TOP
stocard - al je klantenkaarten in een app
Gadgets Huishouden Tuesday's Tip

Tuesday’s Tip: Stocard – al je klantenkaarten in één app

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Vind jij het ook zo irritant dat je bij elke winkel een nieuwe klantenkaart krijgt en dat je dan al die kaarten in je portemonnee moet bewaren die vervolgens bijna uit haar voegen barst? Je zit nu vast knikkend achter je mobiel/desktop/iPad. Dat kan niet anders. Heb ik even een handige Tuesday’s Tip voor jou dan! Ik liep er zo maar tegenaan en ik ben er ontzettend blij mee! Stocard – al je klantenkaarten in één app. Hoe handig is dat? Daar wil je vast meer over weten. Ik ga het je vertellen… stay tuned..

Stocard – al je klantenkaarten in één app

stocardJe Ikea Family pas, je AH bonuskaart, je kruidvatpas, je ICI Paris XL- en Douglas klantenkaarten, je Air Miles Pas, ANWB kaart, Basic Fit pas en ga zo maar door… Ik weet niet hoe het met jouw portemonnee zit, maar de mijne vindt het niet zo leuk, al die kaarten in zijn jasje. En ik vind het zelf ook niet zo leuk, want ik sta me soms rot te zoeken naar de juiste kaart bij de kassa met als gevolg een rij zuchtende mensen achter me in de rij.

Gelukkig is daar nu wat voor gevonden. Ik liep er zo maar tegenaan en kan nu al niet meer zonder: Stocard. Met deze gratis app kun je makkelijk de barcodes van (bijna) al je klantenkaarten scannen en vervolgens kun je al het plastic uit je portemonnee thuis laten en in de winkel gewoon je mobiel laten scannen. Je kunt eenvoudig zoeken op kaart en het fijne is dat ook gewoon (bijna) alle winkel(keten)s te vinden zijn. Bovendien staan je meest gebruikte klantenkaarten bovenaan  in je beginscherm, dus daar hoef je helemaal niet meer naar te zoeken. Zo fijn! Voor jezelf en je portemonnee.

Bovendien kun je ook nog eens automatisch aanbiedingen en coupons ontvangen van de door jou gescande winkels. Nog meer pluspunten.

Ik vind het handig!

Stocard is verkrijgbaar in Google Play en de App Store en is dus helemaal gratis.

Vind jij het ook zo onhandig, al dat plastic in je portemonnee? Kende je deze app al? Zou je er gebruik van willen maken? Ik ben benieuwd!

Mocht je überhaupt nog een leuke tip hebben voor de Tuesday’s Tip? Mail me gerust op info@dejlig.nl en wellicht deel ik jouw tip (met naamsvermelding) binnenkort wel!

Fijne dag vandaag!

Liefs,
Karen

Vond je dit leuk om te lezen? Dan vind je dit misschien ook interessant?

Uitgelichte foto via Shutterstock

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

6 COMMENTS
 • Annette
  3 jaar ago

  Ik heb een apart mapje voor al mijn pasjes, ik heb ze dus al jaren niet meer in mijn portemonnee. Ik geloof toch dat ik dat handiger vind dan zo’n app maar dat zal de leeftijd zijn hahaha ik ben gewoon niet zo handig met app’s maar ik ga toch eens kijken. Wellicht wel handig voor die ik niet zo veel gebruik dan kan ik die in elk geval uit het mapje halen.

 • Aneta | Love4seasons
  3 jaar ago

  Wauw! Dit is echt super handig. Ik ga het gelijk proberen. En kan je dan met je telefoon de barcode scannen? Ik vind je artikel zo leuk dat ik hem morgen ga delen op mijn Facebook account.

  • Karen
   3 jaar ago
   AUTHOR

   Ja, dat kan! En dank voor het delen.

 • Henrieke
  3 jaar ago

  Ik had hier nog nooit van gehoord maar ben gelijk enthousiast. Hopelijk is het echt een succes, 🙂

  Mijn portemonnee is overigens behoorlijk groot en wonder boven wonder kan ik dus nog steeds meer pasjes kwijt.. Maar het is dan zo’n gedoe om het juiste pasje te vinden.

 • Oh ja! Ik wist dat er een app voor bestond, maar heb me er verder eigenlijk nooit zo in verdiept. Ik ga deze echt downloaden! Ik heb dit jaar voor mijn verjaardag wel een prachtige grote portemonnee gekregen waar AL mijn pasjes in kunnen, maar in de praktijk gebruik ik die dus helemaal niet (veel te groot). Daarbij heb ik nu zo’n SecrID portemonnee aangeschaft, waar alleen pasjes en briefgeld in kunnen en ik neem dus bijna geen pasjes meer mee. Gelukkig hebben sommige winkels zo’n systeem waar ze je in op kunnen zoeken, maar dit is nog handiger!!

 • Anne-Marie
  3 jaar ago

  Dit is echt super handig! Ik zeg tegenwoordig meestal nee tegen klantenkaarten omdat ik niet meer weet waar ze te laten. Ga ‘m nu downloaden!

Wil je meepraten?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.