TOP
terug van vakantie
Editorial Personal

Terug van vakantie in Californië! (een korte update)

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

De koffers zijn (bijna allemaal) uitgepakt. Op dit moment draait wasje numero 4 in de machine. Het was wel even een domper om terug te komen in de regen na zo veel warmte (letterlijk en figuurlijk) in Californië. Bovendien vind ik het behoorlijk matig om mijn mooie zongebruinde huid te moeten verhullen in zo veel meer kleding dan ik daar droeg. En ik mis het continu op slippers en sandalen lopen.

Helemaal vakantie

Je leest het al. Wij hebben echt een heerlijke vakantie gehad! Drieëneenhalve week heb ik van elk moment genoten. En de trouwe lezers hebben het al gemerkt, ik heb niet gewerkt. In eerste instantie was ik nog wel van plan om af en toe te gaan publiceren en ik had dan ook mijn laptop bij me op vakantie. Maar na een paar pogingen om te gaan werken, heb ik besloten het los te laten en eens even helemaal vakantie te gaan vieren. Zoals je weet, hebben wij een roerig jaar achter de rug. Na de komst van Robin, kreeg mijn man het ontzettend druk met werk en was dan ook veel van huis. Het was heerlijk om nu bijna een maand optimaal van elkaars gezelschap kunnen genieten. Om van elkaar als gezin te genieten en om dan ook nog eens bij mijn familie te zijn waarvan de meesten Robin nog nooit gezien hadden.

En tjonge jonge wat was het lekker om helemaal los te laten. Als je niet publiceert, hoef je ook niet benieuwd te zijn naar je statistieken. Bovendien weet ik uit ervaring dat er toch wel bezoekers komen, dus dan is het achteraf alleen maar een (prettige) verrassing om te zien hoeveel. Natuurlijk heb ik wel gewoon mail beantwoord en op Instagram gepost, maar daar heb ik het dan ook bij gelaten. Eigenlijk was ik van plan te gaan vloggen op vakantie, maar ook dat heb ik niet gedaan. Dat is sowieso een beetje lastig, want ik heb een man die daar ‘niet zo van is’.

Creatieve dingen

Ik kan het echt iedereen aanraden om voor langere tijd op vakantie te gaan en niet te werken. Als je die mogelijkheid hebt, DOEN. Ja, met hoofdletters ja. Vooral bloggers kunnen zichzelf nog al wel eens de druk opleggen van maar blijven publiceren. Maar dat is natuurlijk stiekem nergens voor nodig. Je bent je eigen baas en als jij jezelf niet vrij kan geven, kan niemand het 😉 . Bovendien merkte ik dat ik de laatste tijd echt een beetje op mijn tandvlees liep en door mijn mini sabbatical is mijn accu weer volledig opgeladen. Daarnaast merkte ik dat als je hoofd leeg is, er weer nieuw ideeën bij kunnen. Opeens had ik weer allerlei nieuwe creatieve dingen bedacht. Zo fijn is dat!

Voor de vakantie had ik bijvoorbeeld het idee om de weekend stories weer op te pakken. Maar ik zie nu op zo veel blogs ‘waargebeurde’ verhalen dat ik het eigenlijk een beetje zat ben. Ik wil geen duizend in een dozijn blog hebben. Als ik een origineel idee heb voor een interview zal ik het zeker doen, maar niet ‘mijn man ging vreemd en ik nam wraak’ of ‘hoe is het om geboren te zijn in het lichaam van een vrouw terwijl je je eigenlijk een panda voelt’. Die verhalen lees je wel op de andere blogs.

Nieuwe rubrieken

Hier komen binnenkort wat nieuwe rubrieken aan de orde. En wat die rubrieken zijn, dat lees je binnenkort wel… Voor nu ga ik nog even de laatste wasjes doen. Morgen staat er al weer een event op de agenda! De komende tijd lees je hier nog wat vakantie avonturen en een speciale vakantie editie van de Personal Peaks. In augustus werk ik nog even op halve kracht, maar in september is alles als het goed is, weer back to normal maar dan met wat vernieuwingen.

Ben jij ook lekker vakantie aan het vieren? Ben je al weg geweest? Ik ben benieuwd!

Fijne dag vandaag!

Liefs,
Karen

Deze foto nam ik tijdens de vakantie toen we op road trip waren naar Noord Californië. Dit is Big Sur, een prachtig natuurgebied aan de Highway 1 in de buurt van Carmel.

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.