TOP
Personal

Pic of the Day: nieuwe magazines + zon + tuin = relaxen

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Wat had ik me er op verheugd. Heerlijk met de nieuwe magazines (Harper’s Bazaar; zoooo benieuwd naar) een uurtje relaxen in de tuin. Helaas ging dat feest niet door, want ik was net geïnstalleerd, ik had deze pic of the day net gemaakt, en toen werd ik gebeld door een opdrachtgever met de vraag of ik een voorstel kon uitwerken. Duty called en ik zat de rest van de middag achter de laptop. Nou ja, morgen weer een (zonnige) dag.

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.