TOP
Personal

Pic of the Day: lunchen in Leiden

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Een lunchafspraak in Leiden stond op de agenda. Omdat de binnenstad van Leiden nou niet echt auto-vriendelijk is, ging ik met de trein. Vanaf waar ik woon, is het maar 15 minuten dus een half uur van deur tot deur.

Op de heenweg ging alles goed, maar toen moest ik nog terug. ‘De IC trein van 14:57 naar Amsterdam rijdt niet’, las ik op het bord. Nog in de ontkenningsfase liep ik naar het perron. 1 keer raden. Hij reedt echt niet.

Gelukkig reed de volgende wel. Dat viel al weer mee. Want de afgelopen keren dat ik met de trein ging, had ik elke keer meer dan een uur vertraging. Ik overdrijf niet! Ik vind dat knap van de NS. Geen een keer op tijd rijden. Echt een prestatie. De volgende keer wellicht toch weer met de auto?

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.