TOP
desiree pelgrom-geurts
Lifestyle

Spot On: Desirée Pelgrom-Geurts

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Elke donderdag staat er op Dejlig iemand in de spotlight die 5 (voor iedereen) dezelfde vragen voor haar of zijn kiezen krijgt. Vandaag in de vijfde Spot On staat Desirée Pelgrom-Geurts in the picture. Desirée is de eigenaresse van de succesvolle persoonlijke feel good blog (beauty, plussize fashion & lifestyle) Curvacious.nl. Zoals je laatst al hebt kunnen lezen in het artikel the Best of April 2015 kreeg ik enorm veel bewondering voor Desirée. Ze liet namelijk behoorlijk veel lef en kracht zien door over een bepaald moeilijk onderwerp te schrijven. Daardoor werd ik geïnteresseerd naar de persoon achter de leuke feel good blog. Jij ook? Kijk je dan mee naar haar antwoorden?

1) Mini bio: Wie ben je? Waar woon je? Wat is je woonsituatie?

Ik ben Desirée, 30 jaar, getrouwd met Paul, trotse moeder van dochter Shae (1) en samen met onze twee poezen wonen we in het groene Arnhem.

2) Wat is je beroep? Waarom doe je dit werk? Hoe ben je erin terecht gekomen?

Ik ben zelfstandig ondernemer. Wat begon met een klein administratiekantoor en een webwinkel liep over in het werk wat ik nu fulltime doe. Ik begon iets meer dan 5 jaar geleden mijn blog Curvacious.nl puur uit hobby en als passie om inspiratie, tips en informatie over onder andere beauty, lifestyle en plussize fashion te delen en het groeide uit tot mijn baan waar ik me nu al een paar jaar volledig mee bezig kan houden.

3) Wat was een belangrijke levensles voor je?

Dat niet iedereen even goede bedoelingen heeft als ik. Klinkt heel naïef, maar ik probeer altijd het goede in iemand te zien en geef graag iedereen een kans. Iets waar ik zowel privé als zakelijk harde lessen uit heb moeten leren. Een beetje terughoudend, ‘harder’ en lichtelijk achterdochtig zijn is – voor mij in ieder geval – dus helemaal niet zo verkeerd.

4) Wat is je levensmotto?

“You could make a wish, or you could make it happen.” Je kan wel altijd bezig zijn met dromen over wat je allemaal graag zou willen bereiken, maar je kan die tijd ook steken in het bereiken zelf door er hard voor te gaan werken. Of het nu zakelijk of privé, geestelijk of lichamelijk is: met de juiste mindset en goede instelling kan je zoveel meer bereiken dan je vaak op het eerste moment denkt. Dromen is leuk, maar het komt je echt niet allemaal aanwaaien.

5) Wat is je meest dierbare foto?

desiree pelgrom-geurts dierbare fotoDat is deze viergeneratiefoto waar ik samen met mijn dochter, moeder en oma op sta. We zien elkaar als familie niet vaak omdat we nogal een stuk uit elkaar wonen en soms vroeg ik me af of deze foto nog wel gemaakt kon gaan worden omdat mijn oma echt snel ouder wordt, maar gelukkig hebben we een foto als deze nu al twee keer kunnen maken. Ik sta er zelf niet heel charmant op, maar die warme gevoelens die ik krijg bij deze foto zijn me heel veel waard. Zowel mijn moeder als mijn oma hebben de naam Elisabeth, wat wij tot Elisah verkort hebben als tweede naam voor Shae.

Dit was de Spot On met Desirée Pelgrom-Geurts. Benieuwd geworden naar haar blog? Dan vind je hier nogmaals de link: *klik*. Bovendien kun je haar op Twitter en Instagram volgen: @CurvaciousNL.

Heb jij nog vragen en/of opmerkingen voor Desirée? Deel ze gerust!

Fijne dag vandaag!

Liefs,
Karen

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.