TOP
Personal

Pic of the Day: Lunchen bij de Bokkedoorns

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Ik wilde er al jaaaaren eten en eindelijk was het zo ver. De man en ik gingen, ter ere van zijn verjaardag (die was vorige week), lunchen bij de Bokkedoorns in Overveen. Een van de enige restaurants in Nederland met twee Michelin sterren. Ik ben geabonneerd op de Restaurantweek nieuwsbrief (een van de enige nieuwsbrieven die ik niet als spam zie) en als het zo ver is, boeken we altijd bij een bijzonder restaurant. Dit keer had ik mazzel en was de Bokkedoorns nog vrij. Hieperdepiep hoera!

Het was echt een fantastische ervaring. De Bokkedoorns ligt heel idyllisch midden in de duinen en vanaf het restaurant heb je prachtig uitzicht op een duinmeertje en natuurlijk de duinen. Het eten is echt goddelijk, elk bord is een klein kunstwerkje, de wijn is hemels, de bediening kan niet beter en werkelijk op elk detail wordt gelet. En dan bedoel ik ook echt elk detail. Mijn nagel was kort ervoor gescheurd en de ober bood aan een vijl voor me te gaan halen. Hoe service gericht is dat?!

Ik had nog wel veel meer foto’s kunnen posten, maar deze rubriek heet niet voor niets Pic of the Day. En daarom moeten jullie het voor nu even doen, met dit heerlijke voorgerecht: een krabsalade, met paté met daartussen een koud soepje van selderij en nog wat gadgets waarvan ik vergeten ben, wat het nou allemaal was.
Ziet dat er niet prachtig en heerlijk uit?

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.