TOP
purelime sportbh van womoda.nl
Fashion Health

PureLime SportBH van Womoda.nl + Winactie

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Een van de irritantste dingen die je tijdens het sporten als vrouw (met borsten) kunt ervaren, is toch wel een slecht zittende (sport)bh. Een slecht zittende bh is sowieso vervelend, maar tijdens het sporten helemaal! Knellende bandjes, borsten die alle kanten op vliegen, pijn in je borsten, waarschijnlijk zitten er nu wel wat vrouwen achter hun scherm ‘ja’ te knikken, want herkenbaar. Zoals je weet, ben ik de laatste tijd behoorlijk aan het sporten geslagen, dus ik was dan ook heel blij dat Womoda.nl mij mailde of ik een sportbh wilde uitproberen. Het toeval wilde, dat ik er net een nodig had. Dus ja, dat wilde ik wel. Vandaag lees je hier de review van de PureLime SportBH van Womoda.nl en het mooie is, dat je er zelf ook een kunt winnen. Benieuwd hoe de PureLime bh bevalt en hoe je er zelf kans op maakt? Ik ga het je vertellen. Kijk en lees je mee?

purelime sportbh womoda.nl bh

Ik ga het je maar eerlijk vertellen, bovenstaande foto vind ik het allerengste dat ik ooit op mijn blog gedaan heb. Terwijl die bh meer bedekt dan een doorsnee bikini, ik vind het opeens behoorlijk bloot. Toch plaats ik deze foto, want a) gelukkig ben ik weer veel aan het sporten en b) ik wilde de pasvorm goed laten zien.

Zoals je ziet heb ik een grote cup. Sommige mensen zouden zeggen: ‘je bent gezegend met een grote cup’, maar zo ervaar ik dat zelf niet. Ik had best een cupje (of wat cupjes) minder gewild. Dat komt onder andere door het gegeven dat ik het best lastig vind een goed zittende bh te kopen. Mijn hart maakte dan ook een vreugdesprongetje dat de sportbh van PureLime prima zat.

Maar ik had eigenlijk ook niet anders verwacht, want daar staat deze bh om bekend. Deze sportbh’s geven namelijk tot 80% ondersteuning (normale bh’s tot 35%). Toch weet je het maar nooit van te voren.

purelime sportbh womoda.nl met top

In tegenstelling tot andere sportbh’s heeft deze Purelime Moulded Cup Sportbh beugels en cups. Nou zijn het niet van die enorme stroeve beugels die normale bh’s hebben, maar het zijn een soort flexibele beugels. Ze buigen dus beter mee met je beweging en voelen niet vervelend aan tijdens het sporten. Ze zitten niet in de weg.

Verder heeft de bh voorgevormde cups, maar deze zijn van een zacht materiaal. Het zijn geen harde cups. Sowieso is het materiaal van de bh erg fijn. Het voelt als neopreen, het ademt en zweet wordt geabsorbeerd. De straps van de bh zijn heel breed waardoor ze veel steun geven. En wat ik vooral heel fijn vind, is dat je de bandjes aan de achterkant ook aan elkaar kan klikken, waardoor je een soort kruis op je rug krijgt en de bh nog meer steun geeft dan normaal.

purelime sportbh van womoda.nl in de sportschool

Ik heb de bh geprobeerd tijdens yoga, tijdens een personal training sessie in de sportschool en ik had hem aan met hardlopen. Met yoga neem je nog wel eens rare poses aan, waardoor een goede bh die je borsten op hun plek houdt, behoorlijk essentieel is. In de sportschool tijdens het fitnessen maak je weer vaker springbewegingen, en daarvoor is het natuurlijk ook belangrijk dat je borsten niet te veel mee bewegen. De PureLime sportbh zat tijdens alle sessies uitstekend, ondersteunt mijn boobs op de juiste manier, zorgt dat ze op hun plek blijven en niet te veel meebewegen. Al met al, ben ik dus hartstikke blij met de bh. Als ik een klein minpuntje moet noemen is dat de beugels soms een klein beetje naar voren gaan staan, waardoor je een klein geultje krijgt dat zichtbaar is door je shirt heen. Je voet het verder niet (vervelend) zitten en je kunt het vrij makkelijk weer terugduwen, maar dat is dus het enige nadeel. Ik denk overigens dat dit ook met de vorm van mijn eigen borsten te maken heeft en dat een ander dit niet zo zal ervaren. Een bh zonder beugels heeft dit natuurlijk niet, maar ik moet wel zeggen dat ik de beugels verder ontzettend prettig ervaar en ook juist het idee heb dat die voor meer stevigheid en ondersteuning zorgen.

Absoluut een aanrader dus, de PureLime Sportbh.

En het beste nieuws is dat je zelf ook kans maakt op de sportbh van PureLime ter waarde van €49,95. Hij is verkrijgbaar in drie kleuren (wit, zwart en roze) en vanaf een cup A t/m cup E.

Wat moet je doen om kans te maken op de Purelime Moulded Cup Sportbh?

  1. Je vertelt in een reactie onder dit artikel waarom jij deze bh wilt winnen. Ik vind het persoonlijk altijd leuk om positieve verhalen te lezen en geen verdrietige motivaties (het is maar een tip).
  2. Je gaat via deze link naar de Womoda Facebookpagina en liket de pagina: klik hier
  3. Je volgt Dejlig op Facebook, Instagram of Bloglovin‘.
  4. Je meldt in dezelfde reactie dat je de Facebookpagina hebt geliket en via welke kanaal je Dejlig volgt.
  5. Het is niet verplicht, maar het zou natuurlijk wel leuk zijn als je deze actie zelf ook deelt met je netwerk.

Op maandag 19 oktober (2015) kun je in de Dejlig Diary lezen wie de gelukkige winnaar is geworden.

Twee kleine kanttekeningen: Je moet natuurlijk wel in Nederland of België wonen om mee te doen en over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Wil jij deze PureLime sportbh winnen? Dan wens ik je veel succes! Ik ben benieuwd naar je reactie.

Fijne dag vandaag!

Liefs,
Karen

* Dit artikel is geschreven in samenwerking met Womoda.nl en bevat een artikel dat ik heb opgestuurd gekregen. Dit beïnvloedt echter niet mijn mening over het product. Lees ook mijn disclaimer.

♥  Facebook, Instagram & Bloglovin’ ♥

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.