TOP
Scholl Velvet Smooth Express Pedi review
Beauty

Scholl Velvet Smooth Express Pedi

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Ondanks dat ik mijn voeten gedurende de wintermaanden best redelijk verzorg (lees: ik smeer ze vaak in met voetcrème), komen ze in de lente toch niet ongeschonden tevoorschijn. Ik wil er hier geen onsmakelijk verhaal van maken, maar dan zijn ze voorzien van een laagje geel eelt. Niet zo charmant…. Volgens de pedicure valt het allemaal heel erg mee, maar dat mag je zo zelf beoordelen want in deze review van de Scholl Velvet Smooth Express Pedi ga ik met de billen voeten bloot. Nog even terug naar de pedicure; ik hou er van om gepamperd te worden, maar de pedicure daar heb ik altijd wat moeite mee omdat mijn voeten enorm kietelgevoelig zijn. Ik testte dan ook met veel plezier de Scholl Velvet Smooth Express Pedi uit. Gaat dit apparaat de pedicure vervangen? Ik ga het je vertellen! Lees je mee?

Wat is de Scholl Velvet Smooth Express Pedi en wat belooft het?

Scholl Velvet Smooth Express Pedi apparaatHet is een apparaat met een ronddraaiende vijl oftewel een grove microroller met daarop diamantkristallen die in een handomdraai je eelt wegvijlen. Het apparaat ligt makkelijk in de hand, en is heel eenvoudig te gebruiken; met een klein beetje druk maak je er regelmatige bewegingen mee over je eelt/harde huid en je huid wordt weer voelbaar zacht en glad. Het kost geen moeite, je moet het apparaat alleen niet te lang op dezelfde plek houden en oppassen met lange haren en dergelijken. Na de behandeling smeer je je voeten in met crème en ze zijn weer toonbaar!

Klopt dat?

Scholl Velvet Smooth Express Pedi voor & naEn hoe! Het apparaat ligt prima in de hand en je eelt/harde huid is binnen mum van tijd verdwenen. Ik was echt nog geen vijf minuten bezig en het zag er al weer helemaal prima uit.

Laten we de foto hierboven even bekijken. Ik heb op op mijn voeten op drie plekken eelt. Hoe lelijk! Maar goed, zoals ik al zei, je haalt de Scholl Velvet Smooth Express Pedi erover en het verdwijnt als sneeuw voor de zon. Het is wel handig om er even een krant of handdoekje onder te leggen anders lijkt het letterlijk alsof je vloer vol ligt met sneeuw want de eelt transformeert in wit stof.

Na de behandeling smeer je je voeten in met voetencrème en je hebt weer beeldige voetjes. Reuze handig!

Na het gebruik, klop je het apparaat nog even af en haal je er een vochtig doekje overheen. Afhankelijk van hoeveel eelt je hebt, kun je er 8 tot 9 keer mee doen. Daarna kun je de roller vervangen.

scholl velvet smooth express pedi voeten

Voordelen:

  • Eenvoudig in gebruik.
  • Ligt makkelijk in de hand.
  • Doet wat ‘ie belooft.
  • Het werkt veel makkelijker, sneller en moeitelozer dan een gewone vijl.
  • Bij elke drogist verkrijgbaar en soms zelfs in de supermarkt.
  • In twee kleuren verkrijgbaar: blauw en roze.

Nadelen: 

  • Mag niet gebruikt worden door mensen met diabetes, maar dan is het sowieso handiger dat je naar een medische pedicure gaat.
  • Het apparaat is niet goedkoop, vanaf €29,99 voor het apparaat en vanaf €12,50 voor de navullingen (afhankelijk van waar je hem koopt). Dit is wel een subjectief minpunt want bij de pedicure betaal je minstens €30,- per keer.

Conclusie:

Ik ben er absoluut heel enthousiast over. Het werkt echt veel fijner dan een gewone vijl en ik vind het zelfs fijner dan de pedicure. Je bent zo klaar en je kunt je voeten lekker makkelijk zelf bij houden.

Of het de pedicure vervangt? Niet helemaal, maar dat heeft er meer mee te maken dat ik het fijn vindt als die mijn teennagels verzorgt, want het knippen en vijlen daarvan vind ik altijd zo’n monnikenwerk! Dat laat ik liever over aan de pedicure. Maar het vijlen van mijn eelt dat doe ik voortaan lekker zelf met de Scholl Velvet Smooth Express Pedi!

Verzorg jij je voeten zelf of laat je het doen? Heb je de Scholl Velvet Smooth Express Pedi al geprobeerd of ben je er benieuwd naar? 

Fijne dag vandaag!

Liefs,
Karen

* Ik heb dit product ontvangen om te reviewen.

♥  Facebook, Instagram & Bloglovin’ ♥

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.