TOP
Personal

Pic of the Day: mijn zusjes verjaardag

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Mijn zusje was afgelopen week jarig en dat vierden we gisteren met vrienden en familie bij mijn ouders thuis. Mijn multi-culturele ouders maakten Thais en Indiaas en natuurlijk was er taart. Hoe lekker ziet deze aardbeien taart er uit? Ik heb een rare relatie met aardbeien. Tot een jaar of twee geleden hield ik er niet van en opeens vind ik ze wel lekker. En het is niet dat ik een moeilijke eter ben, want ik houd eigenlijk verder alleen niet van gekonfijte vruchtjes en corned beef. Maar gelukkig inmiddels dus wel weer van aardbeien. Vooral ook omdat ze zo fotogeniek zijn. Vandaar dat de aardbeientaart ook mijn Pic of the Day is geworden!

-xxx- Karen

 

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.