TOP
the best of april 2015
Editorial Personal

the Best of April 2015

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Het is gewoon al weer mei mensen, maar op Dejlig moet eerst nog even april nabeschouwd worden in the Best of April 2015. Wat waren de 5 best gelezen artikelen afgelopen maand op Dejlig? Wat vond ik de leukste blogs van collega bloggers? En wat waren mijn persoonlijke hoogtepunten? Ik ga het je allemaal vertellen. Lees je mee?

The best of april 2015: top 5 Dejlig

Spot On Karen Verlinden

1. Spot On: Karen Verlinden

2. Hello Fresh: je eten tot aan de voordeur

3. Fit by Fie: Mijn eetdagboek

4. Spot On: Marieke Brouwer

5. 10 Beauty Blunders

Helemaal bovenaan en zelfs met een behoorlijk verschil met de rest van de artikelen, staat de Spot On met daarin Karen Verlinden. Zij vertelt in dit artikel hoe van de een op de andere dag haar leven een dramatische wending nam toen zij de ziekte van Lyme bleek te hebben. Het artikel werd massaal gedeeld en werd dus echt enorm goed gelezen. En terecht, want ik vind het belangrijk dat mensen beseffen wat voor groot leed zo’n kleine teek kan aandoen. Verder waren jullie behoorlijk geïnteresseerd in de doos van Hello Fresh, deed als gewoonlijk de column van Sophie Uljee het weer fantastisch, net zoals de andere Spot On van Marieke Brouwer, en vonden jullie het leuk om te lezen wat ik onder Beauty Blunders versta.

The best of april 2015: Collega Content

wat zij zegt artikel

In willekeurige volgorde:

1. Natasja van Watzijzegt.com zat de vorige keer ook al in the Best of, maar van haar blog Vroeger, toen later als ik groot ben nog heel gewoon was, heb ik zo genoten, dat ze absoluut weer een plek in deze top 5 verdiende. Ik vond een aantal punten die ze opnoemde heel herkenbaar en ik ben benieuwd of jij dat ook hebt.

2. Alles wat je moet weten over het gebruik van koppen in je blogpost van Laura, was dus weer zo’n artikel op Blogaholic.nl waarvan ik dacht ‘really?’ Want ik doe het dus hartstikke verkeerd. Mijn koppen zijn vaak h5, omdat ik de h2 inderdaad veels te groot vind. Binnenkort krijgt Dejlig een nieuw design en dan houd ik dit punt in mijn achterhoofd. Heb jij zelf ook een blog en doe jij het wel goed?

3. Toen Desirée van Curvacious het artikel Personal: Mijn overbeharing  postte in de bloggersgroep 30+ met daarbij als aankondiging: “Met tranen in mijn ogen en een brok in mijn keel zet ik dit artikel online”, was mijn interesse natuurlijk gewekt. In eerste instantie dacht ik nog wel even: ‘hoe erg kan het zijn?’ Met mijn Iranese vader en donkerbruine haren zijn Mr. Tweezerman, Miss Venus Gilette en Mrs. Epilady ook mijn beste vrienden. Toen ik het artikel uit had gelezen, begreep ik wat ze bedoelde en man, wat heb ik een respect voor haar verhaal. Echt heel knap dat ze dit op haar blog heeft gedeeld en wellicht hebben heel veel andere mensen hier ook wat aan.

4. Ik ben heel blij dat ik Esmée steeds beter leer kennen, want dat betekent dat ik vast een keer bij haar mag komen eten in de toekomst. Het water loopt me vaak al in de mond bij haar recepten op haar blog, laat staan hoe dat in het eggie zou zijn. Want kijk dan toch! Hoe goddelijk lekker zien deze zelfgemaakte hamburgerbroodjes eruit?

5. Beauty Blogger Bianca van Miss Langhaar heeft ook een webshop voor extensions. Ik heb ooit extensions gehad, maar ik was zo slim om ze midden in een bloedhete zomer te nemen, waardoor het leek of ik continu met een muts rondliep, dus dat was geen succes. In deze blog laat Bianca Flip in Extensions zien en nu ben ik toch wel weer geïnteresseerd. Hoe handig dat je deze extensions gewoon makkelijk zelf in en uit kan doen?

The best of April 2015: Persoonlijk

dejlig diary laatste zonnestralen op het strand

1. Wat is het toch heerlijk om op 7 minuten lopen van het strand te wonen. Als de zon schijnt met je tijdschriftje een koffie te drinken bij een strandtent, of je dag daar juist af te sluiten terwijl de zon ondergaat. Een lange wandeling met hondje door wind en regen, het is echt een feestje. Als ik naar huis rijd en de zon schijnt, krijg ik instant een vakantiegevoel.

2. Er zitten weer wat leuke opdrachten in de pijplijn, persoonlijk en bloggerelateerd. Binnenkort meer nieuws. Stay tuned!

3. Door de Bloggersgroep 30+ op Facebook leer ik steeds meer collega bloggers kennen. Het was dan ook hartstikke leuk afgelopen maand naar de persevents te gaan, omdat ik nu steeds meer gezichten ken en in het echt zag.

4. Ik val in herhaling, maar Dejlig is nog steeds gegroeid. Inmiddels heeft de pagina al 800 likes op Facebook. Hoe veel is dat?! Ik vind het nog steeds wat onwerkelijk.

5. Je had het hierboven al kunnen lezen, ik ga Dejlig binnenkort een redesign geven. De site is wat te traag en ik ben bang dat dat aan mijn thema ligt. Bovendien heb ik wat ideeën voor nieuwe rubrieken die ik binnenkort ga uitwerken. Het is zo lekker om je ei kwijt te kunnen in zo’n blog. Herken je dat? En mocht je dus input voor verbeteringen hebben? Ik hoor het graag!

Dat was de recap van april al weer! Op naar juni! Oh wat klinkt dat heerlijk zomers al weer. Juni! Maar eerst nog even van mei genieten. Ik heb er zin in. Jij ook?

Liefs,
Karen

♥  Facebook, Instagram & Bloglovin’ ♥

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.