TOP
Spot On: Diana van den Heuvel
Lifestyle

Spot On: Diana van den Heuvel

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Om de week op donderdag staat er op Dejlig iemand in de spotlight die 5 (voor iedereen) dezelfde vragen voor haar of zijn kiezen krijgt. Vandaag in de achtste Spot On staat Diana van den Heuvel in the picture. Diana heeft haar eigen bikini label Akira Swimwear. Daarnaast heeft ze een leuke feel good blog genaamd Eiland Meisje. Haar blog heet zo omdat Diana over een kleine zes maanden gaat emigreren naar Curaçao. Op haar site kun je dan ook alles lezen over haar emigratie, maar je kunt ook veel artikelen vinden over fashion, bloggen, lifestyle en ze deelt lekkere recepten. Ik ben stiekem een klein beetje jaloers op Diana dat ze haar droom gaat uitvoeren en ik vind het dan ook hartstikke leuk om haar te volgen. Vandaar dat ik ook graag meer over Diana a.k.a. het Eiland Meisje te weten wilde komen. Jij ook? Kijk je dan mee naar haar antwoorden?

1) Mini bio: Wie ben je? Waar woon je? Wat is je woonsituatie?

Hoi, ik ben Diana. Ik woon momenteel samen met mijn man en Akira – de allerliefste hond van de hele wereld – in een klein dorpje in Noord Brabant. Maar over een klein half jaartje vertrekken we met z’n drietjes naar Curaçao om daar een nieuw leven op te bouwen.

2) Wat is je beroep? Waarom doe je dit werk? Hoe ben je erin terecht gekomen?

Mijn oude werk (wat ik nu nog wel doe totdat we gaan emigreren) vond ik niet meer leuk. Ik wilde iets gaan doen dat ik ook echt leuk vind. Ik heb afgelopen zomer mijn eigen bikini label opgezet. ‘Vroeger’ heb ik een mode opleiding gevolgd, maar daar eigenlijk nooit meer iets mee gedaan. Totdat het vorig jaar toch begon te kriebelen om er weer iets mee te doen. Dit in combinatie met mijn liefde voor bikini’s heb ik besloten om een eigen bikini label op te zetten. Ik bestelde stofjes, ging naar de KVK, maakte ontwerpen, en ging aan de slag. Ik ontwerp, maak en verkoop de bikini’s zelf. Het is erg leuk om te doen. En een paar maanden geleden heb ik er ook nog sieraden bijgevoegd. Eigenlijk was dat niet de bedoeling, maar ik had materiaal besteld om voor mezelf wat sieraden te maken. Nu was dat materiaal bestellen een beetje uit de hand gelopen, en daar had ik een foto van gemaakt en op Instagram gezet. Daarop kreeg ik reacties dat ik ze moest gaan verkopen. Dus dat ben ik toen gaan doen.

3) Wat was een belangrijke levensles voor je?

Vorig jaar zat ik totaal niet lekker in mijn vel. Ik leefde wel, maar had het gevoel alsof ik geleefd werd. Mijn werk vond ik verschrikkelijk en mijn woonplaats ook. En eigenlijk heel mijn leven vond ik verschrikkelijk. Totdat ik er vorige zomer achter kwam dat ik mijn eigen leven moest maken. Ik heb me toen even écht heel rot gevoeld, maar daardoor wist ik wel dat er echt iets moest veranderen. Dat ik zo niet meer verder kon. Toen hebben we besloten om te kijken naar de opties om te emigreren. Ik heb destijds ook besloten om mijn bikini merk op te zetten. Toen heb ik er eigenlijk voor gekozen om voortaan echt te doen wat ik zelf wil en niet wat van mij verwacht wordt.

4) Wat is je levensmotto?

Niet dromen maar doen. Ik was altijd zo iemand die wilde dromen had en van alles wilde doen, maar helemaal niets deed. Tot vorig jaar dus. Nu probeer ik al mijn dromen waar te maken. En ik kan het iedereen aanraden!

5) Wat is je meest dierbare/mooie/bijzondere foto?

dierbare foto Diana van den HeuvelDeze foto is gemaakt op onze trouwdag, wat nogal duidelijk is haha. Van te voren was ik bang dat mijn gejank de foto’s zou verpesten maar gelukkig viel dat wel mee. Deze foto vind ik zo mooi omdat je ziet dat we echt gelukkig zijn.

Inderdaad een prachtige foto Diana! Ik ben dol op trouwfoto’s :). En wat een wijze levensles en mooi motto! Heel inspirerend.

Benieuwd geworden naar de blog van Diana? Dan vind je hier nogmaals de link: *klik*. Je kunt Diana ook volgen op Twitter (@Akiraswimwear) en op Instagram (@dianatju).

Kende jij Diana’s blog al? Wat vind je van haar motto? Heb je verder nog vragen en/of opmerkingen voor Diana? Deel ze gerust!

Fijne dag vandaag!

Liefs,
Karen

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.