TOP
Editorial Personal

The Best of Februari 2015

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

‘Weet je wat’, dacht ik. Ik gooi weer eens een nieuwe rubriek online met elke maand wat hoogtepunten. En voilà The Best of is geboren. De highlights zijn verdeeld in drie categorieën. De eerste categorie is: de 5 best gelezen artikelen op Dejlig. Voor de tweede categorie zocht ik het buiten de deur, want dat zijn de 5 artikelen die ik het leukst/interessants/beste vond om te lezen bij anderen. Categorie drie zijn dingen waar ik trots op ben, die ik leuk vind om te melden etc. etc. Hopelijk vind jij deze nieuwe rubriek The Best of Februari 2015 net zo leuk om te lezen als ik het vind om te maken. Oordeel zelf, lees maar mee…

The Best of Februari 2015: top 5 Dejlig

Fit by Fie Column

1. Fit by Fie: Energiebalans

2. de Dag van Jeanique Kats (Fotograaf en Blogger)

3. 5 Oorzaken waarom je borsten gaan hangen

4. Review: Beauty Pillow

5. Fit by Fie: Krachttraining

Zoals je ziet worden de columns van Sophie dus heel goed gelezen. Het valt me sowieso op dat artikelen die over health gaan goed scoren. Dus Linda de Mol kan wel beweren dat we gewoon patat moeten gaan eten, blijkbaar is gezondheid nog echt wel een ding.

The Best of Februari 2015: Collega Content

50 shades of grey

In willekeurige volgorde:

1. Delphine van Choupchoup.com ging naar een ladies event van 50 shades of grey en schreef daar (onbedoeld?) een heel geestig verslag over.

2. Emily van Cupcakesandcashmere.com werd moeder van een prachtige dochter genaamd Sloan. Hoe schattig is die kleine?!

3. Melissa van Kiss & Make-up Beauty Blog schreef een heel handig artikel over primers. Ik ben dus stiekem een beauty addict/geek, dus dit soort blogs zijn bij mij heel erg welkom.

4. Ik heb het al eens eerder verteld, maar ik vind de Streetstyle artikelen van Claudia heel leuk om te lezen en zien. Alsof je op een terrasje zit en lekker mensen kunt kijken.

5. Anne-Marie volgde een workshop Food Fotografie en Styling. Het resultaat mag er wezen! Heel leuk om te zien. Ik speel zelf ook al een tijd met het idee om een fotografie cursus te gaan volgen. Ik had iets op poten gezet, maar ik vrees dat dat niet doorgaat. Hopelijk heb ik er na de verhuizing tijd voor.

The Best of Februari 2015: Persoonlijk

detox update: salade met sardientjes

1. Ik heb bijna drie weken gedetoxd en het is me ontzettend mee gevallen. Sterker nog, officieel doe ik het nu niet meer, maar ik eet nog bijna net zo gezond. Als je alleen maar goed en gezond eet, krijg je van zelf minder zin in troep. Nou moet ik er wel bij vertellen dat ik aankomende restaurantweek twee keer bij een twee sterrenrestaurant ga eten. Als je gaat zondigen, moet je het ook goed doen ;).

2. De bezoekersaantallen van Dejlig groeien nog steeds. Ik ben er best trots op dat de Facebookgroep (op het moment van dit schrijven) al bijna 700 likes heeft en ik ben elke keer weer blij dat als de vorige maand is afgelopen, er weer meer mensen zijn langs geweest. Waarvoor dank trouwens.

3. Ik hou van de Oscar Uitreiking, dus ik heb daar natuurlijk weer ontzettend van genoten. Al vond ik de presentatie dit jaar echt minder dan andere jaren.

4. Na ruim een jaar uit Amsterdam weg te zijn, is het fijn om te beseffen dat ik zowel (bijna) al mijn ‘oude’ vrienden nog heb, maar ook hier een social leven heb opgebouwd.

5. Het lukt me steeds beter om dingen te combineren en ik heb afgelopen maand echt geen een keer geen inspiratie gehad voor Dejlig. Sterker nog; ik plaatste meer artikelen dan ooit!

Dus kom maar op met maart. Ik ben er klaar voor!

Vond je het leuk om zo’n overzicht te lezen? Ik ben heel benieuwd naar je reactie!

Facebook, Instagram & Bloglovin’ ♥

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.