TOP
sportieve chique horloge
Fashion

Mijn zoektocht naar het perfecte sportieve chique horloge (en de keuzestress die dat opleverde)

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Het zou me niks verbazen als ik in een van mijn vorige levens ekster was. Ringen, armbanden, kettinkjes, horloges, ik kan er echt door betoverd raken en ik kan echt uren zoet zijn met sieraden websites uitpluizen of neuzen bij de juwelier. Van vakantie neem ik het liefst een sieraad mee als souvenir en ga zo maar door. Toch was ik al wel een tijdje op zoek naar een nieuw horloge. Welk horloge ik uitzocht en tussen welke ik twijfelde, dat laat ik je zien in deze blog…

Brandfield Horloges

Mijn sieraden liefde, die heb ik al mijn hele leven. Al is mijn smaak in sieraden door de jaren heen wel behoorlijk veranderd. Hield ik vroeger van groot en opvallend, nu hou ik van elegant, chique,  subtiel en soms minimalistisch. Daarnaast ben ik best wel verwend, want ik heb een wonderschone trouwring, een prachtige verlovingsring en een hele mooie ‘kraam’ gouden ketting. Bovendien heb ik ooit voor mijn 25e verjaardag een heel mooi horloge van mijn ouders gekregen. Ik heb dus niet al te veel meer te wensen, maar ik was wel al best lang op zoek naar een sportief, maar ook chique horloge voor erbij. Omdat een horloge toch ook een functioneel sieraad is en ik het fijn vind om af en toe af te wisselen. Maar welk horloge vond ik nou het allermooist? Ik twijfelde tussen deze drie merken horloges.

Fossil

brandfield horloges fossil

Het eerste merk waar ik behoorlijke keuzestress bij op liep was Fossil, een Amerikaans merk dat prachtige elegante, maar ook stoere horloges maakt. Uiteindelijk had ik drie modellen op mijn wishlist staat. Je ziet ze hier van links naar rechts. De meest linker heet de Perfect Boyfriend, en ja, ik kan me in die naam wel vinden. En eigenlijk als ik zo naar het plaatje kijk, zou ik deze toch ook wel heel graag aan mijn collectie toevoegen. Wat een beauty hè? En wat combineert dit model qua kleur lekker. Met jeans, maar ook met een helemaal zwart of helemaal witte outfit.

Het middelste horloge van Fossil is de Q-Venture Smart watch FTW6000 en die heeft dus een digitaal smartwatch uurwerk. Ik heb nog nooit een smartwatch gehad en eigenlijk ben ik daar best wel benieuwd naar. Dit model vind ik übercool met die stoere digitale wijzerplaat (heet het nog een wijzerplaat eigenlijk, als het digitaal is?).  Tegelijkertijd is ‘ie ook heel chique met dat gouden bandje. Best of both worlds!

Het Scarlette horloge ES4317 vind ik ook echt prachtig, maar ik weet wel waarom. Deze lijkt enorm op het horloge dat ik al heb.

Seiko 

brandfield horloges seiko

Seiko dameshorloges staat voor mij synoniem aan luxe. De horloges van dit merk vind ik heel chique en tijdloos. Het is een Japans merk en staat onder andere bekend om haar kwaliteit. Er waren uiteindelijk twee modellen waar ik enorm over gepiekerd heb.. ja luxeproblemen zijn dus ook problemen hè. Onderschat dit probleem niet.

Het eerste uurwerk zie je links. Dit is het Premier Solar horloge. Een wit uurwerk dat is afgedekt met saffierglas. Superelegant en enorm tijdloos. Echt zo’n horloge dat je over 100 jaar nog aan kan.

Het tweede model is iets sportiever en is het Chronograph model. Deze was uiteindelijk ook een van mijn favorieten. Als je naar de horloges van Fossil kijkt en wat daar mijn favoriet is, dan zie je wel waarom. Ik ben echt verliefd op de kleur van deze wijzerplaat. Dat past zo overal bij. Bovendien vind ik het echt een heel stijlvol horloge, maar is het ook een enorm sportief horloge. Je ziet dat het kwaliteit is. Dit zijn echt horloges die je later in je erfenis aan je kind kan geven.

LEES OOK >>> 5 mode items die ik niet meer draag

Victorinox

brandfield horloges victorinox

Maar uiteindelijk koos ik voor een horloge van Victorinox en wel de Maverick Small. Zoals je ziet, is het horloge helemaal wit en het was toch wel echt een soort van liefde op het eerste gezicht.

brandfield horloges victorinox 2

Het horloge bleef maar in mijn hoofd zitten. Victorinox is een Zwitsers merk dat eigenlijk die bekende zakmessen maakt voor het Zwitserse leger. Wat ik vooral erg mooi vind aan dit horloge is dat het ontzettend stoer en sportief is, maar dat je het toch ook chique is. De combinatie van het wit met het zilver vind ik prachtig. Het staat erg mooi bij verschillende outfits.

Wit doet altijd een beetje denken aan de zomer, maar ik vind het juist ook heel mooi bij winterkleren passen. Al kan ik niet wachten tot ik er straks mee rond kan lopen met een shirtje met korte mouwen en zongebruinde armen.

brandfield horloges victorinox 3

Het is een prachtig degelijk Zwitsers uurwerk en ik ben er zo ontzettend blij mee. Zo’n horloge is toch een prachtig cadeau om te krijgen of om aan jezelf cadeau te geven? Het is letterlijk en figuurlijk een tijdloos geschenk. Ik kan bijna niet stoppen met naar mijn pols te kijken. Zo mooi vind ik ‘m. Bij Brandfield vind je nog meer inspiratie voor mooie horloges en andere sierraden.

Kan jij ook zo blij worden van een nieuw sieraad? Wat vind je van de 6 horloges die ik uitzocht? Had je ook zo’n wit horloge gekozen, of was je toch voor een ander model gegaan? Ik ben benieuwd!

Fijne dag vandaag!

Liefs, Karen

♥  Facebook, Instagram & Bloglovin’ ♥

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.