TOP
terug van vakantie
Editorial Personal

Terug van vakantie in Californië! (een korte update)

De koffers zijn (bijna allemaal) uitgepakt. Op dit moment draait wasje numero 4 in de machine. Het was wel even een domper om terug te komen in de regen na zo veel warmte (letterlijk en figuurlijk) in Californië. Bovendien vind ik het behoorlijk matig om mijn mooie zongebruinde huid te moeten verhullen in zo veel meer kleding dan ik daar droeg. En ik mis het continu op slippers en sandalen lopen.

Helemaal vakantie

Je leest het al. Wij hebben echt een heerlijke vakantie gehad! Drieëneenhalve week heb ik van elk moment genoten. En de trouwe lezers hebben het al gemerkt, ik heb niet gewerkt. In eerste instantie was ik nog wel van plan om af en toe te gaan publiceren en ik had dan ook mijn laptop bij me op vakantie. Maar na een paar pogingen om te gaan werken, heb ik besloten het los te laten en eens even helemaal vakantie te gaan vieren. Zoals je weet, hebben wij een roerig jaar achter de rug. Na de komst van Robin, kreeg mijn man het ontzettend druk met werk en was dan ook veel van huis. Het was heerlijk om nu bijna een maand optimaal van elkaars gezelschap kunnen genieten. Om van elkaar als gezin te genieten en om dan ook nog eens bij mijn familie te zijn waarvan de meesten Robin nog nooit gezien hadden.

En tjonge jonge wat was het lekker om helemaal los te laten. Als je niet publiceert, hoef je ook niet benieuwd te zijn naar je statistieken. Bovendien weet ik uit ervaring dat er toch wel bezoekers komen, dus dan is het achteraf alleen maar een (prettige) verrassing om te zien hoeveel. Natuurlijk heb ik wel gewoon mail beantwoord en op Instagram gepost, maar daar heb ik het dan ook bij gelaten. Eigenlijk was ik van plan te gaan vloggen op vakantie, maar ook dat heb ik niet gedaan. Dat is sowieso een beetje lastig, want ik heb een man die daar ‘niet zo van is’.

Creatieve dingen

Ik kan het echt iedereen aanraden om voor langere tijd op vakantie te gaan en niet te werken. Als je die mogelijkheid hebt, DOEN. Ja, met hoofdletters ja. Vooral bloggers kunnen zichzelf nog al wel eens de druk opleggen van maar blijven publiceren. Maar dat is natuurlijk stiekem nergens voor nodig. Je bent je eigen baas en als jij jezelf niet vrij kan geven, kan niemand het 😉 . Bovendien merkte ik dat ik de laatste tijd echt een beetje op mijn tandvlees liep en door mijn mini sabbatical is mijn accu weer volledig opgeladen. Daarnaast merkte ik dat als je hoofd leeg is, er weer nieuw ideeën bij kunnen. Opeens had ik weer allerlei nieuwe creatieve dingen bedacht. Zo fijn is dat!

Voor de vakantie had ik bijvoorbeeld het idee om de weekend stories weer op te pakken. Maar ik zie nu op zo veel blogs ‘waargebeurde’ verhalen dat ik het eigenlijk een beetje zat ben. Ik wil geen duizend in een dozijn blog hebben. Als ik een origineel idee heb voor een interview zal ik het zeker doen, maar niet ‘mijn man ging vreemd en ik nam wraak’ of ‘hoe is het om geboren te zijn in het lichaam van een vrouw terwijl je je eigenlijk een panda voelt’. Die verhalen lees je wel op de andere blogs.

Nieuwe rubrieken

Hier komen binnenkort wat nieuwe rubrieken aan de orde. En wat die rubrieken zijn, dat lees je binnenkort wel… Voor nu ga ik nog even de laatste wasjes doen. Morgen staat er al weer een event op de agenda! De komende tijd lees je hier nog wat vakantie avonturen en een speciale vakantie editie van de Personal Peaks. In augustus werk ik nog even op halve kracht, maar in september is alles als het goed is, weer back to normal maar dan met wat vernieuwingen.

Ben jij ook lekker vakantie aan het vieren? Ben je al weg geweest? Ik ben benieuwd!

Fijne dag vandaag!

Liefs,
Karen

Deze foto nam ik tijdens de vakantie toen we op road trip waren naar Noord Californië. Dit is Big Sur, een prachtig natuurgebied aan de Highway 1 in de buurt van Carmel.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in Zandvoort / getrouwd met Mark / mama van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / kat Bada Bing / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

8 COMMENTS
 • Nathalie
  6 maanden ago

  Het weer hier in Nederland valt tegen… helemaal als je van zo’n mooie vakantieplek komt!
  Geniet nog even na van je vakantie en je blog… die komt wel weer!

 • Jacqueline
  6 maanden ago

  Wat heerlijk dat je echt echt vakantie hebt kunnen vieren! Ik had je inderdaad wel een beetje gemist, maar aan de andere kant was ik zelf ook op vakantie, dus van blogs lezen kwam het ook niet veel.

 • Marijke
  6 maanden ago

  Ik was die missende in je statistieken. Maar heerlijk toch vakantie is vakantie’

 • Karlien
  6 maanden ago

  Heerlijk zeg, ik ben heel erg benieuwd naar je verhalen over Amerika. Ik heb dat deel van de VS nog niet gezien en wil er heel graag eens heen. Fijn om even een aantal weken niet met werk bezig te zijn, als je eigen baas bent vergeet je inderdaad nog weleens om alles gewoon even los te laten.

 • Yvonne
  6 maanden ago

  Welcome back! Ik kan me de omgekeerde cultuurschok wel voorstellen hoor… sowieso heb ik ook echt een zwak voor Californië dus wat dat betreft voel ik al helemaal met je mee! En je hebt groot gelijk, echt even vakantie. Lekker nagenieten nu 🙂 (wel jammer van dat waargebeurde pandaverhaal trouwens, die had ik nou net wel willen lezen :P)

 • Josan
  6 maanden ago

  Yep niet bloggen is ook heerlijk! Heb ik ook gedaan. 🙂 sorry maar ik moest erg lachen hoor om die panda. Ik ben die echt verhalen ook wel zat. Welkom terug.

 • Marije
  6 maanden ago

  Wat heerlijk dat je het allemaal even hebt kunnen loslaten en jezelf weer hebt kunnen opladen. Dat helpt zo ontzettend met creativiteit.

 • Sophie Schmid
  6 maanden ago

  Fijn dat je weer terug bent en zo’n geweldige tijd hebt gehad! Ik had je berichtjes al gemist en ben benieuwd naar alle nieuwe inspiratie. Houd het vakantiegevoel nog even vast en leg jezelf ook met alle nieuwe plannen niet te veel druk op!

Wil je meepraten?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Instagram

 • About last night... 🍸🍾🍹🥂
.
.
.
#friends #love #instafriends #party #girlsnightout #funfunfun #nikkiemoments #friendshipgoals
 • Deze kleine wijsneus zette vandaag zijn eerste stappen. Ik had geen idee dat ik ZO trots kon zijn. En hij, denk ik, ook niet ♥️🙌🏻🐴
.
.
.
#robinjameson #firststeps #dreumes #toddlerlife #instatoddler #proudmom #minirodini
 • L♥️VE
Fijne Valentijnsdag! Ik doe even een #throwback naar onze honeymoon in 2012 toen we nog jong waren en konden uitslapen... maar hé... wat is het ontzettend prachtig en machtig om onze liefde nu te kunnen delen met meneertje knuffelbeertje.... 👪 want liefde is toch nóg mooier als je het kan delen?
Op de blog vertel ik vandaag waarom wij een goede match zijn in de liefde!
.
.
.
#love #liefde #valentinesday #valentijnsdag #throwback #honeymoon #couplegoals #instalove
 • 5 maanden slik ik een aantal beauty supplementen van Oenobiol. Vandaag vertel ik je hoe me dat bevallen is! 🙍🏻‍♀️👉🏼 directe link in bio
.
.
.
#beauty #beautysupplement #revealyourinnerbeauty #instabeauty #naturalbeauty #selfportrait #organic #oenobiol #karenzpartner
 • Wij wilden naar buiten, maar het is hier aan het sneeuwen. En dus spelen we maar een beetje binnen, nemen we bewogen ussies terwijl we lekker aan het twinnen zijn 👯‍♀️👯‍♂️
Goed weekend alvast peeps!
#liefde #anecdote #motherandson #motherhood #momlife #toddlerlife #moederenzoon #robinjameson
 • 🔆 is shining! Het belooft weer zo’n mooie wintersport dag te worden. En er staat een nieuwe Personal Peaks online met dreumes dingen, het huisvrouwen examen en overstekend wild 🦌🦌🦌Fijne dag! En 👉🏼 directe link in bio
.
.
.
#personalpeaks #karenznl #lifestyleblogger #motherandson #toddler #toddlerlife #momlife #motherhood #robinjameson
 • ‘MAY YOUR COFFEE BE STRONGER THAN YOUR TODDLER’
Als je tenminste tijd hebt om je koffie te drinken... 🤦🏻‍♀️☕️ Vandaag was zo’n dag. Zo’n dag waar ik overmorgen heel hard om kan lachen. Maar als je dan die glimlach ziet, dan is het het toch allemaal wel driedubbel en dwars waard. Al kon ik ‘m vandaag wel even achter het behang plakken 🙄😣 #toddlerlife #dreumes #robinjameson #liefde #minirodini
 • Stoer is ‘ie hè? Mijn nieuwe horloge. Ik was al tijden op zoek naar een sportief én chique horloge. Op Karenz. vertel ik je over de zoektocht en keuzestress 😊 👉🏼 directe link in bio
.
.
.
#watch #selfportrait #karenznl #victorinox #swisswatch #anecdote #lifestyleblogger #karenzpartner