TOP
Personal

Pic of the Day: de St. Bavo Kathedraal

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Hemeltje, een foto van een kerk? Ja, een foto van een kerk, een kathedraal zelfs. Niet omdat ik opeens god heb gevonden, maar meer omdat ik er langs fietste en opeens heel graag een foto van de Bavo wilde maken. De zon scheen en ik vond hem er zo mooi bij staan. Soms ben ik nog best een beetje toerist in eigen buurt. Ik ontdek elke keer weer nieuwe straatjes, steegjes en mooie gebouwen. Dan loop ik bijvoorbeeld door het centrum van Haarlem, kijk ik naar boven en zie ik een prachtige Jugendstil gevel. En vandaag ontdekte ik dus die prachtige Bavo in de zon. Al is natuurlijk (bijna) alles mooi(er) als de zon schijnt!

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.