TOP
Personal

Pic of the Day: lunchen in Leiden

Een lunchafspraak in Leiden stond op de agenda. Omdat de binnenstad van Leiden nou niet echt auto-vriendelijk is, ging ik met de trein. Vanaf waar ik woon, is het maar 15 minuten dus een half uur van deur tot deur.

Op de heenweg ging alles goed, maar toen moest ik nog terug. ‘De IC trein van 14:57 naar Amsterdam rijdt niet’, las ik op het bord. Nog in de ontkenningsfase liep ik naar het perron. 1 keer raden. Hij reedt echt niet.

Gelukkig reed de volgende wel. Dat viel al weer mee. Want de afgelopen keren dat ik met de trein ging, had ik elke keer meer dan een uur vertraging. Ik overdrijf niet! Ik vind dat knap van de NS. Geen een keer op tijd rijden. Echt een prestatie. De volgende keer wellicht toch weer met de auto?

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in Zandvoort / getrouwd met Mark / mama van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / kat Bada Bing / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Wil je meepraten?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Instagram

  • Vanmiddag was ik uitgenodigd om te komen lunchen met Weight Watchers en Olcay Gulsen.
Dit omdat het programma van Weight Watchers vernieuwd is. Daar ga ik je vanzelfsprekend binnenkort meer over vertellen en ik kan je alvast melden dat ik helemaal zin heb om het te gaan uitproberen omdat het nog makkelijker is geworden qua punten tellen. Olcay is er al een paar maanden mee bezig en kijk eens hoe smashing zij er uitziet! Vrouw naar mijn hart trouwens.. Toen haar gevraagd werd wat haar valkuil was, antwoordde ze met: Gin tonics 🍸 Weight Watchers, bedankt voor de fijne middag. Olcay zei het ook al: 'Het leek net alsof ik met vriendinnen ging lunchen'. En dat voor maar 2 punten! .
.
.
#lifestyleblogger #weightwatchers #pressevent #uitgenodigd
  • β€˜Let it snow let it snow let it snow’ β„οΈβ˜ƒοΈπŸŒ¨ Iedereen die nog de weg op moet... sterkte! .
.
.
#winterwonderland #zandvoort #snow #amsterdamsewaterleidingduinen #letitsnow #deanmartin
  • πŸ’™πŸ’™πŸ’™ Kijk dit lieve gingerbread mannetje nou met zijn mooie nieuwe schoenen van Bunnies. In de PERSONAL PEAKS van vandaag laat ik o.a. foto’s zien van Sinterklaas, veel leuke events, een nieuwe verslaving (ja heus) en nog veel meer πŸ‘‰πŸΌ directe link in bio
.
.
.
#personalpeaks #karenznl #lifestyleblogger #toddlerlife #instatoddler #gekregen #robinjameson
  • Oeh la la... oesters on a school night! Dat vraagt om een gek kijkende selfie. Bedankt @kroonophetwerk @foodyboxkroonophetwerk πŸŽ„Kerst is nu echt aan! ✨🌟πŸ’₯
.
.
.
#selfie #lifestyleblogger #gekregen #foodyboxkerst #oysters #lifestyleblogger
  • Ik klaagde vanmorgen dat we alleen maar motregen hadden in plaats van de beloofde sneeuw. Daar kom ik wel een beetje op terug β„οΈβ˜ƒοΈπŸŒ¨
.
.
.
#winterwonderland #snow #zandvoort #amsterdamsewaterleidingduinen
  • ✨Heb jij ook een kerstbal waar een mooi verhaal achter zit? πŸŽ„ Deze kerstbal die Robin van vrienden van ons kreeg, is voor ons heel bijzonder. Op de blog vertel ik je er meer over en vertellen ook @suuz_ @aukjeswereld en Eline mooie anekdotes over hun kerstbal πŸŒŸπŸ‘‰πŸΌ directe link in bio
.
.
.
#kerst #christmasornaments #christmasdecorations
  • Kijk dan wat een fijn gezelschap om kerst mee te vieren bij HEMA! πŸ’šπŸ’₯πŸŽ„πŸŽπŸŽ‰
.
.
.
#hemakerst #bloggers #bloggersunited #instabloggers #collegas #mycrew #friends
  • That face πŸ’™πŸ’™πŸ’™
Groot succes trouwens de knikkertoren van @lidlnederland .
.
.
#nospon :) #pakjesavond #sinterklaas #dutchtradition #gifts #toddlerlife #robinjameson