TOP
review beauty pillow
Beauty

Review: Beauty Pillow

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Heb je wel eens van een Beauty Pillow gehoord? Nee? Ik tot een paar maanden geleden ook niet. Maar ik was op zoek naar een satijnen kussensloop en vond via bol.com Beauty Pillow dat ik maar meteen besteld heb. Beauty Pillow is dus een satijnen kussensloop waarmee je je als het ware mooi kan slapen. En wie wil zich nou niet mooi slapen? Mijn grootmoeder sliep altijd met zo’n sloop omdat haar haar daar minder van ging pluizen en beter in model bleef en dat leek mij (zeker) in de wintermaanden ook wel handig. Want dat doet Beauty Pillow onder andere; het voorkomt pluizend haar, maar het zorgt er ook voor de je minder slaapvouwen in je gezicht krijgt. Benieuwd of het wat voor je is? Ik ga je er alles over vertellen in deze Review: Beauty Pillow. Kijk en lees maar mee…

wat belooft beauty pillow Wat belooft Beauty Pillow en klopt dat?

Je kunt het op de foto hierboven lezen, maar voor de zekerheid hier ook even voluit met meteen mijn bevindingen eronder:
→ Slaapt verkoelend
⇒ Ja dat klopt! Het is heerlijk fris slapen op een Beauty Pillow. Bovendien voelt het heel luxe en lekker aan.

→ Voorkomt slaapvouwen in het gezicht
⇒ Dat klopt ook zeker. Je wordt zonder slaapvouwen in je gezicht wakker.

→ Verfijnt rimpeltjes en zorgt voor een zichtbaar stralende huid
⇒ Over de rimpeltjes kan ik niet echt mee praten, want daar heb ik er (gelukkig) nog echt heel weinig van. Omdat je geen slaapvouwen in je gezicht hebt bij het opstaan, ziet je gezicht er sowieso wel wat stralender en frisser uit.

→ Bestrijdt acné, puistjes en onzuiverheden
→ Is weldadig, ook voor een zeer gevoelige (hoofd)huid
⇒ Hier kan ik eigenlijk niks zinnigs over zeggen omdat ik geen last heb van acné en ook bijna nooit puistjes of onzuiverheden heb. Zelf zegt Beauty Pillow hier 2 dingen over:

 • door de glijdende werking van satijn wordt een onrustige huid die gevoelig is voor ontstekingen gekalmeerd en hersteld terwijl katoen door wrijving de huid opruwt en zelfs kan openhalen.
 • witte satijnen kussenslopen hebben door het ontbreken van kleurstof een helende werking op probleemhuid met acné en ontstekingen.

Over punt 2 kan ik niets zeggen, maar punt 1 klinkt me heel logisch in de oren. De stof voelt rustiger aan, en veroorzaakt minder vouwen wat voor de huid vanzelfsprekend beter zal zijn. Op zich weet ik wel dat veel cosmetische artsen na ingrepen adviseren op satijn te slapen en dat doen ze natuurlijk niet voor niets.

→ Zorgt voor makkelijk doorkambaar en glanzend haar
→ Voorkomt gespleten haarpunten en pluis
→ Het haar wordt minder snel vet en blijft beter in model
⇒ Je haar wordt echt minder pluizig en blijft dus ook zeker beter in model. Dat had mijn omaatje goed gezien.

→ Behoud van haar- en wimperextensions
→ Mooier resultaat van PMU-behandelingen
⇒ Kan ik je helaas niets over vertellen.

→ Intensievere werking van huid- en haarproducten
⇒ Zelf zegt Beauty Pillow hierover dat de producten niet verdwijnen in het kussensloop. Ik heb echt geen idee of dat echt zo is.

→ Is een anti-allergeen tegen huisstofmijt en pollen
⇒ Volgens Beauty Pillow kunnen huistofmijt en pollen zich niet nestelen in de fijn geweven structuur van satijn. Ik heb niet met een vergrootglas gecheckt of dat echt klopt ;).

hoe ziet het beauty pillow er uit?Voordelen:

√ Het voelt heerlijk luxe en fris aan.
√ Je haar pluist veel minder en blijft beter in model dus dat scheelt weer frustratie en bad hair days.
√ Als je wakker wordt heb je veel minder vouwen en slaaprimpels in je gezicht. Ook dat scheelt frustratie want wat doen die ondingen er soms lang over om weer weg te trekken!
√ Je gezicht ziet er stralender en frisser uit.
√ Beauty Pillow is lekker groot waardoor hij om veel verschillende formaten kussen heen past.
√ Het is verkrijgbaar in 12 kleuren.
√ Als je een Beauty Pillow koopt steun je Stichting African Child Foundation, een stichting die zich inzet voor kansarme kinderen in Afrika.

Nadelen:

Op de verpakking lees je van alles over een satijnen kussensloop, maar eigenlijk is het niet van satijn. Het is van polyester satin en ik heb online even goed gezocht, maar polyester is niet hetzelfde als satijn. De structuur van satijn is nog verfijnder, dus dat is wel een beetje jammer. Edit 20/2: Satijn is een weeftechniek en geen stof. Satijn kan dus wel degelijk van polyester zijn. Beauty Pillow gebruikt een goede kwaliteit polyester satijn en dit slijt bijvoorbeeld veel minder snel dan zijde.
√ Beauty Pillow is niet overal verkrijgbaar, maar op de site kun je het dichtstbijzijnde verkoopadres vinden en online is het kussensloop wel via veel verschillende webshops te koop.

beauty pillowConclusie:

Al met al ben ik heel blij met mijn aankoop en ik kan je een Beauty Pillow echt zeker aanraden!

Een Beauty Pillow kun je kopen vanaf €22,95 bij o.a. Bol.com.

Voor meer informatie kun je kijken op:

www.beautypillow.nl of www.slaapjemooi.nl.

Uitgelichte foto: beauty.pillow.nl

Kende jij Beauty Pillow al? Lijkt het je wat?

Facebook, Instagram & Bloglovin’ ♥

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in Zandvoort / getrouwd met Mark / mama van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / kat Bada Bing / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

12 COMMENTS
 • Kim
  1 jaar ago

  Vind het geen aanrader. Goedkope uitstraling en zweterig. Zie ook geen resultaat. Heb echt spijt van deze aankoop.

 • Linda
  3 jaar ago

  Ik heb ze ook getest, maar vind t niets: de sloop voelt plakkerig en zweterig aan, niet fijn.

 • Sss
  3 jaar ago

  Super handig dit. Ik heb huisstofmijt allergie en begin te jeuken in me gezicht als in bed lig. Mijn puistjes die af en toe verschijnen zijn altijd op 1 wang van mij. Mijn ” slaap” wang. Dus ik ga het zeker proberen. Maar 25 euro is me veels te duur. Ik heb dit voor 4-5 euro gevonden op aliexpress. Satijn is satijn. Satijn kan goed zijn, maar deze reclame trucjes zijn insluipers. Dus alle satijn kunnen deze belovingen waarmaken. Ik ga hem kopen. Super handig en overzichtelijk review. I Like it. Dank je <3

 • Lily
  3 jaar ago

  zijden kussensloop
  *** verwijderd door moderatie

  • Karen
   3 jaar ago
   AUTHOR

   Beste Lily, als je wilt adverteren op Dejlig, dan kan dat. Je kunt me mailen op info@dejlig.nl

 • Diana
  4 jaar ago

  Het slaapt super , ook als je erg zweet blijft koel ! Te koop bij alle YES salons in Nederland !!

 • Ik was hier ook nieuwsgierig naar. Jammer dat het toch geen echt Satijn blijkt te zijn. Wellicht ga ik het toch eens proberen want die slaapkreukels dat duurt tegenwoordig uren voor die weer een beetje toonbaar zijn hahaha (al probeer ik al meer op mijn rug te slapen ook).

  • Karen
   4 jaar ago
   AUTHOR

   Ja erg is dat hè? Ik had er ook zo’n last van.

 • Kiss & Make-up
  4 jaar ago

  Ik heb op het punt gestaan dit kussen te kopen, maar toen zag ik dus ook dat het geen ECHT satijn was…

  • Karen
   4 jaar ago
   AUTHOR

   Zie de reactie hierboven. Het is het kopen wel echt waard.

 • Juliet
  4 jaar ago

  Ziet er heel goed uit, was hier al een tijdje benieuwd naar dus leuk dat ik deze revieuw tegen kom! Vraag me alleen af of het soort satijn geen invloed heeft op de werking, vind het namelijk een hoop geld! Liefs

  • Karen
   4 jaar ago
   AUTHOR

   Het is altijd nog beter dan gewoon katoen en echt satijn is lastig te vinden. Bovendien schijnt echt satijn weer heel snel te slijten en veel duurder te zijn, dus ergens begrijp ik het wel.

Wil je meepraten?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.