TOP
sieraden van goodies-shop zag bijoux armbandjes
Fashion

New In: Sieraden van Goodies-Shop

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Als je mij een beetje kent, dan weet je dat ik dol ben op sieraden. Vooral mijn armbanden collectie is nog al uit de hand gelopen. Ik ben nog een arm candy girl lady (en ik ben nog in de ontkenningsfase). Elke vakantie gaat er wel een sieraad als souvenir mee naar huis en in kledingwinkels loop ik vaak als eerste naar het sieradenrekje bij de kassa. Dus toen ik vorige week een pakketje van de Goodies-Shop ontving, maakte mijn hart een vreugdesprongetje! Benieuwd naar wat ik allemaal opgestuurd kreeg? Ik ga het je vertellen in deze New In: Sieraden van Goodies-Shop. Kijk en lees je mee?

sieraden goodies shop pakketjes

Laat ik beginnen met de pakketjes zelf. Die waren allemaal ingepakt in leuke papiertjes, doosjes met fijne teksten. Hoe gezellig is dat uitpakken?!

sieraden van goodies-shop zag bijoux

Op de uitgelichte foto en de foto hierboven zie je 4 armbandjes van Zag Bijoux. Deze armbandjes heb ik overigens niet allemaal ontvangen, ik heb er twee zelf gekocht omdat Zag Bijoux echt een van mijn favoriete sieradenmerken is. Ik wil die hele collectie wel hebben. Het leuke aan de collectie is, dat het allemaal vrij basic sieraden zijn, uitgevoerd in zilver, goud of rosé goud met of zonder steentjes. De prijzen zijn heel betaalbaar. Bij Goodies-Shop kosten alle armbandjes bijvoorbeeld €24,95. Momenteel staat deze ketting met a tree of life op mijn wish list, omdat op mijn huwelijksuitnodiging ook een boom stond en aan de boom komt binnenkort een klein takje, dus dat vind ik een mooi symbool (Mark, lees je mee). Maar zoals ik al zei, zou ik de hele collectie van Zag Bijoux wel willen hebben…

sieraden van de goodies-shop karma oorstekers

Deze schattige oorbellen zijn van Karma. Ze zijn van zilver en ze passen overal bij, of je nou chique gekleed gaat of casual. Gelukkig dat ze zilver zijn trouwens, want ik ben allergisch voor nep metaal in mijn oren.

sieraden van goodies-shop karma oorbellen zilver zwart

Ze lijken op de foto hierboven heel klein, maar zoals je op deze foto ziet, valt dat wel mee. Het zijn nog best redelijke grote oorstekers. De oorbellen zijn verkrijgbaar in ontzettend veel verschillende varianten en kleuren en deze zijn verkrijgbaar vanaf €6,95.  Van Karma vind ik vooral ook de door Dior geïnspireerde Double Dots heel erg leuk, maar ook de armbandjes zijn om heel hebberig van te worden. Vooral die armbandjes die je zelf kunt samenstellen! <3

sieraden goodies-shop Ixxxi jewellery ring

Dan zijn we nu beland bij de ringen. Hoe mooi is deze Ixxxi Jewelry ring? Sinds ik het pakketje kreeg, draag ik deze ring bijna non-stop. Ben er helemaal verliefd op! Ik vind die combinatie van het zwart en goud zo mooi.

sieraden goodies-shop ixxxi ring

Het leuke van de Ixxxi Jewelry ringen is, dat je een basis koopt en die zelf kan invullen. Deze ring bestaat dus uit twee delen, maar je kan combineren tot je een ons weegt. Zo kun je zelf echt een prachtige persoonlijke ring samenstellen met verschillende materiaalsoorten en verschillende kleuren. Op de site vind je een overzicht en inspiratie. Het is een beetje lastig te zeggen hoe duur de ringen zijn, want je kunt het zo gek maken als je zelf wilt, maar ga er maar vanuit dat ze beginnen vanaf een euro of 40.

sieraden goodies-shop barrucci ozom ringen met half edelstenen
Wow, jus wow‘, dacht ik toen ik deze ringen tevoorschijn haalde. Waanzinnig mooi hè? Ze zijn van Barrucci Ozom en ze zijn verguld met half edelstenen.

sieraden van goodies-shop ringen barrucci ozom

Je kunt ze los dragen, maar je kunt ook verschillende met elkaar combineren. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en vormen en zijn vanaf €12,95 verkrijgbaar. Overigens zijn er ook bredere te koop die echt breed genoeg zijn om los te dragen, ik ben bijvoorbeeld best wel verliefd op deze met de labradorite steen. Maar Barrucci Ozom heeft ook prachtige kettingen, oorbellen en armbanden. Vooral in die laatste categorie zijn er best wel wat waar ik mijn oogje op heb laten vallen.

Wat een prachtige sieraden hè? En wat een waanzinnig mooie sieraden heeft Goodies-Shop toch in haar assortiment? Je kunt er trouwens ook terecht voor andere accessoires en fashion items zoals hoeden, tassen, shawl, portemonnees en nog veel meer.

Wat is jouw favoriete sieraad? Zou je zelf dit soort sieraden ook dragen? Ik ben benieuwd!

Fijne dag vandaag!

Liefs,
Karen

* Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen van een merk/bedrijf. Dit heeft echter niet mijn mening beïnvloed. Lees ook mijn disclaimer.

♥  Facebook, Instagram & Bloglovin’ ♥

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.