TOP
planning in 2017
Lifestyle

Wat staat er bij jou op de planning in 2017?

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Wat staat er bij jou op de planning in 2017? Heb je daar al over nagedacht? De zorgverzekeraar Zilveren Kruis vroeg mij een artikel te schrijven en mijn lezers de vraag te stellen wat hun plannen zijn voor het nieuwe jaar. Krijg je een kindje? Ga je voor jezelf beginnen met werk? Neem je een hond? Wil je een wereldreis maken? Wat zijn mijn eigen plannen eigenlijk? Leuk om daar eens over na te denken. En niet alleen leuk, maar ook nog eens nuttig. Want de reden dat Zilveren Kruis het mij vroeg is natuurlijk om te bedenken of ik en jij dus ook, dan wel de juiste zorgverzekering hebt afgesloten. Is het niet tijd om over te stappen? Stay tuned en laten we het er eens naar kijken…

Op de planning in 2017

2016 was voor ons een beetje D-year. We wisten natuurlijk dat we gingen verbouwen en verhuizen, maar dat we ook gezinsuitbreiding zouden krijgen, daar hadden we natuurlijk wel op gehoopt, maar dat die hoop en droom ook daadwerkelijk werkelijkheid zou worden, dat hadden we niet kunnen vermoeden. Eigenlijk ging alles goed in 2016. Prachtig huis, het mooiste en leukste kind dat we maar konden wensen en zakelijk gaat het ons allebei goed. Dus wat hebben we eigenlijk nog te wensen? Niets eigenlijk.

Alhoewel… de tuin moet nog aangepakt worden en we willen de zolder bij ons huis betrekken. Je weet maar nooit, misschien komt er ooit nog wel een tweede bij? Dan vind ik het wel fijn om een extra en aparte werkkamer te hebben, want in de woonkamer werken, is ook niet altijd alles.

De juiste zorgverzekering?

Eigenlijk gaan we helemaal geen ultra spectaculaire dingen doen. Maar ik heb nu wel een hele uitgebreide verzekering. Omdat ik toen ik nog geen moeder was, veel schaatste en sportte en zelfs ooit de alternatieve Elfstedentocht schaatste, had ik me extra bijverzekerd voor fysio en osteopathie en dergelijken. Terwijl de kans dat ik daar nu nog zo vaak gebruik van ga maken, wel ietsiepietsie minder is.

Door deze opdracht kwam ik op de site van Zilveren Kruis terecht, waar je dus echt heel handig, makkelijk en transparant een check kunt doen: Op naar een beter 2017. Alle opties staan duidelijk beschreven en je ziet meteen wat je nodig zou kunnen hebben en wat niet. Eye opener! Ik was over verzekerd en fijn om te weten; kinderen tot 18 jaar bleken ook nog eens gratis meeverzekerd.

Per familie de juiste dekking

In tegenstelling tot de familie Gregory, gaat de familie Vermaat in 2017 wel iets spectaculairs doen. De familie is namelijk een fanatiek hardloopgezin en gaat gezamenlijk een marathon lopen. Ontzettend bijzonder! In dit filmpje zie je hoe ze zichzelf hier op voorbereiden:

Ga jij iets bijzonders doen in 2017? Heb je nagedacht over je zorgverzekering? Of heb je al een verzekering die goed bij jouw plannen past? Ik ben benieuwd!

Fijne dag vandaag!

Liefs,
Karen

* Dit artikel is geschreven in opdracht van Zilveren KruisDat wil niet zeggen dat ik niet echt serieus aan het kijken ben of ik niet moet overstappen qua verzekering. Ik ben dan ook heel blij dat ik deze opdracht mocht doen!

Foto © This is me via Shutterstock.

Om 12:00 uur komt er nog een artikel online!

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.