TOP
Personal

Pic of the Day: ik blijf nog even zeuren

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Ja, je leest het goed. Ik blijf nog even zeuren en wel over het weer. Gisteren moest ik drie keer naar buiten en ben ik in totaal drie keer nat geregend. Op zich is dat best knap zo’n score van 100%.

En kijk mijn voeten! Ja leuke Nikes hoor. Na een jaar vind ik ze nog steeds super; de kleuren, het verborgen hakje, het fijne suède, maar toch. Ik had liever een foto met slippertjes en vrolijk gelakte teennagels willen laten zien. Aanstaande zondag geven de man en ik een tuinfeestje voor zijn verjaardag. Ik ben al dagen zonnedansjes aan het oefenen, maar tot nu toe zonder succes. Als er een zonnedans pro meeleest, heb je nog tips? Alvast bedankt! 😉

-xxx- Karen

ps Ja, ik weet het. Er zijn natuurlijk veel ergere dingen dan het weer. Maar luxeproblemen zijn ook problemen.

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.