TOP
purelime sportbh van womoda.nl
Fashion Health

PureLime SportBH van Womoda.nl + Winactie

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Een van de irritantste dingen die je tijdens het sporten als vrouw (met borsten) kunt ervaren, is toch wel een slecht zittende (sport)bh. Een slecht zittende bh is sowieso vervelend, maar tijdens het sporten helemaal! Knellende bandjes, borsten die alle kanten op vliegen, pijn in je borsten, waarschijnlijk zitten er nu wel wat vrouwen achter hun scherm ‘ja’ te knikken, want herkenbaar. Zoals je weet, ben ik de laatste tijd behoorlijk aan het sporten geslagen, dus ik was dan ook heel blij dat Womoda.nl mij mailde of ik een sportbh wilde uitproberen. Het toeval wilde, dat ik er net een nodig had. Dus ja, dat wilde ik wel. Vandaag lees je hier de review van de PureLime SportBH van Womoda.nl en het mooie is, dat je er zelf ook een kunt winnen. Benieuwd hoe de PureLime bh bevalt en hoe je er zelf kans op maakt? Ik ga het je vertellen. Kijk en lees je mee?

purelime sportbh womoda.nl bh

Ik ga het je maar eerlijk vertellen, bovenstaande foto vind ik het allerengste dat ik ooit op mijn blog gedaan heb. Terwijl die bh meer bedekt dan een doorsnee bikini, ik vind het opeens behoorlijk bloot. Toch plaats ik deze foto, want a) gelukkig ben ik weer veel aan het sporten en b) ik wilde de pasvorm goed laten zien.

Zoals je ziet heb ik een grote cup. Sommige mensen zouden zeggen: ‘je bent gezegend met een grote cup’, maar zo ervaar ik dat zelf niet. Ik had best een cupje (of wat cupjes) minder gewild. Dat komt onder andere door het gegeven dat ik het best lastig vind een goed zittende bh te kopen. Mijn hart maakte dan ook een vreugdesprongetje dat de sportbh van PureLime prima zat.

Maar ik had eigenlijk ook niet anders verwacht, want daar staat deze bh om bekend. Deze sportbh’s geven namelijk tot 80% ondersteuning (normale bh’s tot 35%). Toch weet je het maar nooit van te voren.

purelime sportbh womoda.nl met top

In tegenstelling tot andere sportbh’s heeft deze Purelime Moulded Cup Sportbh beugels en cups. Nou zijn het niet van die enorme stroeve beugels die normale bh’s hebben, maar het zijn een soort flexibele beugels. Ze buigen dus beter mee met je beweging en voelen niet vervelend aan tijdens het sporten. Ze zitten niet in de weg.

Verder heeft de bh voorgevormde cups, maar deze zijn van een zacht materiaal. Het zijn geen harde cups. Sowieso is het materiaal van de bh erg fijn. Het voelt als neopreen, het ademt en zweet wordt geabsorbeerd. De straps van de bh zijn heel breed waardoor ze veel steun geven. En wat ik vooral heel fijn vind, is dat je de bandjes aan de achterkant ook aan elkaar kan klikken, waardoor je een soort kruis op je rug krijgt en de bh nog meer steun geeft dan normaal.

purelime sportbh van womoda.nl in de sportschool

Ik heb de bh geprobeerd tijdens yoga, tijdens een personal training sessie in de sportschool en ik had hem aan met hardlopen. Met yoga neem je nog wel eens rare poses aan, waardoor een goede bh die je borsten op hun plek houdt, behoorlijk essentieel is. In de sportschool tijdens het fitnessen maak je weer vaker springbewegingen, en daarvoor is het natuurlijk ook belangrijk dat je borsten niet te veel mee bewegen. De PureLime sportbh zat tijdens alle sessies uitstekend, ondersteunt mijn boobs op de juiste manier, zorgt dat ze op hun plek blijven en niet te veel meebewegen. Al met al, ben ik dus hartstikke blij met de bh. Als ik een klein minpuntje moet noemen is dat de beugels soms een klein beetje naar voren gaan staan, waardoor je een klein geultje krijgt dat zichtbaar is door je shirt heen. Je voet het verder niet (vervelend) zitten en je kunt het vrij makkelijk weer terugduwen, maar dat is dus het enige nadeel. Ik denk overigens dat dit ook met de vorm van mijn eigen borsten te maken heeft en dat een ander dit niet zo zal ervaren. Een bh zonder beugels heeft dit natuurlijk niet, maar ik moet wel zeggen dat ik de beugels verder ontzettend prettig ervaar en ook juist het idee heb dat die voor meer stevigheid en ondersteuning zorgen.

Absoluut een aanrader dus, de PureLime Sportbh.

En het beste nieuws is dat je zelf ook kans maakt op de sportbh van PureLime ter waarde van €49,95. Hij is verkrijgbaar in drie kleuren (wit, zwart en roze) en vanaf een cup A t/m cup E.

Wat moet je doen om kans te maken op de Purelime Moulded Cup Sportbh?

 1. Je vertelt in een reactie onder dit artikel waarom jij deze bh wilt winnen. Ik vind het persoonlijk altijd leuk om positieve verhalen te lezen en geen verdrietige motivaties (het is maar een tip).
 2. Je gaat via deze link naar de Womoda Facebookpagina en liket de pagina: klik hier
 3. Je volgt Dejlig op Facebook, Instagram of Bloglovin‘.
 4. Je meldt in dezelfde reactie dat je de Facebookpagina hebt geliket en via welke kanaal je Dejlig volgt.
 5. Het is niet verplicht, maar het zou natuurlijk wel leuk zijn als je deze actie zelf ook deelt met je netwerk.

Op maandag 19 oktober (2015) kun je in de Dejlig Diary lezen wie de gelukkige winnaar is geworden.

Twee kleine kanttekeningen: Je moet natuurlijk wel in Nederland of België wonen om mee te doen en over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Wil jij deze PureLime sportbh winnen? Dan wens ik je veel succes! Ik ben benieuwd naar je reactie.

Fijne dag vandaag!

Liefs,
Karen

* Dit artikel is geschreven in samenwerking met Womoda.nl en bevat een artikel dat ik heb opgestuurd gekregen. Dit beïnvloedt echter niet mijn mening over het product. Lees ook mijn disclaimer.

♥  Facebook, Instagram & Bloglovin’ ♥

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

24 COMMENTS
 • Evelien DV
  4 jaar ago

  Ik heb denk ik dezelfde maat als jij, dus bedankt voor de referentiefoto’s! Mijn motivatie om deze te winnen? Hoe leuk applaus ook is tijdens het sporten, ik wil het niet van mijn borsten horen. 🙂

  Ik volg je op Instagram en Bloglovin en heb de pagina van Womoda geliket.

 • Lisette Kleiweg
  4 jaar ago

  Superactie, ik doe mee! Ik volg en like jullie beide op Facebook en jou ook op Bloglovin .
  Ik hoop te winnen voor mijn nichtje, ze studeert nog en sport veel, een goede sportbeha is een supercadeau voor haar !

 • Godelieve
  4 jaar ago

  Ik vind het heel stoer en dapper van je dat je zo op de foto gaat op je blog en je ziet er heel goed uit!
  Dat wilde ik je even laten weten 🙂
  Ik ben al blij dat ik kleine stukjes kan lopen dus ik gun de sportBH aan iemand die hem goed kan gebruiken!

  • Karen
   4 jaar ago
   AUTHOR

   Ah wat lief van je Godelieve. Dank je.

 • Judith
  4 jaar ago

  Wow deze is super! Ik vind het ook altijd zo een drama die BHs, ze snijden zo in je schouders of geven je van dat dubbele tiet idee. Ziet er niet uit!

  • Karen
   4 jaar ago
   AUTHOR

   Oooh die dubbbele tiet. Zo irritant!

 • Esmeralda
  4 jaar ago

  Whaaa ik vind je echt stoer! Respect! Ik wil wel een gokje wagen dus ik doe mee. Je facebook pagina had mijn like al en op Bloglovin volg ik je ook al een tijdje. Ik ben pas weer begonnen met sporten dus zou goed uitkomen. Oja Womoda krijgt nu een like!

 • jeapiebel
  4 jaar ago

  Leuk winactie en zo te lezen lijkt het me ook een goede sportBH. Ik sport zelf ook graag. En heb ook altijd een goede BH nodig.

 • Anita te Gussinklo
  4 jaar ago

  Kan me voorstellen dat het best eng is, maar je mag er zeker zijn en nu geeft dit artikel een goed beeld over deze sport bh.
  Zelf heb ik een vrij kleine cup maar toch is een sport bh dan wel fijn.
  Vooral omdat het van zacht materiaal is en geen harde cups.
  Ik like Womoda op Facebook en volg Dejlig op Bloglovin & Facebook (ook geshared)

 • Cobi
  4 jaar ago

  Wauw! Sinds een half jaar weer aan het sporten, 20 kilo lichter maar nog steeds geen goede sportboek gevonden en dat wordt nu wel tijd.
  Ik volg je op facebook

 • Monique van Zutphen
  4 jaar ago

  Ik sport niet veel maar ben wel van plan dat meer te gaan doen. Ik bezit geen sportbh meer omdat ik al die slecht zittende irriterende dingen heb weggegooid en er nog niet toe gekomen ben een nieuwe te kopen. Met deze fantastische sportbh in E85 kan ik me direct gaan aanmelden om weer lekker te gaan sporten!

  • Monique van Zutphen
   4 jaar ago

   Ik volg Dejlig via Facebook!

 • Bianca
  4 jaar ago

  Wat een fantastische winactie. Ik volg via fb. Na een lastige periode heb ik voor mezelf gekozen. Ik probeer dagelijks naar de sportschool te gaan, waardoor ik (vanaf de zomervakantie) weer redelijk fit. Sporten is voor mij gelukkig geen straf. Zo’n 7 kg vetmassa kwijt en ook een omvangsmaat kleiner. Een goede sportbh is duur en daarom zou ik graag deze willen winnen.

 • Marloes
  4 jaar ago

  Ikke ikke ikke.. Ik sport best veel en ben ook niet minder bedeeld! Dus een goede sport BH zal zeker welcome zijn! Stoere foto. X

 • Desirée
  4 jaar ago

  Ok, als ze iets groter vallen waag ik toch een kansje. Ben bezig met mijn ‘roadtosizeperfect’ en door het afvallen ook echt wel toe aan een nieuwe sportBH zodat de meisjes niet overal heenvliegen tijdens het sporten. Alles gedaan en volg je overal en heb de winactie ook even gedeeld via Facebook 🙂

 • Annelies
  4 jaar ago

  Hoe graag ik ook mee doe aan je winactie, ik heb al een goede sport BH, en zo vaak sport ik niet. Dus ik gun hem iemand anders. Heel stoer van je dat je je zo ‘bloot’ geeft op de foto. Maar om even terug te komen op deze sportB BH, hij lijkt me wel fijn. Lekker stevig en zo te zien doet ‘ie wat hij moet doen. Kijk jou trouwens even stoer krachttraining doen dan. Ik vind het knap. Hoppa, doet ze even!

 • Nicole
  4 jaar ago

  Ik doe graag mee want heb ook nog een sportbh nodig.
  Echter weet ik niet of hij me zal passen.. Als ik vergelijk met jouw borsten denk ik van wel al heb ik doorgaans cup F ipv E.

 • Nicolien
  4 jaar ago

  Jammer dat ze niet tot mijn cupmaat gaan, ik zou graag mijn dames tijdens paardrijden wat steviger vastgesnoerd willen hebben. Het zijn nu twee stuiterballen die me bijna knock-out slaan 😉

  • Karen
   4 jaar ago
   AUTHOR

   Oooh dat ken ik! Ik heb zelf ook veel paardgereden. Ik weet niet welke cupmaat je hebt, maar ik heb soms een F, soms D, soms E en soms DD. Deze E zat me prima, dus ze vallen iets groter?

 • Desirée
  4 jaar ago

  Je ziet er goed uit, niks om voor te schamen! Ik wilde enthousiast mee doen, maar helaas gaan ze niet tot mijn cupmaat..

  • Karen
   4 jaar ago
   AUTHOR

   Als ik naar foto’s van mezelf kijk van een paar jaar terug wel hoor 😉 Maar het wordt het al beter. Mede dankzij jouw inspirerende blogjes 🙂

 • Kiss & Make-up
  4 jaar ago

  Ik snap je helemaal! Ik vond ’t ook best eng om deze zomer bikinifoto’s op de blog te plaatsen. Maar net zoals jij vind ik dat als je een product, in dit geval een kledingstuk, reviewt je moet laten zien hoe het er op ’t lichaam uitziet. So kudos to you, girl!

  Ik ben mijn sportbeha in Hawaii vergeten deze zomer, dus ik ik kan zeker een nieuwe gebruiken, zeker zo’n stevig exemplaar als deze. Ik was van plan om in Hawaii een beetje yoga en fitness te doen, maar met de extreme hitte en vochtigheid is dat er niet van gekomen en ergens in die drie weken dat we daar waren ben ik mijn sportbeha dus ergens kwijtgespeeld, vermoedelijk door ’t constante in -en uitpakken. Had ’t pas door toen we weer in Zwitserland waren en ik opnieuw wilde gaan sporten.

  Anyway, you can count me in! Ik volg je via alle kanalen en heb de winactie net ook gedeeld via Facebook. Fingers crossed nu!

  • Karen
   4 jaar ago
   AUTHOR

   Ja precies. Anders slaat zo’n review nergens op natuurlijk.

Wil je meepraten?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.