TOP
ray-ban Erika zonnebril
Fashion

New In: Ray-Ban Erika Zonnebril

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Als ik naar mijn zonnebrillen collectie kijk, ben ik de laatste jaren best merkvast. Mijn favoriete merken zijn toch wel echt Ray-Ban zonnebrillen of modellen van Tom Ford. Ze hebben wel één ding gemeen; ze zijn allemaal zwart of (schildpad) bruin. Dus toen ik een nieuwe zonnebril mocht bestellen bij Sunglasses Shop, had ik voor mezelf één eis; mijn nieuwe sunny moest een andere kleur hebben. Ik koos een klassiek model van Ray-Ban; de Erika in de kleur lilac en ik vind mijn missie geslaagd. Jij ook? Kijk je mee?

ray-ban zonnebrillen sunglasses shopNadat ik de bril besteld had bij Sunglasses Shop, werd hij twee dagen later keurig bezorgd. Alle accessoires die bij een zonnebril horen te zitten, zoals een poetsdoekje en een brillenkoker, zaten erbij.

ray-ban zonnebril erika lilacIk ben een beetje verliefd op deze kleur. Volgens mij staat ‘ie prima bij mijn huidtint, vind je niet? En ik vind het een fijne kleur, omdat ‘ie overal bij past. Het staat mooi bij zwart, maar is ook prima te combineren met bruinachtige kleuren, pastel of juist harde tinten. Bovendien vind ik de vorm heel mooi. Heel tijdloos en heel chique.

ray-ban erika zonnebril sunglasses shopOok van de zijkant is dit model van Ray-Ban heel elegant. Het mag eigenlijk niet omdat je de bril dan uitrekt, maar dit is ook een fijn model om in je haar te zetten.

ray-ban erika zonnebrillenZonnebril: Ray-Ban Erika ◊ Truitje: Zara ◊ Lipstick: Hema Soft Matt Lip Balm 08 ◊ Nagellak: Essie Style Hunter 

Omdat ik nog al een rond hoofd heb en niet al te groot, staan niet alle zonnebrillen mij even goed. Dit model vind ik bij mijn ronde gezicht heel goed staan, maar het staat je vast ook goed als je een hele andere vorm gezicht hebt, want het is gewoon een hele ongecompliceerde bril.

Ik twijfel nu zelfs of ik de bril niet ook in een andere kleur ga aanschaffen, want ik vind de rode, de zwarte velvet en de blauwe ook echt te leuk!

Ray-Ban zonnebrillen (en heel veel andere merken) kun je bestellen via Sunglasses Shop. Dit Erika model is verkrijgbaar vanaf €106,- (afhankelijk van de kleur).

Wat vind jij van deze Ray-Ban Erika zonnebril? Welke kleur had jij uit gekozen?

Fijne dag vandaag!

Liefs,
Karen

* Dit artikel is geschreven in samenwerking met Sunglasses Shop.

♥  Facebook, Instagram & Bloglovin’ ♥

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.