TOP
Editorial Personal

Picture not so perfect (wat er vooraf gaat aan de ‘perfecte’ selfie)

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Op zoek naar een foto bij een artikel scrollde ik door mijn foto’s. Dat zijn er nog al wat, want ik delete nooit wat. Ik heb moeite met afscheid nemen en/of ik ben lui. Geen idee waar dat aan ligt dat ik dat niet doe. Ik zit in ieder geval behoorlijk wat clouds bezet te houden met mijn foto’s die ik beter had kunnen wissen. Gelukkig ben ik geen bekende vlogger. Maar goed… ik scrolde door mijn foto’s en opeens had ik een brain fart: Picture not so perfect! Je hebt best wel deze tv spot van Sire gezien… Waarom is het niet eens leuk om ook de lelijke en mislukte foto’s die vooraf gingen aan de ‘perfecte’ selfie te laten zien? Dus.. ik ga met de billen bloot…

Picture not so perfect

Do not drink on foto’s

beter in je vel met supplementen

Okay.. heel eerlijk.. met die foto op links was ik al niet compleet in mijn nopjes. Maar hij kon er mee door. Ik kon ermee leven, al vond ik de supplementen op rechts fotogenieker.

picture not so perfect supplementen

Maar wat ik had bedacht toen ik deze foto nam? Dat zo’n full face drink foto leuk zou zijn? En hoe groot lijkt mijn voorhoofd op deze foto? Echt.. hij stoot nog net niet tegen het plafond aan. Die afgebladderde nagellak is ook héél charming. Je begrijpt vast wel dat deze niet door de selectie kwam.

Koortslip, ik smeek je, ga weg..

wat kun je doen tegen een koortslip

Deze was best grappig. Ik geef toe, die was een beetje geïnspireerd op een hele oude koortslipmiddel advertentie. Maar om een leuke foto te maken, dat had nog al wat voeten in aarde…

picture not so perfect koortslip

Deze getergde ‘koortslip, ik smeek je om weg te gaan’ blik was achteraf heel grappig, maar een beetje te zwaar voor een luchtig artikel over koortslippen. Je ziet ‘m dan wel weer goed zitten, dat wel..

Kerst Familieportret

personal peaks 52 eerste kerst familie portret

Ons eerste Kerst familieportret. Wat is ‘ie leuk hè? Lekker spontaan ook!

picture not so perfect kerst familieportret

Nou nee dus… Want eerst werd er nog een foto gemaakt toen Robin net wegkeek. Hij keek naar Cookie de hond en die zat waarschijnlijk net aan haar kont te snuffelen of zo…

De Car Selfie

picture not so perfect car selfie

Van deze twee foto’s heeft er geen een Instagram of de blog gehaald. Sommige mensen kunnen dat heel goed… selfies nemen in de auto.

picture not so perfect car selfie 2

Ik dus niet…Dit was overigens best een leuke foto geworden (vind ik zelf) als we niet net over een bobbel of kinderkopjes waren gereden. Best jammer.

De car selfie part two

veiliger gaan rijden

Maar in een stilstaande auto waarin ik zelf achter het stuur zit om een foto te maken voor deze campagne, kan ik het wel iets beter: Selfies maken.

picture not so perfect anwb

Iets beter’, zei ik toch?

Trotse mama

personal peaks 58 robin en karen

Foto’s met baby’s maken, is soms sowieso heel lastig. Zelfs als je zo’n fotogeniek kind hebt als Robin. * kuch *

picture not so perfect trotse mama

“Hé mam… heb jij ook een neus?”

Leuk dat kratje bier en de tuinslang ook zo voor de tuindeur… En met de kennis van nu, had ik ook Robins truitje wel even omlaag kunnen trekken.

Geven is leuker dan krijgen

geven is leuker dan krijgen 2

De titel hierboven had ik bedacht voor dit artikel. Maar wat voor beeld zal ik daar nou bij doen? Iets met een post-it met een hartje? Jaaaa, leuk idee!

picture not so perfect geven

‘Als je maar niet achter een bosje bloemen gaat staan met de hele kamer inclusief Robins speelkleed met veel troep erop op de achtergrond en jezelf niet scherp gesteld terwijl je ook nog behoorlijk raar naar rechts kijkt, Karen.’

Nonchalant moeder zoon momentje

personal peaks 60 robin en karen

‘Mark, maak even een foto, nu ik zo lekker nonchalant met Robin aan het spelen ben.’ Ach ja, deze kan er mee door. Robin doet een beetje gek, maar dat is ook wel weer schattig natuurlijk.

picture not so perfect moeder zoon momentje

‘Nee, nee, stop er maar mee. Je vinger zit ook voor de lens. Robin stopt net een heel blokje in zijn mond en papa’s voeten zijn in beeld. Dit is niet jouw en mijn beste foto vriend.’

It’s all about the lashes

de voordelen van wimperextensions karen

Beeldig hè? Sta ik best okay op. Psssst…

picture not so perfect eye lashes

Daar ging o.a. deze mislukte foto aan vooraf. Leuk zo’n trouwportret en een lamp op de achtergrond. Mijn wimpers vallen een beetje weg zo van boven, terwijl het blog artikel daar toch echt om ging. Bovendien lijkt het alsof ik een soort grijze uitgroei heb, maar die heb ik volgens mij ECHT niet. Tenminste niet op de andere foto’s. En mijn mond doet ook raar, maar dat doet ‘ie op de gelukte foto hierboven ook een beetje. Daar moet ik blijkbaar aan werken.

Goed… en nu houd ik ermee op, want anders kunnen ik en mijn zelfspot ons nooit meer ergens vertonen. Ik ben in ieder geval al van best ver gekomen met mijn selfie stress. Het is niet zo dat ik de rest van mijn internet carrière allerlei lelijke foto’s van mezelf wil gaan publiceren, maar voor een keertje leek het me best een keer leuk. En het lijkt me ook heel leuk om jou uit te dagen!

Doe je mee? Plaats je ook een picture not so perfect blog of een #picturenotsoperfect op Instagram? Dat is toch best geinig? Want ik ben natuurlijk enorm benieuwd naar jouw faal foto’s!

Hopelijk vond jij dit net zo’n leuk artikel om te lezen, als ik het vond om het te maken.

Fijne dag vandaag!

Liefs,
Karen

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.