TOP
etos concealer & correctors
Beauty

Etos Concealer & Correctors (zeg maar dag tegen wallen, onzuiverheden en vlekjes)

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Naar sommige dingen ben ik echt nieuwsgierig. De concealers en correctors van Etos bijvoorbeeld. Alleen al omdat de verpakking een mooie dupe is van een van mijn all time favorites de Touche Eclat van Saint Laurent. Die Touche Eclat is fantastisch, maar helaas heeft ‘ie ook een fantastische prijs. Dus als de Etos Concealer & Correctors nou net zo goed hun werk doen als die mooie verpakking uitstraalt, dan zou dat natuurlijk fijn zijn. Alleen al voor mijn portemonnee. Ik kan je alvast vertellen dat het effect me enorm verbaasd heeft. En dat was dan positief. Ik vertel je er meer over en laat je het effect zien mét ‘mooie’ blote billen gezicht foto’s…

Etos Concealer & Correctors

etos concealer & correctors 2

Allereerst… ik kreeg 3 items opgestuurd: Een brightening concealer in de kleur butter, een corrector bye bye dark spots en een corrector hello freshness.

Etos Corrector Bye Bye Dark spots

etos corrector bye bye dark spots

Allereerst de corrector bye bye dark spots. Reuze handig als je net als ik last hebt van pigmentvlekjes en wallen. In deze review heb ik de corrector gebruikt voor een pigmentvlek die ik op de zijkant van mijn gezicht heb zitten. Deze is bedoeld om de kleur blauw te verbergen, en is dus ook bedoeld voor wallen en pigmentvlekken.

Etos Brightening Concealer

etos brightening concealer

Als tweede product testte ik de brightening concealer. Deze camoufleert oneffenheden op je huid en donkere vlekken en wallen onder je ogen. Daarvoor heb ik ‘m deze review ook gebruikt; om de wallen onder mijn ogen te maskeren.

Etos Corrector Hello Freshness

etos corrector hello freshness

Deze paarse corrector corrigeert de kleur geel en geeft een vale en vermoeide huid weer een frisse en gezonde glow. Ik heb ‘m aangebracht op mijn wangen en kin.

etos concealer & correctors swatches

En nog even de swatches van de drie producten op een rij. De bovenste lijn is die van corrector hello freshness, in het midden zie je de corrector bye bye dark spots en onderaan de brightness concealer. Alle drie de producten breng je op met een geïntegreerd kwastje. Je drukt twee keer op de achterkant en dan heb je genoeg om aan te brengen. Dat werkt heel prettig en zo verspil je niet te veel of te weinig product.

Voor en na foto’s

etos concealer & correctors voor en na full face

Maar goed.. je bent natuurlijk hartstikke benieuwd naar het resultaat. Allereerst een paar opmerkingen: Ik kwam net terug van vakantie en was wat bruiner dan normaal. Bovendien heb ik dan ook meer sproeten. Daarnaast heb ik vrij veel rood in mijn huid en hoewel die corrector er wel is, om rood te corrigeren (dat is de groene variant), had ik die nou net niet gekregen.

Maar hé hallo… wat een effect hè? Zoals ik al vertelde heb ik de brightness concealer gebruikt voor de wallen onder mijn ogen. Nou en die zijn dus best wel weg. De hello freshness corrector bracht ik aan op mijn wangen en kin en die haalt dus blijkbaar ook het rood uit je huid. Bovendien doet ‘ie wat ‘ie belooft, het geeft een healthy glow.

etos concealer & correctors pigmentvlek

Maa waar ik het meest benieuwd naar was, was of mijn pigmentvlek ook zou verdwijnen. Zoals je ziet heb ik behoorlijk wat vlekjes op mijn gezicht, maar een daarvan is een vrij grote pigmentvlek. De rest zijn moedervlekken en sproeten. Met die laatsten kan ik leven, maar de pigmentvlek zie ik liever gaan dan komen. Helaas heb ik ‘m al diverse keren verzocht om te vertrekken, maar is ‘ie nog al oostindisch doof. Eigenlijk moet ik ‘m een keer weg laten laseren, maar tot die tijd ben ik erg benieuwd naar producten die kunnen helpen ‘m niet zo te laten opvallen.

De corrector bye bye dark spots verbergt ‘m niet helemaal, maar is wel aardig op weg. Ik vind het resultaat absoluut goed, want er zijn maar weinig producten die ‘m echt verbergen. Zelfs de luxe concealers doen dat vaak niet.

Conclusie:

etos concealer & correctors voorkant

Al met al vind ik dat de producten een mooi resultaat geven. Zoals je ziet op deze foto, heb ik nog veel rood op mijn borst/decolleté, maar in mijn gezicht is het bijna weg. De wallen zijn verdwenen en ik zie waarempel een mooie gezonde glow op mijn gezicht getoverd. Vooral de concealer en dark spots corrector zou ik zo zelf weer kopen. Als ik een nadeel moet noemen, is het dat het puntje van de concealer vrij snel opdroogde. Het is dus wel handig om de producten vaker achter elkaar gebruiken. Ook wat betreft de houdbaarheid natuurlijk.

De concealer is verkrijgbaar in 5 kleuren en kost €4,99. De correctors zijn verkrijgbaar in drie kleuren: groen om rood te corrigeren, paars om geel te corrigeren en peach om blauw te corrigeren. Deze kosten net als de concealer ook €4,99.

Alle producten zijn te koop in de Etos winkels of in de webshop van Albert Heijn.

Gebruik jij ook concealers of correctors? Waarvoor heb je ze nodig (voor welk ‘probleem’)? En zouden deze producten iets voor jou zijn? Ik ben benieuwd!

Fijne dag vandaag!

Liefs,
Karen

* Deze review bevat producten die ik heb opgestuurd gekregen.

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

13 COMMENTS
 • Sharon
  2 jaar ago

  Wat fijn dat deze zo goed werkt! Doe je er daarna niets overheen zoals foundation of misschien een bronzing poeder? Of ik zeg iets heel geks hoor Haha maar ik gebruik dit nooit en wel benieuwd eigenlijk 🙂

  • Karen
   2 jaar ago
   AUTHOR

   Nee hoor geen rare vraag. Ik gebruik inderdaad wat cc cream of bb cream erover heen. Zodat het geheel wat egaler wordt. In de zomer gebruik ik eigenlijk geen bronzing powder.

 • Sonja
  2 jaar ago

  Dat ziet er heel goed uit Karen! Mag ik zeggen dat ik die pigmentvlek juist erbij vind horen. Het stoort mij niet eens.
  Wallen zijn mijn grootste stoornis… ik wil die ook naar de maan bonjouren!

  • Karen
   2 jaar ago
   AUTHOR

   Die pigmentvlek vind ik zelf dus heel vervelend. Die moedervlekken kan ik wel mee leven, maar die vlek niet 🙁

 • Milou
  2 jaar ago

  Oh ik ben vooral benieuwd naar de dark spot variant! Zou fijn zijn die wallen eens fatsoenlijk weg te kunnen werken weer haha.

  • Karen
   2 jaar ago
   AUTHOR

   Dan kun je de brightening concealer dus ook gebruiken. Top duo 🙂

 • Claudia
  2 jaar ago

  Ik gebruik de Wake-up effect concealer van Catrice voor de donkere kringen onder mijn ogen, daar doe ik ook mijn neusbruggen mee en de huid rondom mijn lippen (ooit eens ergens gelezen dat dat een opfrissend effect heeft). Daarnaast gebruik ik een gewone concealer vergelijkbaar met de bye bye dark spots van Etos, denk ik. Beiden werken perfect! Ik zie er daarmee uit alsof ik een nacht van 12 uur heb gemaakt en volledig bijgeslapen ben ;).

  • Karen
   2 jaar ago
   AUTHOR

   Dat vertelde je volgens mij op Instagram! Dank voor de tip. Ga ik ook eens naar kijken 🙂

   • Claudia
    2 jaar ago

    Ja klopt, dat was ik ook ja ☺️. Die van Etos ga ik ook zeker een keer proberen: voor het geld hoef je die niet te laten liggen ?

 • Romy
  2 jaar ago

  Ik heb die brightness concealer zelf ooit gekocht en ben ‘m blijven kopen. Echt aangenaam verrast! Maar ja, dankzij jou wil ik die anderen nu ook…

  • Karen
   2 jaar ago
   AUTHOR

   Oh wat leuk om te horen! Zie je… echt een top product!

 • Annette
  2 jaar ago

  Heel tof deze, ik heb de ‘zilveren’ variant ook al 2x gehad die is echt supergoed.

  • Karen
   2 jaar ago
   AUTHOR

   We kunnen samen met Romy een fanclub oprichten 😉

Wil je meepraten?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.