 Day Recharge

Okay… zie je de link? Alle artikelen hierboven zijn health en food gerelateerd. Normaal staat er nog wel een Let’s Talk in het rijtje, of een recept, maar nee, deze maand was het health dat de klok sloeg. Nou komt dat denk ik, omdat mensen die hier voor het eerst komen, vaak maar meteen alle artikelen over gezondheid gaan lezen. Ik krijg ontzettend veel feedback over deze blogs en veel vragen. Dat vind ik superleuk om te zien natuurlijk. Overigens kwam het artikel over eiwitten tot stand door Nicole. Ik was met haar aan het mailen over goede voeding voor tijdens het afvallen en vertelde haar dat ik het zelf ook lastig vond om voeding met veel eiwitten te eten. Want waar zitten nou veel eiwitten in? En die vraag had ik zelf notabene al zo vaak gekregen, dat ik besloot maar eens een heel compleet lijstje te gaan maken. Blijkbaar vonden meer mensen dat handig. Het artikel werd echt enorm goed gelezen en gedeeld.

Een grappig weetje: Op 1 januari waren mijn best gelezen artikelen Wat is het beste anti-kater voedsel? en Waarom wordt een kater erger als je ouder wordt? Fijn om te zien dat die gouden oudjes toch nog van pas kunnen komen.

the best of januari 2016 rare zoektermen

Ik heb even geknipt, geplakt en geknutseld, zodat je het met eigen ogen kunt zien :):

1. ‘Inspuratie met bloemen’

Okay, het is heel fout, maar ik moet soms een beetje gniffelen om typefouten. Of ze nou bedoeld of onbedoeld zijn. Overigens kwam jij, verdwaalde googler of hier of hier terecht. Ik weet het niet zeker?

2. ‘Welke 5 zwarte hebben een oscat gewonnen’

Hmmm…. okay. Wat moet ik hier nou weer van zeggen? Ik denk overigens dat je op zoek was naar dit artikel. Maar ik weet niet of ik jou eigenlijk wel zo aardig vind…

3. ‘Is rode linzen goed voor je haar’

Ja hoor, dat zijn ze. En er zitten ook best veel eiwitten in trouwens.

4. ‘Wie kan mij vertellen wat de beste hang pelargoniums zijn’

Nou… ik in ieder geval niet. Want ik weet niet eens wat het zijn. Maar ik gok op planten.

5. ‘Na hoelang groeit je bil door maca pil’

Oepsiedaisy! Als je maca pillen slikt met die intentie, dan wens ik je veel sterkte en misschien dat dit artikel voor jou van toepassing is. Note: Maca zorgt voor een verhoogd libido, een hogere vruchtbaarheid (yes, ik weet dat soort dingen) en kan er voor zorgen dat je anticonceptiepil niet meer werkt, dus ik hoop dat je dat weet verdwaalde googler.

En dat was al weer het overzicht van januari 2016. Misschien leuk om te weten dit al weer de 12e was. Ik heb het jaar dus rond gemaakt :).

Wat was nou die eye opener? Dat was je misschien al opgevallen. De meeste mensen komen hier voor health gerelateerde artikelen. Ik heb het ooit al gezegd: Ik wil me niet puur op health gaan focussen, omdat ik het ook leuk vind om over beauty, fashion, blogdingen etc. etc. te schrijven. Maar ik heb wel besloten de focus iets meer op health te gaan leggen en daarom verschijnt er hier vrijdag ook een gloednieuwe rubriek! Als je naar mijn logo kijkt, is het al aangepast in Dejlig Happy Healthy Lifestyle Magazine. Er blijft ruimte voor andere onderwerpen, dus geen zorgen als jij die gezondheidsartikelen nou net helemaal niet interessant vindt.

Wat vind je van de nieuwe focus van Dejlig? Heb je nog een opmerking? Toevoeging? Wil je iets anders kwijt? Het mag allemaal! Ik ben benieuwd.

Fijne februari! Fijne dag vandaag!

Liefs,
Karen

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

16 COMMENTS
 • Nathalie
  4 jaar ago

  Die zoektermen, geweldig!

  Ben benieuwd naar de uitvoering en de richting van de blog, komt vast goed!

  • Karen
   4 jaar ago
   AUTHOR

   Ja, dat denk ik ook 😉

 • Annette
  4 jaar ago

  Heel grappig die zoek termen 🙂 ik ben zelf geen enorme health freak maar lees er gerust over. Altijd leuk om toch een leuke tip of iets mee te pikken of iets te leren wat ik nog niet wist. Bring it on!

 • sunny mama
  4 jaar ago

  Soms wel grappig om te zien op welke zoektermen mensen je blog bereiken.
  Onderwerpen met betrekking tot ‘health’ vind ik wel interessant, dus ik ben benieuwd…
  Zelf schrijf ik ook het liefst over uiteenlopende onderwerpen, maar ik merk dat naarmate de tijd vordert er zich bepaalde ‘thema’s’ beginnen af te tekenen in de onderwerpen waarover ik blog. Dat proces waarbij je merkt dat er op een natuurlijke manier bepaalde thema’s ontstaan, vind ik veel leuker dan van te voren een zogenaamde ‘niche’ te kiezen. Net zoals jij had ik, toen ik ermee begon, zoiets van: ik ga het op mijn blog gewoon hebben over dingen die ik zelf leuk en interessant vind en ik zie wel waar dat toe leidt. Je kunt dan inderdaad later alsnog besluiten – zoals jij nu ook gedaan hebt – om je blogbeschrijving daaraan aan te passen.

  • Karen
   4 jaar ago
   AUTHOR

   Precies wat je zegt, mooi als dat op een natuurlijke manier ontstaat. Op zich ook wel te begrijpen dat onderwerpen waar je zelf enthousiast over bent, je wellicht ook wat enthousiaster over schrijft.

 • Muhuhahahaha, die zoektermen. Hilarisch gewoon! Dat moet je aan het begin van je dag bekijken, dan krijg je toch vanzelf een goed humeur, hihi. Ik vind de combinatie van onderwerpen op je blog juist leuk. Ik heb niet elke dag ‘zin’ om over health te lezen, maar zo nu en dan vind ik dat heel leuk. Ik zou dus lekker blijven combineren, dat vind ik erg leuk.

  • Karen
   4 jaar ago
   AUTHOR

   Dat blijf ik ook doen, maar de focus komt wat meer op health 🙂

 • maai
  4 jaar ago

  Whahahaha je zoektermen zijn hilarisch ;). Uhm, ik vind juist de andere artikelen leuker. Persoonlijk bevoordeeld hou ik van 😉 Maar ben absoluut niet vies van food en health.

  • Karen
   4 jaar ago
   AUTHOR

   Die blijven ook gewoon, geen zorgen.

 • Kiss & Make-up
  4 jaar ago

  Ik vind jouw health en food topics ook altijd super leuk om te lezen 🙂

  • Karen
   4 jaar ago
   AUTHOR

   Aaah, dat vind ik leuk om te horen!

 • Desirée
  4 jaar ago

  Ja, leuk! Ik vind de verandering heel erg bij jou en de site passen!

  • Karen
   4 jaar ago
   AUTHOR

   Ja, ik zelf ook. Ik houd van de diversiteit, maar ik vind health onderwerpen ook superleuk om over te schrijven.

 • Maris
  4 jaar ago

  ‘Na hoelang groeit je bil door maca pil’ :’) Heerlijk dit soort dingen. Ik zie niet zo vaak hele rare zoektermen voorbij komen, maar laatst wel “hoeren bali” euhmm wat? En “waar kun je om 21.12 broodje eten”, leek mijzelf nogal specifiek.

  • Karen
   4 jaar ago
   AUTHOR

   Hahaha, heel specifiek! Te grappig.

Wil je meepraten?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.