TOP
Pittig gevulde eieren
Food

Pittig gevulde eieren (lekker, makkelijk en leuk voor Pasen)

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Op zoek naar een lekker hapje voor bij de paasbrunch? Probeer dan eens deze heerlijke pittig gevulde eieren.

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik ben zelf gék op gevulde eieren. Ik weet nog goed dat wanneer mijn moeder met een feestje gevulde eieren maakte, ik voor de visite kwam de eerste paar al naar binnen had gewerkt. Zelf maak ik ze niet zo vaak, maar Pasen is natuurlijk een goed excuus om ze weer eens te maken!

Benodigdheden Pittig gevulde eieren

voor 8 gevulde eitjes
4 middelgrote eieren
Mayonaise
Sriracha-saus
Snufje zout
Bieslook

LEES OOK: Gevulde eierkuikentjes

Aan de slag…

  1. Kook de eieren tot ze hard zijn, ongeveer 10 minuten als je de eieren vanaf het begin in het koude water legt. Laat de eieren goed schrikken, afkoelen en pel ze voorzichtig. Snijd de eieren doormidden en haal de gele dooiers eruit.
  2. Prak de eidooiers met een vork en voeg Sriracha en mayonaise toe naar smaak. Ik zou beginnen met een eetlepel mayonaise en een theelepel Sriracha. Voeg naar smaak meer Sriracha of mayonaise toe. Breng het geheel op smaak met een snufje zout.
  3. Schep of (makkelijker!) spuit de vulling in de eitjes. Herhaal dit tot alle ei helften zijn gevuld. Heb je geen spuitzak? Een plastic zakje of sealbag werkt ook prima!
  4. Sprenkel wat vers gesnipperde bieslook over je gevulde eieren heen.

Eet smakelijk!

Ben jij ook zo gek op gevulde eieren?

Groetjes,
Mariska

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Mariska Schrijer

Redactrice Karenz.nl / Oprichtster van Flying Foodie/ Food Blogger / gek op reizen / woont in Amsterdam / kleine chaoot / getrouwd met Arthur / kookt bijna elke dag, maar gaat ook graag uit eten!

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.