TOP
rare berichten uit de locale facebook verkoopgroep
Lifestyle

10 rare berichten uit de locale Facebook verkoopgroep

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Als je me volgt op Twitter, dan weet je dat ik regelmatig rare berichten uit de locale Facebook verkoopgroep deel met de hashtag #indelocalefacebookverkoopgroep. Vandaag zet ik een aantal van die berichten op een rij. Van hele enge lampen tot drugs op de achtergrond (bedankt Jessica), je ziet het in dit overzicht! 

10 rare berichten uit de locale Facebook verkoopgroep

Gediplomeerd pedicure

rare berichten in de locale facebook verkoopgroep pedicure

Een gediplomeerd pedicure voor babyvoeten. Want die hebben zo veel last van eelt. Toen iemand er naar vroeg vertelde de gediplomeerde pedicure overigens dat ze geen pedicures aan baby’s gaf. Oh nee joh? Er zat een gedachte achter de foto’s. Baby’s hebben namelijk nog van die heerlijke zachte voeten.

Dwangbuis

rare berichten uit de locale Facebook verkoopgroep dwangbuis

Deze was natuurlijk een grapje. Hoop ik dan maar.

Spannend pakje

rare berichten uit de locale Facebook verkoopgroep spannend pakje

Nieuw zonder kaartje. Of te wel… nog nooit gedragen. Ook dat hoop ik dan maar. Lijkt me trouwens best fris op de fiets… zo’n broek.

In hele goede staat

rare berichten uit de locale Facebook verkoopgroep in hele goede staat

Hip laarsjes. In hele goede staat staat erbij. Ik weet niet hoor. Maar ik vind ze er tamelijk afgedragen uitzien, maar dat kan aan mij liggen.

OOK LEUK OM TE LEZEN >>> De 10 raarste berichten die ik in Facebook mama groepen voorbij zag komen

Nog goed te gebruiken

rare berichten uit de locale Facebook verkoopgroep koffer

In dezelfde categorie deze rolkoffer. Er mist wel een wiel, maar hij is nog goed te gebruiken. Om je spullen in te stoppen en als je fan bent van koffers sjouwen dan. Een koffer met drie wielen loopt namelijk niet zo prettig. En ik kan het weten, want ik verloor onderweg naar Zwitserland met de trein mijn wiel tijdens een overstap. Moest ik vervolgens al tillend met een veel te zware koffer over het station rennen. Mijn aansluitende trein stond natuurlijk een perron of 5 verder te wachten en als ik die zou missen, zou ik uren moeten wachten. Heeft me een jaar van mijn leven gekost, die koffer met dat missende wiel.

Play mobiel

rare berichten uit de locale Facebook verkoopgroep playmobil

60 euro, maar je mag ook bieden op dat Play Mobiel. Duidelijke foto ook. Dat je precies weet waarop je dan biedt.

Doet het prima

rare berichten uit de locale Facebook verkoopgroep iphone

Het scherm is stuk en hij is krom. Maar hij doet het prima. Als je van scherven in je vingertoppen houdt dan. 150 euro of je iPad moet je er voor over hebben. En er valt niet te onderhandelen. Lijkt me een prima deal.

Paard broek

rare berichten uit de locale Facebook verkoopgroep paard broek

Superleuke broek. Die paard broek. Voor 5 euro is ‘ie van jou. En van je paard.

Elfen lamp

rare berichten uit de locale Facebook verkoopgroep mooie lamp

May I present de meest freaking lamp ever… Ik denk dat ik nooit meer een oog dicht zou doen met deze lamp in mijn huis. ‘Doe een leuk bod’. Nou weet je wat. Jij geeft mij 25 euro en dan dump ik ‘m voor je bij het grof vuil. Wat dacht je daarvan?

Nagelstyliste

rare berichten uit de locale Facebook verkoopgroep nagels

Deze kreeg ik door van mijn leuke collega Jessica. Als je op Twitter zit, volg haar. Ze is echt een van mijn favorieten uit mijn timeline. Maar deze foto stond dus bij Jessica in de Facebook verkoopgroep. ‘Stuur maar een pb als er intresse is’. Ze kan heel goed nagels zetten. En waarschijnlijk ook jointjes rollen. Wel knap met die nagels. Ik zou het niet kunnen.

Tot zo ver de eerste editie van 10 rare berichten uit de locale Facebook verkoopgroep. Heb jij ook een leuk bericht gevonden? Stuur ‘m dan zeker naar me door, of tag me op Twitter op Instagram. Of gebruik de hashtag #indelocalefacebookverkoopgroep. Wie weet zie je jouw bericht hier dan ook voorbij komen!

Welke van de bovenstaande vond jij het grappigst of vreemdst? Ik ben benieuwd!

Fijne dag vandaag!

Liefs,
Karen

Uitgelichte foto phototo via Shutterstock.

 FacebookInstagram & Bloglovin’ ♥

 

 

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.