TOP
Spot On: judith jasper
Lifestyle

Spot On: Judith Jasper

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Om de week op donderdag staat er op Dejlig iemand in de spotlight die 5 (voor iedereen) dezelfde vragen voor haar of zijn kiezen krijgt. Vandaag in de zevende Spot On staat Judith Jasper in the picture. Judith is fotografe en blogger. Zij beheert meerdere blogs waaronder PinkPress. Het grappige is dat ik Judith leerde kennen via de Facebookgroepen voor bloggers. We zijn het niet altijd met elkaar eens, maar ik vind Judith een hartstikke leuk mens. Ik houd van vrouwen met pit die wel in zijn voor een goede discussie. Vandaar ook dat ik het leuk vind om meer van Judith te weten te komen. Jij ook? Kijk je dan mee naar haar antwoorden?

1) Mini bio: Wie ben je? Waar woon je? Wat is je woonsituatie?

Hai! Ik ben Judith, ik woon sinds 2 jaar in Ede. We zijn al echte burgers geworden, en wonen in een hoekhuisje met zijn viertjes. Mijn verloofde en mijn dochters, de lieve Keira, en de kleine Miya die ons allemaal aan elkaar heeft geplakt.

2) Wat is je beroep? Waarom doe je dit werk? Hoe ben je erin terecht gekomen?

Mijn beroep, tja dat is een goede. Ik ben officieel fotografe, en doe overig advies online volgens
het KVK. Ik ben dus echt een blogger. Al sinds ik mij kan herinneren schrijf ik dagboeken, en staan ze volgeplakt met foto’s. Ook was ik altijd heel ondernemend, en heb ik totaal geen werknemers mentaliteit.

Via allerlei baantjes werd ik fotografe in een discotheek op Ibiza, en op het strand. Ook was ik een hele periode model, waardoor ik heel veel heb mogen reizen. Al snel dook ik ook achter de schermen, en zat bij de fotografen in hun nek te hijgen om maar niets te missen van wat ze deden. Ik wist al snel dat ik op internet een portfolio moest aanmaken, en zo kwam ik achter het affiliate principe. Dat is zo’n 15 jaar geleden. Er is een hoop veranderd sinds die tijd, maar ik heb nog steeds een online portfolio, en PinkPress is nu een echt blog. Ik doe er ook meerdere blogs naast, die zijn echt puur affiliate.

3) Wat was een belangrijke levensles voor je?

Door het vele reizen heb ik heel veel mensen leren kennen, en weet ik dat niet iedereen zo echt is als ze zich voordoen. Hoe dan ook, zal ik door al die negatieve mensen toch niet veranderen. Ik blijf helpen, en ik blijf mezelf. Sterker nog, ik wil het professioneel gaan doen in de vorm van coaching. Ik weet dat ik mensen goed kan helpen op bepaalde vlakken, dat heb ik vaak genoeg gezien, alleen krijg ik van klanten betaald en van zogenaamde vrienden een steek in mijn rug. Dat is wel een verschil:)

4) Wat is je levensmotto?

Positive Vibes Only!! Ik laat mij niet zo snel naar beneden trekken, voor alles is een oplossing.

dierbare foto judith jasper

5) Wat is je meest dierbare/mooie/bijzondere foto?

Deze foto van Keira en Miya is de eerste van hun tweeën. Keira en ik hebben 5 jaar lang met zijn tweetjes gewoond, en toen zij Miya in haar handen had, beseften we dat die periode nu echt voorbij was. Dat was best emotioneel, maar waren ook echt heel gelukkig met hoe het nu is.
Zo een moment 🙂

Dit was de Spot On met Judith Jasper. Benieuwd geworden naar haar blog? Dan vind je hier nogmaals de link: *klik*. Je kunt Judith ook volgen op Google+:PinkPressJudith / Twitter: @pinkpress_mommy en op Pinterest: pinkpress.

Kende jij Judith’s blog? Wat vind je van haar motto? Heb je verder nog vragen en/of opmerkingen voor Judith? Deel ze gerust!

Fijne dag vandaag!

Liefs,
Karen

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.